zing seria de masini laser

Epilog Zing Seria Laser

Mașinile cu laser entry-level din seria Zing produc nimic, dar gravura la nivel de intrare și de tăiere rezultate. Aceste unități desktop low-cost sunt alegerea perfectă pentru cineva începe o afacere sau în căutarea de a adăuga pe un al doilea laser.

mașini cu laser cu mini helix

Epilog Legend Seria laser

Up capacitățile de producție cu un sistem de serie cu laser Legend. Dispunând de până la 1200 dpi gravură și servo motoare de până la 30% Mai mult viteza, seria cu laser Legend include trei modele populare: epilog Mini pot 18, Mini 24Și Helix sisteme laser.

serie de mașini cu laser de fuziune

Seria Epilog Fusion Pro Laser

Seria laser Fusion Pro este cea mai nouă adăugire la linia de mașini laser Epilog Laser, care are cea mai mare suprafață de lucru, cea mai rapidă viteză și cea mai bună calitate a gravării, împreună cu comenzile cu ecran tactil și noul nostru IRIS ™ Camera Positioning.

mașină laser cu marcaj epilog

Epilog FiberMark

Gravați coduri de bare, numere de serie și logo-uri pe piese goale de metal și etch piese și instrumente din plastic. Acest sistem de acționare cu platformă cu zăbrele este soluția perfectă pentru gravarea pe piese goale de metal și plastic la un cost redus.


Epilog G2 Galvo Seria laser

Cu o tehnologie unică de focalizare dinamic, G2 Laserul cu fibră galvă este prima unitate galvă cu poziție fixă 24" X 24"(609 X 609mm) zona de gravare.

help desk software
Portions of this page translated by Google.