Aceste cani din lână de baseball din lemn fac un cadou fantastic pentru tați, gradienți, antrenori și multe altele! Folosind accesoriul nostru de atașare rotativă, canițele de lilieci de baseball cu gravură laser sunt atât de rapide și ușoare. Fie că ' recrearea un cadou personalizat pentru un prieten sau iubit - o, sau pur și simplu adăugarea unui produs nou si unic pentru showroom - ul dvs., aceste gravate cu laser cani bâtă de baseball va marca o casa rula pentru clienții!

Descărcați Grafică

Materiale necesare


Am folosit un 60 Helix watt:

Raster // Viteză 40 % // Putere 100 % // DPI 300 // Dithering standard // Gravură centru-centru


Etapa 1: Se prepară lucrare

Deschideți fișierul de proiectare și modificați după cum este necesar. Din moment ce facem un element cilindric pe accesoriul rotativ, aveți ' avea nevoie pentru a roti ilustrația 90 de grade, astfel încât să se potrivească orientarea piesei. Exemplele noastre de fișiere includ cusatura de baseball simplă, precum și un mesaj de eșantion ideal pentru un cadou de antrenor ' s.

Fișiere de proiectare pentru cupe de baseball cu gravare laser

Etapa 2: Înființat

Instalați atașamentul rotativ: Coborâți masa de gravare, scoateți masa de vector sau gravură, precum și tava pentru miez și opriți aparatul. Introduceți atașamentul rotativ și apoi reporniți laserul. Capul laser se va muta într-o poziție nouă pentru rotație.

Introduceți cana: Așezați cana de lilieci de baseball pe atașamentul rotativ. Utilizați un nivel pentru a vă asigura că piesa este pe tot parcursul nivelului și focalizați manual mașina. Dacă utilizați caracteristica Centru de gravare a unui centru, setați o nouă poziție inițială în centrul piesei dvs., utilizând indicatorul roșu (ca punct de referință).

înființarea canistrelor de bastoane de baseball cu rotație laser

Etapa 3: Trimiteți lucrarea la laser

Când ' re mulțumit cu grafică și destinația de plasare, a trimite lucrarea la laser cu parametrii corecți pentru aparatul dumneavoastră. Apăsați butonul GO și în câteva minute ' veți avea un cadou incredibil sau o mostră!

Cântece de baseball de gravare cu laser în acțiune
Cutii cu bile de baseball gravate cu laser


În cazul în care puteți vinde cani cu bile de baseball gravate cu laser?

  • Magazine online de cadouri
  • Magazine de articole sportive
  • Părinte ' s Cadouri de zi
  • Groomsmen gifts


Obțineți gratuit Broșură & Mostre

Primiți broșuri și mostre și obțineți mai multe informații de la noi sau de la distribuitorul dvs. local.

*
*
*
*


Pagini populare

help desk software
Portions of this page translated by Google.