Aceste decupaje din pâslă vor aduce cu siguranță bucurie și lumină de sărbători. În acest exemplu de club, dorim să vă împărtășim două idei de design: un suport pentru carduri cadou sub formă de șosetă miniaturală, tăiat cu laserul, și forme din pâslă, tăiate cu laserul, pentru a crea o șosetă atârnată personalizată. Ca bonus, suporturile pentru cardurile cadou sunt reutilizabile și pot fi folosite și ca ornament pentru brad. Consultați videoclipul sau instrucțiunile de mai jos și veți putea crea decupaje personalizate de sărbători, în doar câteva minute!

Descărcați grafică
Materiale necesare


Am utilizat un Fusion Pro 24, 80 watt:
Tăiere vectorială - viteză: 100% // putere: 25% // frecvență: 25%


Pasul 1: pregătiți ilustrația

Începeți prin personalizarea ilustrației, după cum este necesar.

șosete artistice din pâslă tăiate cu laserul

Pasul 2: stabiliți parametrii

Testați setări diferite de viteză/putere/frecvență pentru pâsla pe care o folosiți. În general, nu veți avea nevoie de o putere excesivă pentru a tăia acest material. Am folosit o viteză de 100%, o putere de 25% și o frecvență de 25% pentru un Fusion Pro de 80 de wați 24.

Recomandare privind setările: găsiți o zonă mică de pe pâslă pe care nu o veți folosi și testați setările, decupând un pătrat mic. Este un mod excelent în care puteți ajusta setările conform configurației mașinii! Introduceți setările în tabloul de bord și trimiteți lucrarea la laser.

Puneți foaia de pâslă în aparatul cu laser.

Pasul 3: pregătiți materialul

Puneți foile de pâslă pe patul cu laser, închideți capacul și porniți lucrarea.

Tăierea cu laser a foilor din pâslă

Pasul 4: asamblați

După ce ați finalizat lucrarea, personalizați și asamblați șosetele din pâslă, în orice mod doriți! Rețineți că va trebui să puneți un obiect greu pe șosete și/sau pe bucățile de pâslă, pentru a vă asigura că aderă perfect pe măsură ce se usucă. Am folosit câteva plăci de lemn suprapuse, însă orice obiect greu va fi la fel de potrivit.

Lipirea șosetelor din pâslă tăiate cu laserul
Decorațiuni sub formă de șosete tăiate cu laserul
Șosete din pâslă tăiate cu laserul

Unde puteți vinde șosetele din pâslă tăiate cu laserul?

  • În magazinele de retail, lângă suporturile cu carduri cadou
  • Târguri de artizanat
  • Magazine online
help desk software