Fie că este vorba de o bucătărie de vară, un restaurant local sau de gătit acasă, aceste ustensile metalice sunt cadoul perfect atât pentru maeștrii grătarului, cât și pentru bucătarii gourmet! Adăugați o notă personală acestor instrumente cu un logo, un nume sau un citat inspirat. Ustensilele de gătit din metal gravate cu laser (sau orice instrument metalic!) reprezintă o ofertă de personalizare rapidă și ușoară, care poate fi adăugată la gama dvs. de produse!

Descărcați grafică

Materiale necesare


Am utilizat un Helix 60w:

Raster: Viteză 15% // Putere 100% // DPI 300 // Intercalare standard // Gravare Centru-Centru


Pasul 1: configurare

Pulverizați ustensilele cu un strat uniform de compozit de marcare a metalului peste zona de gravare dorită. Lăsați să se usuce timp de cel puțin 5 minute. Dacă aveți un sistem laser cu fibră, puteți omite acest pas.
Descărcați grafica de mai sus și importați-o în software-ul grafic. Modificați dacă este necesar.

Fișiere de proiectare pentru gravarea cu laser a ustensilelor de metal

Pasul 2: Pregătiți ilustrația

Dacă utilizați funcția de gravare Centru-Centru, setați o nouă poziție de pornire în centrul piesei folosind indicatorul cu punct roșu ca ghidaj. Pentru a vă asigura că desenul este plasat acolo unde doriți, puteți și să trasați un contur în jurul desenului și să îl trimiteți la laser cu viteza 100 și puterea 0, apoi activați indicatorul cu punct roșu pe panoul de control al echipamentului. Mențineți capacul deschis la laser și supravegheați indicatorul cu punct roșu cum urmărește conturul. Înapoi în software-ul grafic, ajustați grafica după cum este necesar pentru a se potrivi cu ustensila.

ustensile metalice într-o mașină Epilog Helix gata să fie gravate cu laser

Etapa 3: Trimiteți lucrarea la laser

Trimiteți lucrarea la laser cu parametrii corecți pentru puterea electrică activă a mașinii. Puteți găsi setările de materiale recomandate în manualul echipamentului dvs. Atunci când utilizați un compus de marcare a metalului, începeți cu viteză joasă și setări de putere ridicată.

ustensile metalice gravate cu laser

Odată ce graficul este terminat de gravat, clătiți compusul de marcare cu apă și sunteți gata să utilizați sau să oferiți noile ustensile de gătit personalizate!

ustensile de metal complet gravate cu laser

Unde puteți vinde ustensile de gătit gravate cu laser?

  • Restaurante
  • Magazine de ustensile de bucătărie/articole gospodărești
  • Magazine de cadouri specializate
  • Expoziții culinare
  • Drept cadouri de casă nouă personalizate


help desk software