Indiferent dacă este vorba despre ' bucătărie de vară, restaurant local sau gătit acasă, aceste ustensile metalice sunt cadoul perfect pentru stăpânii de grătar și bucătarii gastronomici deopotrivă! Adăugați o notă personală acestor instrumente cu un logo, un nume sau o ofertă creativă. Ustensile de gătit metalice cu gravură cu laser (sau orice instrument metalic!) Reprezintă o ofertă de personalizare rapidă și ușoară pentru a adăuga la gama de produse!

Descărcați Grafică

Materiale necesare


Am folosit un Helix 60 w:

Raster: Viteză 15 % // Putere 100 % // 300 DPI // Gravură Stucki // Gravură Centru-Centru


Etapa 1: Înființat

Pulverizați ustensilele cu un strat uniform al compusului dvs. de marcare metalică pe zona de gravare dorită. Lăsați să se usuce cel puțin 5 minute. Dacă aveți un sistem laser cu fibre, puteți sări peste acest pas.
Descărcați graficele de mai sus și importați-le în software-ul dvs. grafic. Modificați dacă este necesar.

Fișiere de proiectare pentru ustensile metalice cu gravură laser

Etapa 2: Se prepară lucrare

Dacă utilizați funcția de gravare de centru, setați o nouă poziție de acasă în centrul piesei, folosind indicatorul punct roșu ca ghid. Pentru a vă asigura că graficul este plasat acolo unde doriți, puteți, de asemenea, să trasați un contur în jurul graficului și să îl trimiteți la laser cu 100 viteză și 0 putere, apoi porniți indicatorul punct roșu al panoului de control al mașinii dvs. ' . Mențineți capacul deschis la laser și urmăriți indicatorul punct roșu urmărind conturul. Înapoi în software-ul grafic, ajustați graficul după cum este necesar pentru a se potrivi cu ustensila.

Ustensile metalice dintr-o helix Epilog gata să fie gravate cu laser

Etapa 3: Trimiteți lucrarea la laser

Trimiteți lucrarea la laser cu parametrii corecți pentru puterea de mașină. Puteți găsi setările de materiale recomandate în mașina dvs. ' s manual . Când utilizați un compus de marcare metalică, începeți cu setări de viteză mică și putere mare.

Ustensile metalice cu gravură laser

După ce graficul dvs. a fost terminat de gravat, clătiți compusul de marcare cu apă și sunteți gata să folosiți sau să vă oferiți noua ustensile de gătit personalizate!

ustensile metalice complet gravate cu laser

Unde puteți vinde ustensile de gătit gravate cu laser?

  • Restaurante
  • Magazine de articole de bucătărie / articole de casă
  • magazine de cadouri de specialitate
  • Expo culinară
  • Cadouri personalizate Ca casă nouă


Obțineți gratuit Broșură & Mostre

Primiți broșuri și mostre și obțineți mai multe informații de la noi sau de la distribuitorul dvs. local.

*
*
*
*


Pagini populare

help desk software
Portions of this page translated by Google.