Epilog Zing Seria Laser

Epilog Zing Laser Starter Seria este format mic, linie de gravură de înaltă calitate Epilog lui. Perfect pentru orice, de la utilizarea acasă pentru a începe o afacere, epilog Zing Laser dispune de gravat de înaltă calitate, la costuri reduse pentru care sunteți în căutarea.

Fie că sunteți în căutarea pentru primul laser pentru a porni în industria de gravură și tăiere, sau prin adăugarea unui al doilea laser de la linia, Epilog Zing este o alegere excelentă, cu o calitate de gravura excelenta si pret redus.

Și suntem mândri să spunem că este 100%, Fiind proiectat și construit în SUA!


Echipamente rotative pentru articole cilindrice

Atasamentul Rotary vă permite să gravați sticle de vin, cani, pahare, lanterne și multe altele.

Prezentarea Zing 24 Atașamentul cu laser rotativ! Acum puteți sapi sticle de vin, cani, pahare, lanterne sau orice alt element cilindric de până la 5.25"(133.4 mm) în diametru pe Epilog Zing Laser.

Deci, intuitiv și ușor de utilizat, puteți trece de la un pahar la altul în câteva secunde - chiar și fără a scoate accesoriul din gravorului! În plus, designul nostru de proprietate oferă scalare precisă a imaginii, astfel încât nu este nevoie să diametru de intrare sau de calcule circumferință.

Configurarea este la fel de ușor ca și introducerea produsului pe atașament Rotary, ridicarea sau coborârea ascensorului foarfeca la nivelul zonei de gravura, și imprimarea la laser!

* Atasamentul Rotary nu este disponibil pentru Zing 16. *PhotoLaser Plus Software

Software de procesare foto care optimizează fotografiile dvs pentru gravura pe o varietate de materiale.

PhotoLaser Plus ia fotografie gravura cu laser Epilog Zing Starter Series la nivelul următor prin procesarea cu ușurință fotografii pentru gravura pe toate tipurile de materiale.

Căutați un sistem care gravează fotografii remarcabile? Ce zici de un sistem care gravează fotografii într-un mod consecvent, previzibil pentru clienții dumneavoastră?

Epilog Laser a incheiat un parteneriat cu CADLink pentru a vă aduce cele mai bune industriei de software de prelucrare foto: PhotoLaser Plus. Interfața ușor de utilizat software și instrumente puternice de procesare foto vă permit să creați gravurilor foto de cea mai înaltă calitate în industrie.Vector de tăiere Grid

Creați o calitate mai bună atunci când marginea de taiere cu laser.

Vector de tăiere Grid pe Epilog Zing Laser este folosit pentru a ridica materialele care se taie deasupra suprafeței de lucru. Acest lucru permite razei laser pentru a trece curat prin materialul pe care sunt de tăiere și reduce dramatic reflexiile intrados.

Spațiul de aer sub grila vector este conectată la sistemul de evacuare, astfel încât fumul este îndepărtat nu numai din partea de sus a materialului, ci și din partea inferioară.

Epilog Zing Laser Seria Modele

Două modele de a alege pentru a satisface nevoile dumneavoastra.

Epilog Zing 16 Laser: Modelul entry-level în gama noastră de produse cu laser, epilog Zing 16 oferă o 16" X 12" Zonă de lucru, dar cu gravura cea mai înaltă calitate mic format, cost redus, sistem laser de înaltă calitate prin Epilog Laser Nu există skimping aici - Toate componentele șasiului metalic, high-end, iar calitatea gravura pe care Epilog Laser este cunoscut pentru. Toate acestea, și a făcut în SUA prea!

Epilog Zing 24 Laser: Mutare în sus la Epilog Zing 24 pentru o zonă de lucru mai mare (24" X 12"), Care deține majoritatea materialelor standard de gravura stoc. O zonă de lucru mai mare și mai multe caracteristici fac acest laser o alegere accesibila pentru cei care au nevoie de mai multe caracteristici decât o mașină de entry-level. Cu o mare 24" X 12" (610 X 305 mm) zona de lucru, vei fi capabil de a se potrivi cu ușurință cea mai frecventă dimensiune pentru materiale engraveable, și opțiuni de putere de până la 60 wați înseamnă că veți fi în măsură să taie prin materiale mai groase și gravați la viteze mai mari. Epilog Zing 16 Sistemul laser este o alegere puternică în sisteme laser entry-level.

