Pluta este un substrat foarte popular care produce un contrast deosebit atunci când este gravată cu laser. Ideale pentru o varietate de cadouri și ocazii, caietele cu copertă din plută gravate cu laser adaugă o notă suplimentară de personalitate care face acest tip de cadou și mai special. Acest caiet cu copertă din plută poate fi un jurnal minunat pentru iubitorii de călătorii sau un loc fantastic pentru a nota o idee de rețetă pentru pasionații de gătit - lista poate continua. Pentru acest proiect, am importat propriile noastre schițe desenate manual pentru a fi gravate, dar conceptul poate funcționa cu ilustrații, text, fotografii trimise de client sau chiar cel mai recent desen al copilului dvs.! Descărcați grafica de mai jos sau folosiți-o pe cea proprie și adăugați astăzi caietele cu copertă din plută gravate cu laser la linia dvs. produse.

Descărcați grafică

Materiale necesare


Am utilizat un Fusion Pro 32, 80 watt

Raster: viteză 100% // putere 30% // 300DPI


Pasul 1: Pregătiți ilustrația

Descărcați graficele de mai sus sau importați propriile desene, texte, fotografii sau grafice. Modificați dacă este necesar.

Fișiere de proiectare pentru gravarea cu laser a caietelor cu copertă din plută

Pasul 2: importarea ilustrațiilor schițate

Selectați ilustrația și în meniul Bitmaps, selectați „Convert to Bitmap”

În meniul Bitmaps, evidențiați „Outline Trace” și selectați „Clip Art”

Corel Draw vă va cere să reduceți dimensiunea bitmap-ului, puteți alege să reduceți fișierul sau să păstrați dimensiunea originală

Reglați setările PowerTRACE în Corel după cum este necesar, apoi faceți clic pe „Ok”

Fișiere de proiectare pentru gravarea cu laser a caietelor cu copertă din plută

Dacă doriți să reglați culoarea la negru pur, accesați Edit > Find & Replace > Replace Objects și selectați „Replace a Color”

Folosiți instrumentul pipetă pentru a selecta culoarea ilustrației și faceți clic pe „Finish”, apoi „Find & Replace”. Corel Draw va schimba ilustrația în negru pentru dvs.

Fișiere de proiectare pentru gravarea cu laser a caietelor cu copertă din plută

Pasul 3: configurarea lucrării

Așezați caietul în laser și pregătiți-vă pentru gravare. Dacă utilizați sistemul Fusion Pro, puteți utiliza sistemul de camere pentru a vă asigura că ilustrațiile sunt acolo unde doriți. Dacă nu utilizați un Fusion Pro, pentru a vă asigura că graficul este plasat acolo unde doriți, puteți să trasați un contur în jurul graficii și să îl trimiteți la laser cu viteza 100 și puterea 0, apoi activați indicatorul cu punct roșu pe panoul de control al mașinii. Mențineți capacul deschis la laser și supravegheați indicatorul cu punct roșu cum urmărește conturul. Înapoi în software-ul grafic, ajustați grafica după cum este necesar pentru a se potrivi cu caietul.

caiete cu copertă din plută în sistemul de camere epilog laser

Etapa 4: Trimiteți lucrarea la laser

Trimiteți lucrarea la laser cu parametrii corecți pentru puterea electrică activă a mașinii. Puteți găsi setările de materiale recomandate în manualul mașinii dvs.

gravarea cu laser a caietelor cu copertă din plută

După ce graficul a fost terminat de gravat, sunteți gata!

caiete cu copertă din plută gravate cu laser finalizate

Unde puteți vinde caiete cu copertă din plută gravate cu laser?

  • Ca registre de oaspeți la nuntă
  • În librării
  • Colectarea de fonduri pentru școli
  • Magazine de condimente
  • Biblioteci
  • Magazine de produse alimentare specializate


Obțineți broșuri și mostre gratuite

Primiți broșuri și mostre și obțineți mai multe informații de la noi sau de la distribuitorul dvs. local.

*
*
*
*


Pagini populare

help desk software