Adeseori, clienții achiziționează un laser având în vedere o anumită aplicație sau câteva aplicații de specialitate, cum ar fi personalizarea paharelor acoperite cu pulbere sau gravarea fotografiilor. Dar, deoarece echipamentele Epilog Laser sunt atât de versatile, nu le ia mult timp patronilor să utilizeze noi aplicații laser care nu numai că le ajută organizația, dar pot fi adăugate și la ofertele lor de servicii. Un exemplu perfect în acest sens este panoul pentru clădiri cu gravură laser. Nu numai că firmele cu laser care au vitrine își pot crea rapid și ușor propriile panouri, dar pot oferi și acest serviciu clienților. Firmele precum bănci, hoteluri, spitale și școli au întotdeauna nevoie de panouri interioare pentru clădiri, iar aceasta este o oportunitate excelentă pentru ca gravorii să își extindă linia de produse. Panourile pentru clădiri cu gravură laser reprezintă ceva ce v-ați dori să încercați? Consultați proiectul de mai jos pentru a vedea parametrii laserului, materialele și instrucțiunile complete!

Descărcați grafică

Materiale necesare


Am utilizat un Fusion Pro de 80 w:

Raster: viteză 100% // putere 40% // 300DPI

Vectorial: viteză 50% // putere 40% // 100F


Pasul 1: Pregătiți ilustrația

Deschideți fișierul cu modelul și modificați după caz. Exemplele noastre de fișiere includ hărți ale campusului companiei, semne de alocare numai pentru angajați, instrucțiuni de preluare a corespondenței etc.

Fișiere de proiectare pentru gravarea cu laser a panourilor

Pasul 2: configurare

Introduceți folia de plastic în laser. Dacă utilizați Fusion Pro, glisați și fixați ilustrația acolo unde doriți să se realizeze gravarea.

imagine cu job manager pentru fișierele de artă pentru panouri

Pentru echipamentele care nu sunt Fusion Pro, setați dimensiunea paginii la dimensiunea materialului plastic și așezați fișierele pentru a le grava acolo unde doriți. Dacă vă faceți griji în legătură cu amplasarea, puteți oricând să desenați o cutie vectorială în jurul fiecărei piese și să rulați DOAR lucrarea respectivă cu capacul deschis și indicatorul cu punct roșu activat. Astfel veți avea un indicator vizual privind locul unde se va grava/tăia fiecare semn.

Etapa 3: Trimiteți lucrarea la laser

Când sunteți gata să tăiați/gravați, scoateți caseta pe care tocmai ați desenat-o și trimiteți lucrarea la laser.

panouri pentru clădiri cu gravură laser

Pasul 4: asamblarea

După ce ați gravat și tăiat materialul plastic colorat, tăiați fundalul din plastic transparent la dimensiunea necesară. Utilizați distanțierele pentru a îmbina cele două piese iar panoul gravat și tăiat cu laser al clădirii este gata!

panouri pentru clădiri gravate cu laser
panouri pentru clădiri gravate cu laser

Unde puteți vinde panouri gravate cu laser?

  • Hoteluri
  • Școli
  • Spitale
  • Biblioteci
  • Restaurante


help desk software