Sisteme laser fabricate în SUA

Sediul Epilog Laser

Folosind cât mai multe piese și componente fabricate în America, Epilog concepe, proiectează și produce toate sistemele sale cu laser în sediul său din Golden, CO. Sistemele noastre sunt marcate cu mândrie cu aceste trei cuvinte: Fabricat în SUA.

Mike Dean, domnul Epilog

Epilog Laser este conceput, proiectat și fabricat cu mândrie în SUA. De la facilitatea noastră de producție de înaltă tehnologie situată la poalele Munților Stâncoși din Golden, CO, mașinile noastre trec de la concept, la proiectare, la construcție într-o singură instalație.

Fiecare sistem Epilog Laser trece printr-o baterie de teste riguroase înainte de a fi livrat către dvs., astfel încât să știți că aparatul pe care îl primiți va funcționa conform standardelor exigente ale Epilog de la prima pornire.

Epilog fabrică sisteme laser încă din 1988. Ne mândrim cu faptul că ne îmbunătățim continuu sistemele cu cele mai noi dezvoltări, astfel încât să obțineți cea mai mare valoare posibilă.

În 2005, Epilog a construit un centru de producție personalizat cu 35.000 picioare pătrați pentru a deveni sediul companiei noastre. Construcția găzduiește toate departamentele companiei noastre, inclusiv inginerie, producție, marketing, vânzări, asistență tehnică și administrație.

Ne mândrim că suntem o companie de producție de succes care a continuat să construiască produsele noastre în SUA, garantându-vă mașini laser de cea mai bună calitate.

Ne străduim să folosim cele mai bune piese disponibile pentru fiecare componentă din sistemele noastre. Cu peste 90% din piese fabricate în SUA, suntem mândri să proiectăm și să producem cel mai bun sistem laser de pe piață.

De la primul laser la „tipărire” directă din CorelDRAW, la primul atașament rotativ, la prima masă de format mare, la primul laser de 100 wați, la primul ecran LCD, la primul... ei bine, ați prins ideea! Epilog este cel mai important inovator din industrie, cu caracteristici utile care fac ca afacerea dvs. să funcționeze mai ușor și mai profitabil. Contactați-ne și permiteți-ne să vă demonstrăm că toate produsele noastre sunt create pentru a veni în întâmpinarea nevoilor dvs.


help desk software