Ce ' e mai mult decât american de rock n ' rola? Ce zici de această chitară personalizată a stelelor și dungilor pe care am creat-o cu Fusion Pro! Folosind sistemul de camere IRIS ™, am reușit să plasăm rapid și ușor lucrările noastre de artă și grafică, pentru a nu numai să gravăm corpul chitării, ci și pentru a tăia o garnitură personalizată. Citiți mai departe pentru a vedea cum am făcut-o!

Descărcați Grafică

Materiale necesare


Am folosit un 120 watt Fusion Pro:

Chitara corpului gravat

Gravură // Viteză 40 % // Putere 100 % // DPI 600 // Dithering standard

Gravura din plastic

Gravură // Viteză 100 % // Putere 40 % // DPI 300 // Dithering standard

Tăiere din plastic

Vector // Viteză 20 % // Putere 100 %

Enduramark

Gravură // Viteză 30 % // Putere 100 %


 1. Începeți prin plasarea corpului de chitară și a pickguard-ului într-un sistem laser Fusion Pro și închideți ușa de sus. La laser, utilizați funcțiile Focus și Jog pentru a aduce focalizarea corpului chitara și a pickguardului.

 2. Cu tabloul de bord Epilog acum deschis, veți vedea o vizualizare de sus în jos a corpului de chitară și a pickguard-ului pe patul sistemului dvs. laser.

 3. Faceți clic pe butonul Copy Image Image din panoul din stânga.

 4. Deschideți versiunea CorelDRAW și lipiți imaginea de fundal copiată în pagină.

 5. Vom decupa imaginea lipită, pentru a facilita lucrul cu CorelDRAW. Cu imaginea selectată, faceți clic pe butonul Editați bitmap din bara de proprietăți din partea de sus a ecranului pentru a deschide o copie a imaginii lipite în Corel PHOTO-PAINT.

 6. În cadrul PHOTO-PAINT, selectați instrumentul de decupare din bara de instrumente din partea stângă a ecranului.

 7. Desenați un dreptunghi în jurul corpului de chitară și apăsați Enter pentru a crea o versiune trunchiată.

 8. Pentru a salva această nouă versiune și pentru a actualiza imaginea inserată în CorelDRAW, apăsați CTRL + S pentru a salva imaginea sau selectați Fișier > Salvare în partea de sus a ecranului.

 9. Apoi închideți PHOTO-PAINT și reveniți la CorelDRAW. Veți vedea versiunea recent actualizată a imaginii de fundal.

 10. Selectați instrumentul Bezier din bara de instrumente din stânga.

 11. Cu instrumentul Bezier selectat, urmăriți conturul corpului chitării și găurile derulate pentru a crea șablonul de gravare.

 12. După ce ați terminat urmărirea corpului de chitară Telecaster, urmăriți și pickguardul și (opțional) capul gâtului pentru chitară.

 13. Cu contururile finalizate, acum sunteți gata să treceți la aplicarea graficelor în șablonul dvs.

 14. Începeți prin deschiderea instrumentului CorelDRAW Contour. Selectați Fereastra > Dockere > Efecte > Instrumentul de contur din meniurile derulante din partea de sus a ecranului.

 15. Apoi, selectați conturul corpului telecasterului exterior și utilizați următoarele setări pentru a adăuga un margine interioară pentru corp.

  1. Setați conturul în interiorul conturului
  2. Setați pașii de contur la 1
  3. Setați decalajul conturului la 0 . 125 "
  4. Selectați culoarea verde ca culoarea conturului
  5. Apoi, faceți clic pe Aplicați
 16. Acum vom crea frontiere pentru decupajele corpului. Începeți prin selectarea uneia dintre formele de decupare de pe corpul chitarei.

 17. Utilizați următoarele setări pentru a adăuga o margine exterioară pentru tăiere. În panoul Instrument de contur

  1. Setați conturul în conturul exterior
  2. Apoi, faceți clic pe Aplicați
 18. Acum, una câte una, selectați celelalte linii de decupare a corpului și aplicați aceleași setări pentru a crea marginile pentru decupaje.

