Gravarea cu laser a cuburilor pentru copii sunt o aplicație profitabilă pentru proprietarii de laser și reprezintă un cadou popular pentru viitoarele mame! Aceste cuburi drăguțe și versatile au dublu scop - atunci când bebelușul este mic, ele sunt o modalitate excelentă de a comemora etapele lunare și, pe măsură ce micuții cresc, cuburile sunt ideale pentru a-i ajuta să învețe literele și numerele! Vedeți pașii de mai jos și veți grava cu laser cuburi pentru copii în cel mai scurt timp!

Descărcați grafică

Materiale necesare


Am utilizat un Fusion Pro 32 50w CO2:

Vectorial: viteză 45% // putere 100% // 500DPI


Pasul 1: configurare

Așezați cuburile de lemn pe masă. Le puteți îndrepta cu o riglă dacă doriți sau le puteți alinia cu marginile mesei.

Cuburi din lemn pentru bebeluși așezate în interiorul gravorului cu laser

Pasul 2: Pregătiți ilustrația

Descărcați grafica de mai sus și importați-o în software-ul dvs. grafic. Efectuați ajustările după cum este necesar. Rețineți că am inclus întregul alfabet în fișier, precum și cifre și diverse grafice cu animale. Puteți crea întregul alfabet sau doar numele destinatarului.

Fișiere de proiectare pentru gravarea cu laser a cuburilor din lemn pentru bebeluși

Cu camera live de la Fusion Pro putem muta cu ușurință ilustrațiile în poziție în Epilog Dashboard - consultați videoclipul de mai sus pentru a vedea cum funcționează. Dacă nu aveți un Fusion Pro, va trebui să vă asigurați că grafica este plasată acolo unde doriți. Puteți desena un contur în jurul graficii și trimite contururile la laser, apoi porniți indicatorul cu punct roșu de la panoul de control al mașinii. Mențineți capacul deschis la laser în timp ce efectuați testul și priviți indicatorul cu punct roșu cum urmărește conturul. Înapoi la software-ul grafic, ajustați grafica după cum este necesar pentru a se potrivi cu blocurile.

Utilizarea camerei Fusion Pro pentru a plasa ilustrații

Etapa 3: Trimiteți lucrarea la laser

Trimiteți lucrarea la laser cu parametrii corecți pentru puterea electrică activă a mașinii. Cuburile noastre erau nefinisate, așa că vă recomandăm să folosiți funcția de gravare laser de jos în sus pentru a evita depunerea în exces a fumului/ reziduurilor în porțiunile gravate ale designului. Puteți alege să finisați sau să colorați/vopsiți cuburile înainte sau după gravare.

Gravarea cu laser a cuburilor din lemn pentru bebeluși
cuburi din lemn pentru bebeluși gravate cu laser
grup de cuburi din lemn pentru bebeluși gravate cu laser

Unde puteți vinde cuburi pentru copii gravate cu laser?

  • Magazine pentru copii
  • Magazine de jucării
  • Magazine online
  • Magazine de cadouri specializate
  • Restaurante


help desk software