Cu precizia și precizia lor incredibile, laserele continuă să crească în popularitate pentru aplicațiile de inlay / marquetry. Acest club de eșantioane are un grafic păianjen incrustat într-un corp de chit din lemn. Corpul este realizat din plop alb, iar straturile de furnir - tăiate din lemn Wenge și Padauk - adaugă dimensiunea și contrastul cu piesa. Citiți mai departe pentru a afla pașii pentru tăierea cu laser a unei inserții de chitară!Descărcați Grafică

Materiale necesare


Am folosit o fuziune M2 40 120w:

Gravura corpului chitara: Raster // 100 Speed ​​// 85 Putere // Stucki

Decupare pentru furnir: Vector // 20 Speed ​​// 75 Putere // 100 Frecvență


Etapa 1: Pregătiți lucrări de artă și materiale

Deschideți fișierele de artă și personalizați după cum este necesar. Aplicați banda de mascare în zona chitării pe care intenționați să o gravați, tăiați orice bandă excesivă în jurul marginilor.

Fișiere de proiectare pentru tăierea cu laser a unei inserții de chitară

Etapa 2: Gravați buzunarul Veener

Plasați corpul de chitară pe patul laserului. În software-ul grafic, poziționați graficul de păianjen pentru al alinia cu locul în care doriți să fie gravat pe chitară. Porniți indicatorul roșu al punctului de la panoul de control al mașinii, apoi imprimați conturul păianjenului la laser. Păstrați capacul laserului deschis și urmăriți indicatorul roșu al punctului urmărind conturul. Înapoi în software-ul grafic, ajustați graficul de păianjen, dacă este necesar, pentru a se potrivi cu chitara. Trimiteți forma păianjenului la laser pentru a gravura buzunarul pentru inlay-ul furnirului. După finalizare, îndepărtați banda de mascare și ștergeți orice resturi în jurul marginilor.

gravarea buzunarului pentru tăierea cu laser a unei inserții de chitară

Etapa 3: Inlay

Tăiați bucățile de inlay din furnir din lemn Wenge și Padauk. Am folosit Wenge-ul pentru corpul păianjenului și Padauk pentru clepsidra. Desprindeți suportul și plasați furnirul în buzunar. Utilizați rola pentru a vă asigura că furnirul este presat în poziție și că se aplică presiunea pe suportul adeziv. Inserați mai întâi corpul de păianjen, apoi faceți același lucru pentru clepsidră.

Furnir de furnir din lemn cu epilog

Etapa 4: Bucurați-vă

Sapa furnir, ușor, până când este în același timp cu corpul de chitară. Finisaj cu lac, aproximativ cinci straturi cu 30 minute de timp uscat între reinfilare.

ștergând chitara
închiderea inlay-ului de chitară cu laser
închide laserul gravat și tăiat cu chitara

Unde poți vinde chitare?

  • Magazine locale și lanturi de muzică
  • Pentru muzicieni și colecționari de instrumente
  • Într-un magazin online sau magazin de cadouri de specialitate


Obțineți gratuit Broșură & Mostre

Primiți broșuri și mostre și obțineți mai multe informații de la noi sau de la distribuitorul dvs. local.

*
*
*
*


Pagini populare

help desk software
Portions of this page translated by Google.