Epilog Legend Seria laser

Legend Seria oferă noastre de top-of-the-line de CO2 sisteme laser și este utilizat de către clienți pentru gravură și tăiere a lemnului, acrili, materiale plastice, piatră, și mult mai cea mai bună calitate.

Află de ce Legend Seria - de la formatul nostru mic Epilog Mini 18 noastre populare Helix cu laser - este alegerea numărul unu pentru gravori la nivel mondial cu cel mai mare sistem de control al mișcării de calitate și de cele mai multe caracteristici de pe piață.

Și suntem mândri să spunem că este 100%, Fiind proiectat și construit în SUA!


atașament rotativ

Echipamente rotative pentru articole cilindrice

Atasamentul Rotary vă permite să gravați sticle de vin, cani, pahare, lanterne și multe altele.

Disponibil pentru toate sistemele Epilog Legend, fișierul atașat Rotary adaugă capacitatea de a gravarea sticle, pahare, lanterne, și alte elemente cilindrice.

Special concepute pentru întreaga noastră linie de Legend lasere, a fost construit pentru a găzdui o mare varietate de forme și mărimi. Atașamentul reglează cu ușurință pentru lungimi diferite si se vor roti chiar cilindrii care au diametre diferite la fiecare capăt.PhotoLaser Plus Software

Software de procesare foto care optimizează fotografiile dvs pentru gravura pe o varietate de materiale.

PhotoLaser Plus ia fotografie gravura cu laser Epilog Legend Series la nivelul următor prin procesarea cu ușurință fotografii pentru gravura pe toate tipurile de materiale.

Căutați un sistem care gravează fotografii remarcabile? Ce zici de un sistem care gravează fotografii într-un mod consecvent, previzibil pentru clienții dumneavoastră?Lentile opționale

În plus față de 2.0" lentile, oferim lentile speciale pentru aplicații specifice.

1.5" Lens: rezoluția cea mai mare Gravură

Deși standardul 2.0 lentile inch oferă detalii uimitoare, nostru 1.5 ansamblu de lentile inch a fost proiectat pentru gravura cea mai înaltă rezoluție și gravură fonturi extrem de mici.


4.0" Lens: Materiale de tăiere și Groasă în interiorul unor zone adânci

4.0 lentilă inch produce un fascicul focalizat pe o distanță verticală mai mare, ceea ce îl face ideal când gravura într-o zonă adâncită a unui produs, cum ar fi în interiorul unui bol sau farfurie. Lentila este de asemenea utilizat pentru tăiere prin materiale foarte groase.
minisuportul

Epilog Mini Stand

Un ușor de utilizat, suport pentru mutarea laser.


Vector Pin masa

Ridicați și sprijiniți materialele de tăiere pentru o mai bună calitate margine.

Știftului de Masa încorporează pins mobile care pot fi amplasate oriunde pe grila mesei de un inch (25.4 mm) distanțate găuri. Pinii mobile, de asemenea, permite utilizatorului să ridice și să sprijine materialul de tăiere în locații în care laserul nu va fi de tăiere, oferind un mijloc de a elimina reflecție spate. Tabelul de asemenea, vă permite să plasați ace pentru a sprijini părțile componente care în mod normal, ar cădea în afara modelului de tăiere. O placă de suprafață detașabilă la îndemână face ca sarcina de a curăța piese mici, ușor, fără a scoate tabelul Pin.Compresor de aer

Loviturile un flux constant de aer pe zona de tăiere.

Compresor de aer opțional Epilog este disponibil pentru a lucra cu Air inclus Assist caracteristici ale sistemelor cu laser. Direct un flux constant de aer la suprafața de tăiere pentru a îndepărta căldura și gazele combustibile din zona de lucru.

Legend laser Seria Video

Urmăriți videoclipuri despre aplicațiile cu laser creative disponibile pentru proprietarii unui sistem cu laser Epilog Legend, și gama largă de materiale laser Epilog Legend poate marca si grava.

Demonstrație Atașamentul Rotary

atașament rotativ epilog instala

Aflați cum să sapi un loc de muncă atașament rotativ de configurare grafic pentru gravura.

Priveste acum

Lemn Costume Ochelari

pahare din lemn

Tăiate cu laser din lemn ochelari pliante balamale.

Priveste acum

iPhone 5 Gravare

iPhone 5 Gravat cu laser Grecia fotografie

Uita-te ca noi trasăm o fotografie din Atena pe un iPhone 5.

Priveste acum

PhotoLaser Plus Demo

PhotoLaser Plus demonstrație video

O prezentare interactivă cu privire la utilizarea PhotoLaser Plus pentru fotografie gravura.

Priveste acum

Candy Hearts Gravură

inimile bomboane de gravat cu laser

Uita-te ca aceste inimi distracție bomboane sunt gravate.

Priveste acum

Piele Flask Gravură

Piele Flask Gravură video

Laser gravați un balon de piele cu un grafic Steampunk-inspirat.

Priveste acum

Cabinetul de usi mozaicar

Cabinetul ușă video de încrustații

Demonstrăm revista lemn cum să încrustații Sidef într-o ușă de cabinet.

Priveste acum

Hârtie de tăiere cu laser

De tăiere cu laser video de hârtie

Uita-te ca am tăiat un model complicat în hârtie cu laser.

