Laser gravorilor pentru premii personalizate, semnalizare, de codificare în linie și mult mai mult cu un Epilog Laser!

Contactați-ne la +1 303 277 1188 sau să completați acest formular pentru a afla mai multe!

Completați formularul de mai jos pentru a primi gratuit taiate si gravate probe si o linie de produse broșură completă.


gravura aztec foarte detaliate

Gravați Grafica foarte detaliate

Capacitatea unui sistem cu laser a graveze grafică de înaltă rezoluție pe lemn, la viteza maxima caseta de prezentare contol uimitoare de mișcare construit în sistemele noastre cu laser. Vei putea să graveze imagini care cu adevărat wow clienții!

hârtie de tăiere cu laser

Laser Cut Signage Designs

Tăiate cu laser litere complicate și grafică pentru semnalizare în aer liber și în interior cu CO2 nostru lasere. Puteți, tăiate cu laser acrilic, plastic, lemn și alte materiale de semnalizare cu ușurință utilizând un sistem Epilog Laser. Singura ta limită cu un sistem laser este imaginatia ta!

pointer punct roșu

Flame lustruit Bucăți Edge

Cu un sistem Epilog Laser, veți obține cea mai bună calitate pe margine acrilic tăiat cu laser văzut de un laser de format mic. combinație de tuburi avansate de control de mișcare și cu laser de precizie Epilog lui, oferă cele mai mari sisteme de calitate din industrie, ajutându-vă să dezvoltați afacerea.

cu laser lemn gravate baril whisky

Personalizare Orice produs

Ia orice produs și se adaugă o notă personalizată prin adăugarea unui logo, fotografie sau design-ul personalizat. Cu capacitatea de a gravarea atât de multe materiale, veți adăuga o notă personală pentru fiecare produs poți!

gravura dublă sursă

Dual-laser Opțiune Sursa

Adăugați capacitatea de a marca graveze și metale la CO2 sistem laser cu opțiunea noastră dual-sursă disponibile în seria Fusion. Vom adăuga un laser de fibre pentru cea mai mare versatilitate cu laser disponibile.

eView decupare cu laser aparat de fotografiat

Opțiunea eView Camera System

Pentru poziționarea eay obiectelor pre-imprimate pe care trebuie să taie cu laser, Epilog oferă opțiunea eView Camera cu un design de 3 camere care caută semne de înregistrare pe obiect pentru tăiere perfectă.

Primiți Probele taiate si gravate și o broșură Linie completa de produse

Primiți broșuri și mostre și obțineți mai multe informații de la noi sau de la distribuitorul dvs. local.

Da

UTILIZARE A MATERIALELOR VARIETATE

Indiferent dacă lucrați cu lemn, marmura, sticla, piele, material textil, hârtie, metal, sau mult mai mult, avem un sistem laser care va lucra pentru tine!

CONCEPUT pentru o utilizare

Laserul se atașează la computer la fel ca o imprimantă prin USB sau Ethernet. Utilizați software-ul de design de alegere pentru a începe gravura!

SAFE să funcționeze în casă sau la birou

Proiectat pentru siguranță, carcasa de metal inter-blocat laserului permite utilizarea în condiții de siguranță acasă sau la birou.

Te vom ajuta fluxul CREATIVITATE

Nu sunt sigur ce doriți să creați? Epilog oferă resurse pentru a inspira cu proba Club nostru și pagina de fani Facebook.

PROIECTARE IEFTIN

Cu investiții minime puteți începe gravură și tăiere cu propriul sistem laser profesional. Ridică-te și să fie difuzate în cel mai scurt timp!

LONG-LIFE aeroracire LASER TUBURI

tuburi din metal și ceramică cu laser Epilog combină beneficiile de viață mai lungă și costuri mai mici de reîncărcare, oferind în același timp o gravură de calitate superioară.help desk software
Portions of this page translated by Google.