Tăierea cu laser a literelor din material spongios este o aplicație excelentă pentru mașina dvs. Epilog Laser. Laserul taie cu ușurință materialul spongios, permițându-vă să creați bucăți dimensionale pentru proiecte de signalistică, recuzită foto și multe altele! Adăugați câteva mesaje personalizate la următorul dvs. eveniment sau sărbătoare cu această idee distractivă!

Descărcați grafică


Materiale necesare

  • Spumă de polietilenă - am selectat un sfert de placă, având o dimensiune de 54" (1371,6mm) cu 24" (609,6mm) și 1" (25,4 mm) grosime. În funcție de dimensiunea mesei, poate fi necesar să tăiați manual cu un cuțit de uz general materialul spongios pentru a se încadra în laser sau solicitați o placă de material spongios de dimensiuni personalizate.
  • Vopsea de pulverizare (opțional).
  • Cuțit de uz general (opțional).
  • Sistem Epilog Laser

Am utilizat un Fusion Pro 48 120w:

Gravare: viteză: 24% // putere: 100% // frecvență: 100


Pasul 1: configurare

Deschideți fișierele cu ilustrații și personalizați după caz. Dacă optați pentru un alt tip de caractere, asigurați-vă că este suficient de gros pentru a rezista când deplasați și montați/așezați literele. Tipurile de caractere mai subțiri pot fi mai delicate, unele mai groase vor implica ruperea mai rară.

grafică pentru tăierea cu laser a literelor din material spongios

Etapa 2: Trimiteți lucrarea la laser

După ce ați modificat ilustrația după cum doriți, introduceți bucata de material spongios în laser și trimiteți lucrarea cu parametrii corecți pentru echipamentul dvs. După ce efectuați focalizarea, mutați manual masa în sus 15". Aceasta contribuie la asigurarea faptului că fasciculul trece complet prin materialul spongios. Materialul spongios nu este foarte dens, de aceea probabil că nu veți avea nevoie de multă putere pentru a trece prin el și întotdeauna îl puteți prelucra încă o dată cu laser dacă acesta nu trece complet de prima dată.

tăierea cu laser a literelor dimensionale din material spongios

Pasul 3: pulverizați (vopsea) și afișați!

După ce literele au fost tăiate, aplicați câteva straturi de vopsea spray. După ce vopseaua s-a uscat, sunteți gata!

Pulverizați vopsea pe litere sau expresii pentru a se potrivi cu decorul.
Literele finalizate din material spongios tăiate cu laser.

Unde puteți vinde litere din material spongios gravate cu laser?

  • Pentru afișaje la puncte de cumpărare
  • Signalistică pentru evenimente
  • În calitate de recuzită pentru ateliere foto
help desk software