Specificații tehnice Epilog Zing Series

Epilog Zing 16 Epilog Zing 24
Gravură Zonă 16" X 12"
(406 X 305 mm)
24" X 12"
(610 X 305 mm)
Grosimea maximă a materialului 4.5" (114 mm) 7.75" (197 mm)
Laser Putere 30 sau 40 wați 30. 40. 50 sau 60 wați
Sursa laser State-of-the-art, controlate digital, CO2 răcit cu aer tuburile laser sunt complet modulare, aliniate permanent și câmp înlocuibile.
Capacitate memorie inteligentă Stocare de fișiere multiple de până la 64 MB. Rolling tampon permite fișiere de orice dimensiune care urmează să fie gravate.
Air Assist Atașați un compresor de aer pentru aerul inclus Assist pentru a îndepărta căldura și gazele combustibile de la suprafața de tăiere prin direcționarea unui flux constant de aer comprimat a lungul suprafeței de tăiere.
Laser Dashboard Laser Dashboard™ controlează setările Epilog Laser dintr-o gamă largă de pachete software - de la programe de proiectare pentru aplicații de calcul tabelar pentru pachete CAD desen.
Red Dot Pointer Deoarece fasciculul laser este invizibil, Red Dot indicatorul pe Epilog Zing Laser vă permite să aveți o referință vizuală pentru localizarea în cazul în care laserul se va aprinde.
Relocabile Acasă Când gravura elemente care nu sunt ușor plasate în colțul de sus al laserului, puteți seta o poziție nouă acasă de mână cu funcția convenabilă Acasă Poziția mobiliara pe Zing Laser.
Moduri de operare Raster optimizate, vector sau moduri combinate.
Sistemul de control al mișcării De mare viteză motoare pas cu pas micro.
Axa X Rulmenți Ecranat Adunarea cu role pe o ceramică Acoperite de aluminiu Ghid feroviar.
Curele Curele Kevlar-style B avansate.
Rezoluţie Utilizator controlat de 100 la 1000 dpi.
Viteză și putere de control Computer sau manual de control viteză și putere în 1% la creșteri 100%. Vector de cartografiere de culoare link-uri de viteză, putere și să se concentreze la orice culoare RGB.
Print Interfață 10 Base-T Ethernet sau USB. Compatibil cu Windows® XP / Vista /7/8/10.
Dimensiuni (W x D x H) 28.75" x 22.125” x 11.75”
(730 x 562 x 298 mm)
38" x 27.25" x 15" (965 x 692 x 381 mm)
Greutate 95 lbs (43 kg) 140 lbs (64 kg)
Cerințe electrice Auto-comutare acomodează de alimentare cu energie 110 la 240 volți, 50 sau 60 Hz, singură fază.
Tabelul maxim Greutate Zing 16 și 24 au o greutate tabel static de 50 lbs (22.7 kg) și o greutate tabel ridicare a 25 lbs (11.5 kg).
Sistem de ventilatie 350 - 400 CFM (595-680 m3 / hr) este necesară de evacuare extern la sistemul de filtrare exterior sau interior. Există un port de ieșire, 4" în diametru.

Zing Laser Seria Video

Urmăriți videoclipuri despre aplicațiile cu laser creative disponibile pentru proprietarii unui sistem cu Epilog Zing Laser, și gama largă de materiale Epilog Zing Laser și marca pot grava.

Aplicații laser Creative

pahare din lemn

aplicatii laser pentru proprietarii de afaceri și entreprenuers.

Priveste acum

Aztec Calendar Gravură

gravura calendar aztec

Ne gravați faimosul nostru grafic aztec Calendar cu un Zing laser.

Priveste acum
Grava A taia
Lemn x x
Acril x x
Țesătură x x
Sticlă x
Metale Coated x
Ceramice x
Delrin x x
Pânză x x
Piele x x
Marmură x
Consiliul de mat x x
Melamina x x
Hârtie x x
Mylar x x
Preșpan x x
Cauciuc x x
Furnir din lemn x x
Fibra de sticla x x
Metale pictate x
Ţiglă x
Plastic x x
Plută x x
Corian x x
Aluminiu anodizat x
Oţel inoxidabil *
Alamă *
Titan *
Bare Metale *
* CO2 lasere va marca metale goale atunci când sunt acoperite cu o soluție de marcare de metal. Pentru mai multe informații, vizitați pagina noastră de marcare cu laser de metal.
Ai un material pe care doriți să testați? Aplicații Echipa noastră ar fi bucuros să vă ajute.

Suntem mândri să spunem că toate sistemele laser Epilog sunt 100% proiectate, fabricate și fabricate în SUA la sediul nostru din Golden, CO.

Da! Chiar și celebrul nostru aztec calendar gravură este creat pe Epilog Zing laser. Epilog Zing nu este la fel de rapid ca Legend Series, dar calitatea imaginii este pur Epilog.

