Aceste căni din lemn din bâte de baseball sunt un cadou fantastic pentru tați, absolvenți, antrenori și mulți alții! Folosind accesoriul nostru atașament rotativ, gravarea cu laser a cănilor din bâte de baseball este rapidă și ușoară. Indiferent dacă creați un cadou personalizat pentru un prieten sau o persoană dragă sau pur și simplu adăugați un produs nou și unic în showroom, aceste căni din bâte de baseball gravate cu laser vor înscrie puncte în rândul clienților!

Descărcați grafică

Materiale necesare

  • Căni din lemn în formă de bâtă de baseball - le-am cumpărat pe ale noastre de pe Amazon.
  • Atașament rotativ
  • Sistem Epilog Laser

Am utilizat un Helix de 60 wați:

Raster // Viteză 40% // Putere 100% // DPI 300 // Intercalare standard // Gravare centrală


Pasul 1: Pregătiți ilustrația

Deschideți fișierul cu modelul și modificați-l după caz. Deoarece realizăm un articol cilindric pe atașamentul rotativ, va trebui să rotiți ilustrația la 90 de grade, astfel încât să corespundă cu orientarea piesei. Exemplele noastre de fișier includ cusături simple de baseball, precum și un model de mesaj ideal pentru cadoul unui antrenor.

Fișiere de modele pentru gravarea cu laser a cănilor din bâte de baseball

Pasul 2: configurare

Instalați atașamentul rotativ: Coborâți masa de gravare, îndepărtați masa vectorială sau de gravare, precum și tava pentru reziduuri și opriți echipamentul. Conectați atașamentul rotativ și apoi reporniți laserul. Capul laser se va muta într-o nouă poziție de pornire pentru atașamentul rotativ.

Introduceți cana: puneți cana din bâta de baseball pe atașamentul rotativ. Folosiți o nivelă pentru a vă asigura că piesa este la același nivel și focalizați manual echipamentul. Dacă utilizați funcția de gravare centru, setați o nouă poziție de pornire în centrul piesei folosind indicatorul cu punct roșu ca ghidaj (în imaginea de mai jos).

configurarea atașamentului rotativ pentru gravarea cu laser a cănilor din bâte de baseball

Etapa 3: Trimiteți lucrarea la laser

Când sunteți mulțumit de grafică și așezare, trimiteți lucrarea cu parametrii corecți pentru mașina dvs. Apăsați butonul GO și în câteva minute veți obține un cadou sau o mostră incredibilă!

gravarea cu laser a cănilor din bâte de baseball în acțiune
căni în formă de bâtă de baseball gravate cu laser


Unde puteți vinde căni din bâte de baseball gravate cu laser?

  • Magazine online de cadouri
  • Magazine de articole sportive
  • Cadouri de Ziua Tatălui
  • Cadouri pentru miri


help desk software