Paharele metalice – indiferent dacă sunt vopsite, acoperite cu pulbere sau din oțel inoxidabil – sunt produse gravate extrem de populare. Acestea sunt funcționale și versatile pentru publicul mare sau mic. Aici, vă vom prezenta pașii de personalizare a unui pahar din oțel inoxidabil folosind accesoriul rotativ împreună cu un compus de marcare a metalelor. Citiți în continuare pentru a vedea instrucțiuni detaliate despre cum să creați aceste cadouri personalizate populare și profitabile.

Descărcați grafică

Materiale necesare

 • Pahar din oțel inoxidabil – l-am achiziționat pe al nostru de la JDS Industries.
 • Compus pentru marcarea metalelor, cum ar fi Enduramark sau Cermark.
 • Notă: dacă aveți un sistem laser cu fibră, nu este nevoie de un agent de marcare a metalelor. Puteți marca direct pe metal.
 • Sistem Epilog Laser

Am utilizat un Fusion Maker de 30 wați

Raster: viteză 15% // putere 100% // 500DPI


Pasul 1: Pregătiți ilustrația

Descărcați graficele de mai sus sau importați propriile desene, texte, fotografii sau grafice. Modificați dacă este necesar.

Fișiere de design pentru gravarea cu laser a paharelor din oțel

Pasul 2: configurare

Pulverizați paharele din oțel inoxidabil: pulverizați zona de gravare dorită a paharelor din metal cu un strat uniform de compus de marcare a metalelor. Dacă aveți un laser cu fibră optică, puteți omite etapa de pretratare, deoarece aceste sisteme au fost concepute pentru marcarea metalului neacoperit. Nu uitați să consultați manualul de utilizare pentru a afla care sunt setările recomandate pentru metalul dvs.

Pahare din oțel inoxidabil învelite cu compus de marcare a metalelor

Instalați accesoriul rotativ: coborâți masa de gravare pentru a face loc accesoriului rotativ din mașină. Opriți aparatul, apoi conectați accesoriul rotativ și reporniți laserul. Capul laser se va muta într-o nouă poziție inițială pentru accesoriul rotativ.

Introduceți paharul metalic: așezați paharul metalic din oțel pe accesoriul rotativ. Folosiți o nivelă pentru a vă asigura că piesa este la același nivel și focalizați manual echipamentul. Dacă utilizați funcția de gravare centru-centru, setați o nouă poziție inițială în centrul piesei folosind indicatorul cu punct roșu ca ghidaj (ilustrat mai jos).
pahare din oțel în sistemul epilog laser
pahare din oțel în sistemul epilog laser

Pasul 3: stabiliți parametrii

În tabloul de bord al Epilog Laser, selectați setările recomandate pentru gravarea oțelului inoxidabil. Sau puteți consulta manualul de utilizare pentru a vedea setările de gravare/tăiere recomandate pentru echipament, precum și nivelurile de putere. Completați setările în tabloul de bord și trimiteți lucrarea către laser.

Grafică pentru gravarea laser a paharelor din oțel în tabloul de bord epilog

Etapa 4: trimiteți lucrarea către laser

Trimiteți lucrarea la laser cu parametrii corecți pentru puterea mașinii și lăsați laserul să facă restul!

gravare cu laser a paharelor din oțel

Pasul 5: clătiți paharele

Odată ce gravarea elementelor dvs. grafice a luat sfârșit, clătiți compusul de marcare cu apă și sunteți gata să utilizați sau să oferiți cadou noile dvs. pahare metalice din oțel personalizate!

gravare cu laser a paharelor din oțel

 

Pahare din oțel gravate cu laser finalizate

Unde puteți vinde pahare din oțel inoxidabil gravate cu laser?

 • Comenzi corporative mari
 • Cadouri de exprimare a aprecierii pentru echipă
 • Reuniuni de familie
 • Cadouri de nuntă
 • Cadouri de casă nouă
 • Cadouri pentru gazde
 • Magazine de cadouri specializate


help desk software