Da! Personalizare și personalizare a produselor este în mare a cererii. Adăugarea unui serviciu de gravura laser la funcționarea curentă este un excelent mod de a ajunge posibile noi clienți, precum și oferă un serviciu de prim rang la baza client actual. Dacă aveți îndoieli cu privire la rentabilitatea de a deține un CO2 Sistemul cu laser, vizitați Aplicații Pagina sau cititi mai multe nostru Povești de succes ale clienților .

Pentru unii introspecție în rentabilitatea produselor cu laser gravate, aruncați o privire pe site-ul de LaserBits , Un furnizor de materiale laserable. Nu veți găsi prețuri de achiziție pentru materiile prime laserable și a sugerat prețurilor cu amănuntul pentru aceleași produse odată ce au fost gravate cu laser.

De asemenea, a verifica afară noul nostru Ghid de Incepand Gravura Your Own Business & Cutting pentru a vedea intrarile si iesirile de a începe o nouă afacere cu laser.

Puteți grava fotografii scanate, logo-uri, bitmap, alte imagini, text, și fișiere AutoCAD. În esență, dacă puteți imprima, puteți grava.

Pentru a decupa, veți avea nevoie de un grafic bazat pe vectori, cum ar fi un EPS sau fișier Illustrator.

Păstrați în minte cea mai mare calitate a graficului lucrați cu, cele mai bune rezultate tale de gravură.

Da. Sistemele noastre cu laser de fibre sunt capabile de marcaj permanent aproape toate tipurile de metal goale. Linia cu laser fibra a fost proiectat cu o combinație de accesibilitate și de înaltă calitate, rezultate în minte. Fusion M2 serie are un 32" X 20" (812 X 508 mm) sau 40" X 28" (1016 X 711 mm) zona de lucru. Turtită-pat, designul zburător-optic al Fusion M2 este revoluționar pentru un sistem cu laser de fibre și va marca metale pe o suprafață mare de lucru într-o perioadă scurtă de timp.

Și, deși CO2 nostru sisteme laser sunt proiectate în principal pentru gravarea si taierea materialelor nemetalice, ele pot fi de asemenea folosite pentru a marca pe metal cu ajutorul compus de marcare din metal. Descarcă PDF noastră pentru a afla mai multe despre marcarea metal cu un CO2 sistem laser.

Din moment ce folosim redus de energie CO2 (30 la 120 wați) și lasere cu fibre (10 la 50 wați) fasciculul se va marca în mod clar pe metal acoperit și prime, dar sistemele noastre nu sunt ideale pentru aplicații de tăiere a metalului. Sistemele noastre cu laser de fibre pot fi compatibile pentru tăierea unor metale subțiri, așa cum am văzut succesul de tăiere folii subțiri, până la .012“, Cu laserele noastre de fibre.

Vă rugăm să contactați Aplicații Lab pentru a discuta despre aplicațiile de tăiat metale și a vedea dacă acestea pot lucra cu sistemele noastre!

Da, laserul este complet sigur să funcționeze. Este o clasa 2 cu laser - 1 mW CW maxim 600 - 700 nm, ceea ce înseamnă că laserul este asigurat cu dispozitive de interblocare astfel că nu va rula cu ușile sistemului deschis. Nici o unealtă specială de siguranță este necesar pentru a rula laser.

Costul de operare laser poate fi dat seama cu ușurință prin conectarea ratele de energie electrică în următoarea formulă folosind chiar noastră cea mai mare cu laser puterea, cu 120 watt.

Consumul de energie tipic Max = 1560 Watts (Aceasta presupune putere maximă, constantă a laserului pe). În cazul în care costurile de putere $0.075/ KWH în zona dvs., acesta costă $0.117/ Oră pentru a opera laserul. Sau, despre 12 cenți pe oră, sau 96 cenți pe opt zile oră. (1560 X .075)/1000 =.117

Nu, o cu laser face totul! CO2 nostru sisteme laser va grava si se taie materiale mai nemetalice, precum și metale grava acoperit. Pentru informații cu privire la ceea ce materiale se poate grava si se taie, vizitați pagina noastră de materiale.

Laserul poate fi setat pentru a grava numai (modul Raster), se taie doar (modul Vector), sau pot completa ambele operațiuni în modul combinat. Laserul știe ce porțiuni de grava si ce portiuni de a reduce în funcție de lățimea liniei, care este ușor de stabilit în software-ul de design grafic.

