Clienții achiziționează adesea un laser cu o aplicație specială sau câteva specialități în minte, cum ar fi personalizarea pungilor cu pudră acoperită sau gravarea fotografiilor. Dar deoarece mașinile Epilog Laser sunt atât de versatile, nu îi ia pe proprietarii de afaceri mult timp să utilizeze noi aplicații laser care nu numai că ajută la organizarea lor, ci pot fi adăugate și la ofertele de servicii. Un exemplu excelent al acestui lucru este gravarea cu laser a semnelor de construcție. Nu numai că operațiile laser cu vitrine pot crea rapid și ușor propriile semne, dar pot oferi și acest serviciu clienților. Operațiunile ca băncile, hoteluri, spitale și școli au întotdeauna nevoie de semne de construcție interioară, și aceasta este o ocazie excelentă pentru gravatorii de a-și extinde linia de produse. Este gravarea cu laser semnalizează ceva ce căutați să explorați? Consultați proiectul de mai jos pentru parametrii laser, materialele și instrucțiunile complete!

Descărcați Grafică

Materiale necesare


Am folosit un Fusion Pro 80w:

Raster: Viteză 100% // Putere 40% 300DPI

Vector: viteză 50% // Putere 40% // 100F


Etapa 1: Se prepară lucrare

Deschideți fișierul de proiectare și modificați după cum este necesar. Exemplele noastre de fișiere includ hărți ale campusurilor de afaceri, semne de desemnare numai pentru angajați, instrucțiuni de preluare a e-mailurilor etc.

Fișiere de proiectare pentru gravarea cu laser

Etapa 2: Înființat

Introduceți foaia de plastic în laser. Dacă utilizați un Fusion Pro, glisați și aruncați operele de artă în locul în care doriți să aibă loc gravarea.

vizualizarea managerului de vizualizare a fișierelor de artă de semnalizare

Pentru mașinile non-Fusion Pro, setați dimensiunea paginii la dimensiunea plasticului și așezați fișierele pentru a gravura unde doriți. Dacă sunteți preocupat de plasare, puteți trage întotdeauna o cutie vectorică în jurul fiecărei bucăți și executați NUMAI acea slujbă cu capacul deschis și indicatorul roșu punct. Acest lucru vă va oferi un indicator vizual al locului în care fiecare semn va grava / tăia.

Etapa 3: Trimiteți lucrarea la laser

Când sunteți gata să tăiați / gravați, scoateți cutia pe care tocmai ați atras-o și trimiteți lucrarea la laser.

gravarea cu laser a semnelor de construcție

Etapa 4: Asamblare

După ce ați gravat și tăiat plasticul colorat, tăiați suportul plastic transparent la dimensiunea necesară. Utilizați standoffs pentru a conecta cele două piese și dvs. laser gravate și taie semnalizare clădire este completă!

cu laser inscriptionat in constructii
cu laser inscriptionat in constructii

Unde puteți vinde semne gravate cu laser?

  • Hoteluri
  • şcoli
  • spitale
  • Biblioteci
  • Restaurante


Obțineți gratuit Broșură & Mostre

Primiți broșuri și mostre și obțineți mai multe informații de la noi sau de la distribuitorul dvs. local.

*
*
*
*


Pagini populare

help desk software
Portions of this page translated by Google.