zing laser machine series

Epilog Zing Seria Laser

Mașinile cu laser entry-level din seria Zing produc nimic, dar gravura la nivel de intrare și de tăiere rezultate. Aceste unități desktop low-cost sunt alegerea perfectă pentru cineva începe o afacere sau în căutarea de a adăuga pe un al doilea laser.

mini helix laser machines

Epilog Legend Seria laser

Up capacitățile de producție cu un sistem de serie cu laser Legend. Dispunând de până la 1200 dpi gravură și servo motoare de până la 30% Mai mult viteza, seria cu laser Legend include trei modele populare: epilog Mini pot 18, Mini 24Și Helix sisteme laser.

fusion laser machine series

Epilog Fusion M2 Seria laser

Fusion M2 Seria laser este cel mai nou sistem de linie de platou Epilog Laser, iar caracteristicile zone de lucru mai mari și opțiuni de tub laser de putere mai mare pentru mai tranzitată și capabilități de tăiere mai groase. Gravați, se taie și marca toate tipurile de materiale cu o Fusion M2 sistem cu laser, care oferă cea mai bună calitate disponibilă tăiere.

laser machines epilog fiber lasers

Epilog Laser Sisteme Fiber

Gravați coduri de bare, numere de serie și logo-uri de pe bare de metal și etch piese din plastic și instrumente. Sistemele de platforme de zbor-optica condus sunt soluția perfectă pentru gravare de piese metalice si din plastic goale, la un cost redus.


Epilog G2 Galvo Seria laser

Cel mai nou plus față de familia Epilog Laser este G2 Galvo cu laser de fibre. Cu tehnologia unică de lentile de focalizare dinamică, este prima unitate galvo cu o poziție fixă 24" X 24" (609 X 609 mm) zona de gravura.

help desk software