Investiția într-un calculator nou este o modalitate foarte bună de a vă asigura că te obtinerea mai mult de la noul echipament cu laser. Ce? Deoarece software-ul de astăzi necesită o mulțime de viteza de procesare de calculator și de memorie pentru a funcționa corect. Un computer bun nu- face o mare diferență în modul în care se execută cu laser, dar în comparație cu un calculator lent va salva sume imense de timp și de frustrare de înființare a opera de arta pe care le "print" pentru laser. Mulți utilizatori nu cumpără calculatoare noi pentru utilizarea cu noul lor cu laser, deoarece computerele lor actuale sunt perfect adecvate. Nu e nici magic cut-off, care face un computer prea lent. Daca esti confortabil cu performanța și viteza de computer curent, nu e, probabil, nici un motiv de a cumpăra un altul. Următoarele recomandări sunt doar opțiuni de luat în considerare în cazul în care este necesar un calculator nou.

Un nou calculator nu trebuie sa fie scump de a lucra bine! Chiar multe dintre astăzi computere mai mici costuri funcționează bine pentru aplicatii cu laser. Atâta timp cât tu nu cumpara cele mai ieftine computerul, puteți găsi, ar trebui să fie bine. Un lucru pentru a evita este procesorul Intel Celeron - în timp ce acestea sunt procesoare bune, și va lucra cu laserul, ei nu grafice de proces cu viteza mai mulți utilizatori cu laser doresc.

  • Sistem de operare: Toate noile lasere Epilog sunt proiectate pentru a lucra cu toate versiunile de Windows 2000, XP, Vista, 7. 8 sau 10 sisteme de operare. Fusion laser Seria este, de asemenea, compatibil cu sistemele de operare Mac OS X 10.7 și mai mare. Cititi mai multe despre driverul nostru Fusion Mac aici.
  • RAM (memorie cu acces aleator): 512 Se recomandă MB. RAM este un fel de memorie pe termen scurt. E rapid, ușor accesibile pentru computer pentru a accesa și face sarcini consumatoare de timp merge mult mai repede dacă aveți o mulțime de ea. Cei mai mulți utilizatori a câștigat 't observa o diferență în cazul în care acestea se adaugă mai mult de 512 MB la sistemul lor, dar aproape toate utilizările vor observa diferenta de viteza pe care 512 MB oferă în comparație cu 256 MB (256 MB este, în esență, urmatorul pas jos de la 512 MB).
  • Viteza procesorului: un procesor mai rapid vă va permite să faceți mai multe sarcini în mai puțin timp. În timp ce nu e necesar să cumpere cel mai rapid procesor disponibil, vei dori, fie un procesor AMD Athalon sau un procesor Intel Pentium IV (nu cumpără un computer care utilizează un procesor Intel Celeron - ei sunt prea lent pentru aplicații grafice ). Viteze procesor sunt întotdeauna îmbunătățirea, dar viteze procesor de aproximativ 2.0 GHz sau mai rapid sunt un loc bun pentru a începe.
  • 10 / 100 Network Interface Card (NIC): Toate noile calculatoare au o 10 / 100 conexiunea la rețea ca echipament standard. Precum și să permită mai multe computere pentru a fi legate împreună într-o rețea, această tehnologie permite, de asemenea, de imprimare direct de la computerul la sistemul Epilog. Epilog furnizează un cablu de rețea cu crossover fiecare sistem laser, care permite un calculator pentru a imprima la un singur sistem Epilog.
  • 20 - 30 GB hard disk: Aceasta este memoria permanenta în calculatorul dumneavoastră. Multi utilizatori simt că nu poți avea un hard disk suficient de mare, dar pentru cele mai multe aplicații cu laser 20 sau 30 GB lui va fi adecvat pentru ani de depozitare. Din fericire, cele mai multe producătorii de computere pune cel puțin 20 GB conduce în noi computere aceste zile. Dacă aveți dubii, cumpara mai mare decât credeți că ați putea avea nevoie de. E atat de ieftin care e în valoare de pace a mintii de a avea la dispoziție.
Zing 24 va organiza articole pe atașament Rotary Rim-Style până la 5.25" în diametru.
Zing 16 și 24 au o greutate tabel static de 50 lbs (22.7 kg) și o greutate tabel ridicare a 25 lbs (11.5 kg).
Ne e-mail sau să ne dea un apel la +1 303 277 1188. Suntem fericiți să furnizeze toate răspunsurile pe care le căutați.

Primiți o broșură și Probele

Primiți broșuri și mostre și obțineți mai multe informații de la noi sau de la distribuitorul dvs. local.


brosure pentru sisteme laser
help desk software
Portions of this page translated by Google.