Pe măsură ce oamenii se îndreaptă spre alternative mai ecologice pentru hârtie și plastic, pungile de vin din pânză gravate cu laser devin o aplicație laser foarte populară. Pânza nu este doar durabilă și versatilă, ci este un material ecologic care este complet personalizabil. Drăguțe și elegante, aceste pungi reutilizabile din pânză reprezintă cadouri fantastice pentru orice pasionat de vin!

Descărcați grafică

Materiale necesare


Am utilizat un Helix 60w:

Vectorial: viteză 90% // putere 15% // 300DPI


Pasul 1: configurare

Așezați punga de vin din pânză pe masă, asigurându-vă că lipiți marginile și mânerele, astfel încât să nu încurce. Măsurați dimensiunile pungii și dimensionați graficul în mod corespunzător.

Fișiere de proiectare pentru pungi de vin din pânză gravate cu laser

Pasul 2: Pregătiți ilustrația

Descărcați desenul de mai sus și importați-l în software-ul dvs. grafic. Modificați dacă este necesar. Pentru a vă asigura că desenul este plasat acolo unde doriți, puteți să trasați un contur în jurul desenului și să îl trimiteți la laser cu viteza 100 și puterea 0, apoi activați indicatorul cu punct roșu pe panoul de control al echipamentului. Mențineți capacul deschis la laser și supravegheați indicatorul cu punct roșu cum urmărește conturul. Înapoi la software-ul grafic, ajustați desenul după cum este necesar pentru a se potrivi cu punga.

gravarea cu laser a pungilor de vin din pânză

Etapa 3: Trimiteți lucrarea la laser

Trimiteți lucrarea la laser cu parametrii corecți pentru puterea electrică activă a mașinii. Pentru material de pânză - și majoritatea țesăturilor în general - începeți cu setări de viteză mare și putere redusă. De asemenea, reduceți DPI la 300 pentru a elimina excesul de ardere.

După ce imaginea grafică a fost gravată, puteți să utilizați sau să oferiți noua pungă de vin personalizată!
pungă de vin din pânză gravată cu laser
grup de pungi de vin din pânză gravată cu laser

Unde puteți vinde pungi de vin din pânză gravate cu laser?

  • Vinării
  • Magazine de vinuri
  • Magazine de băuturi alcoolice
  • Magazine de cadouri specializate
  • Restaurante


Obțineți broșuri și mostre gratuite

Primiți broșuri și mostre și obțineți mai multe informații de la noi sau de la distribuitorul dvs. local.

*
*
*
*
help desk software