 19. Cu toate marginile create, va trebui acum să distrugeți formele grupului de contur pentru a separa linia de contur nou creată de liniile trasate inițial.

 20. Selectați toate grupările de linii de contur, apoi faceți clic dreapta pe unul dintre grupuri și selectați Break Apart Contour Group, pentru a separa liniile Contour din liniile originale.

 21. Cu liniile de contur verde separate acum, selectați numai liniile verde, apoi faceți clic pe butonul din spate, din bara de proprietăți din partea superioară a ecranului, pentru a elimina obiectele de găuri urmărite din conturul corpului chitării.

 22. Testați rezultatele adăugând o umplutură de culoare la forma rezultată. Forma rezultată va servi drept șablon pentru gravarea corpului Telecaster Guitar.

 23. Pentru a adăuga dungile în corp, începeți să desenați dungile pline de culoare neagră peste corp.

 24. Odată ce ți-ai desenat dungile, selectează toate cele trei benzi, apoi selectează Object > PowerClip > Place Inside Frame din meniurile din partea superioară a ecranului și dă clic pe șablonul corpului chitarei pentru a plasa dungile în interiorul containerului.

 25. Odată ce ați terminat, vom selecta numai conturul pickguard și gaura de preluare a gâtului, apoi selectați Back Minus Front din bara de proprietăți din partea superioară a ecranului pentru a elimina gaura din conturul pickguard.

 26. Acum suntem gata să adăugăm modelul stelei la garnitura de piatră. Apăsați CTRL + I sau selectați Fișier > Import din meniurile derulante din partea de sus a ecranului.

 27. Apoi, selectați fișierul stars-pattern.eps (descărcați fișierul utilizând butonul din partea de sus a paginii) din locația salvată pe computer și apăsați pe Import.

 28. Acum faceți clic pe spațiul de lucru pentru a plasa modelul de stele.

 29. Cu modelul stea plasat în zona dvs. de lucru, acum vom muta, scala și PowerClip modelul de stea din interiorul șablonului de tip pickguard.

 30. Odată ce ați terminat de reglat modelul de stea pentru pickguard, selectați Object > PowerClip > Place Inside Frame și faceți clic pe garnitura pentru a plasa stelele în interiorul șablonului.

 31. Corpul de chitară și pickguardul sunt acum gata să fie trimise la laser.

 32. Selectați doar șablonul pentru corpul chitării, apoi imprimați lucrarea la tabloul de bord Epilog Laser.

 33. Cu corpul de chitară din laser, ușa de sus închisă și materialul în foc, veți vedea acum o previzualizare a corpului de chitară și a graficii dvs. în tabloul de bord.

 34. Faceți clic și mutați grafica pe corpul chitarei până când acestea sunt aliniate vizual la corpul chitarei.

 35. După ce plasați grafica, ajustați parametrii și setările laserului pentru material, apoi imprimați lucrarea la laser și porniți lucrarea.

 36. Repetați aceiași pași pentru tăierea și gravarea garniturii de protecție și a gâtului opțional.

 37. În plus, am inscripționat partea din spate a corpului de chitară și plăcuța de chitară pentru a face acest proiect unic.

 38. Odată ce ați gravat toate piesele de chitară, terminați pașii suplimentari, cum ar fi culoarea care umple dungile. Am folosit vopsea acrilică albă pentru a vă ajuta să conduceți acasă stelele și motivele de dungi.

 39. Apoi urmați instrucțiunile de asamblare furnizate împreună cu kitul dvs. de chitară pentru a vă finaliza proiectul de chitară cu tematică 4 !


Unde puteți vinde instrumente personalizate gravate cu laser?

 • Magazine de cadouri speciale
 • Licitații silențioase și colectori de fonduri
 • Aniversări sau cadouri aniversare


Obțineți gratuit Broșură & Mostre

Primiți broșuri și mostre și obțineți mai multe informații de la noi sau de la distribuitorul dvs. local.

*
*
*
*


Pagini populare

help desk software
Portions of this page translated by Google.