Păstrați vinul la temperatura optimă, cu aceste pahare metalice sablate pentru vin! Disponibile într-o varietate de culori, clienții dvs. vor aprecia aceste pahare metalice pentru vin la următorul eveniment festiv sau chiar pentru o petrecere acasă, alături de prieteni. De asemenea, reprezintă un cadou excelent pentru vacanță sau pentru inaugurarea locuinței! Rapid și ușor de personalizat, aceste pahare metalice robuste vor deveni cu siguranță, în cel mai scurt timp, preferatele clienților dvs. Citiți în continuare sau urmăriți videoclipul pentru a afla mai multe despre acest proiect de gravare a paharelor metalice pentru vin!

Descărcați grafică
Materiale necesare


Am utilizat un Fusion Pro 24, 80 watt:
Gravare cu raster - Viteză: 50% // Putere: 80% // DPI: 500 // Gravare centru-la-centru


Pasul 1: pregătiți ilustrația

Începeți prin a măsura paharele pentru vin și a personaliza lucrarea dvs. artistică astfel cum este necesar. Deoarece paharele din metal prezintă o curbură, cel mai bine este să vă dimensionați lucrarea artistică astfel încât să rămână în partea de sus a cupei. Aceasta va garanta faptul că laserul nu își pierde focalizarea pe curbura piesei, în timpul gravării.

lucrări artistice gravate cu laser pe pahare metalice pentru vin

Pasul 2: Instalarea accesoriului rotativ

Înainte de a instala accesoriul rotativ, asigurați-vă că ați coborât masa suficient de mult pentru a crea spațiu pentru accesoriu, apoi opriți mașina. Puneți accesoriul rotativ în colțul din stânga sus al mesei și conectați-l. Acum, puteți porni din nou laserul.

Puneți paharul metalic pentru vin în mașina laser

Pasul 3: stabiliți parametrii

Testați diferite setări de viteză/putere/frecvență pentru paharele metalice. Am folosit o viteză de 50%, o putere de 80% și 500 DPI pentru un Fusion Pro 24 de 80 de wați.

Pasul 3: pregătiți materialul

Puneți paharele metalice pe accesoriul rotativ, la același nivel. Focalizați masa, închideți capacul și desfășurați lucrarea.

Gravarea cu laser a paharelor metalice pentru vin

Pasul 4: Curățarea

După terminarea lucrării, ștergeți urmele de reziduuri de pe suprafața paharului metalic, folosind o soluție de curățenie, apoi clătiți cu apă. Pentru acest proiect, am utilizat Blu de la Enduramark.

Curățarea paharelor metalice pentru vin gravate cu laser
Clătirea paharelor metalice de vin gravate cu laser
Pahare de vin metalice gravate cu laser

Unde puteți vinde pahare metalice pentru vin gravate?

  • Magazine online
  • Distilerii
  • Magazinele cu băuturi alcoolice artizanale

Obțineți broșuri și mostre gratuite

Primiți broșuri și mostre și obțineți mai multe informații de la noi sau de la distribuitorul dvs. local.

*
*
*
*
help desk software