Priveste acum

Laser Cut balama din lemn

Tăierea cu laser a lemnului balama video

Laser taie o balama flexibilă de lemn cu ajutorul dvs. Epilog Laser.

Priveste acum

Epilog Legend Laser Series Modele

Trei modele de a alege pentru a satisface nevoile dumneavoastra.

Epilog Mini 18 Laser: Modelul entry-level în nostru Legend Series, Mini 18 oferă o 18" X 12" Zonă de lucru, dar cu gravura cea mai bună calitate. Dacă sunteți în căutarea pentru o mașină încărcată cu caracteristici care vine, de asemenea, la un preț scăzut, apoi Epilog Mini 18 este exact ceea ce cautati.

Epilog Mini 24 Laser: Mutare în sus la Mini 24 pentru o zonă de lucru mai mare (24" X 12"), Care deține gravura majoritatea materialelor standard de stoc. Zona de lucru mare, va avea mai multe foi de material standard de gravură și, de asemenea, caracteristici Radiance™ nostru Sistem optic de înaltă definiție!

Epilog Helix 24 Laser: Pentru gravori care doresc să lucreze cu piese de gravura mari, epilog Helix este o alegere ideală. Anii Helix generos 24" X 18" X 8.5" (610 X 457 X 215.9 mm) zona de gravura va permite sa sapi mai multe piese precum și materiale mai groase, inclusiv cutii și vase.

Specificații tehnice Epilog Legend Series

Epilog Mini 18 Epilog Mini 24 Epilog Helix 24
Gravură Zonă 18" X 12"
(457 X 305 mm)
24" X 12"
(610 X 305 mm)
24" X 18"
(610 X 457 mm)
Grosimea maximă a materialului 4" (102 mm) 5.5" (140 mm) 8.5" (216 mm)
Material Grosimea maximă cu tabelul Eliminat 6" (152 mm) cu 17.5" X 10" (445 X 254 mm) zona de gravura. 8" (203 mm) cu 23.5" X 11.75" (597 X 298 mm) zona de gravura. 11" (279 mm) cu 23.5" X 17" (597 X 432 mm) zona de gravura.
Laser Putere 30 sau 40 wați 30. 40. 50 sau 60 wați 30. 40. 50. 60 sau 75 wați
Sursa laser State-of-the-art, controlate digital, CO2 răcit cu aer tuburile laser sunt complet modulare, aliniate permanent și câmp înlocuibile.
Capacitate memorie inteligentă Stocare de fișiere multiple de până la 64 MB. Rolling tampon permite fișiere de orice dimensiune care urmează să fie gravate.
Air Assist Atașați un compresor de aer pentru aerul inclus Assist pentru a îndepărta căldura și gazele combustibile de la suprafața de tăiere prin direcționarea unui flux constant de aer comprimat a lungul suprafeței de tăiere.
Laser Dashboard Laser Dashboard™ controlează setările Epilog Laser dintr-o gamă largă de pachete software - de la programe de proiectare pentru aplicații de calcul tabelar pentru pachete CAD desen.
Red Dot Pointer Deoarece fasciculul laser este invizibil, Red Dot Pointer pe Epilog Mini și Helix Laser vă permite să aveți o referință vizuală pentru localizarea în cazul în care laserul se va aprinde.
Relocabile Acasă Când gravura elemente care nu sunt ușor plasate în colțul de sus al laserului, puteți seta o poziție nouă acasă de mână cu funcția convenabilă Acasă Poziția mobiliara pe Legend Series Lasere.
Moduri de operare Raster optimizate, vector sau moduri combinate.
Sistemul de control al mișcării De mare viteză, continuă buclă, motoare servo DC folosind tehnologia encoder rotativ liniar și pentru poziționare precisă.
Axa X Rulmenți Sol și oțel inoxidabil lustruit NeverWear Sistem de rulmenți.
Curele Curele Kevlar-style B avansate.
Rezoluţie Utilizator controlat de 75 la 1200 dpi.
Viteză și putere de control Computer sau manual de control viteză și putere în 1% la creșteri 100%. Vector de cartografiere de culoare link-uri de viteză, putere și să se concentreze la orice culoare RGB.
Print Interfață 10 Base-T Ethernet sau USB. Compatibil cu Windows® XP / Vista /7/8/10.
Dimensiuni (W x D x H) 27.8" x 26" x 13.5"
(706 x 660 x 343 mm)
34.5" x 26" x 16"
(876 x 660 x 406 mm)
36.5" x 32" x 39.8"
(927 x 813 x 1011 mm)
Greutate 70 lbs (32 kg)
100 lbs (45.5 kg) w / stativ
90 lbs (41 kg)
120 lbs (55 kg) w / stativ
180 lbs (82 kg)
Cerințe electrice Auto-comutare acomodează de alimentare cu energie 110 la 240 volți, 50 sau 60 Hz, singură fază.
Tabelul maxim Greutate Mini 18 și 24 au o greutate tabel static de 50 lbs (22.7 kg) și o greutate tabel ridicare a 25 lbs (11.5 kg). Helix 24 are o greutate statica tabel de 70 lbs (32 kg) și o greutate de ridicare de masă 30 lbs (14 kg).
Normal Nivelul de zgomot 59 db 59 db 62 db
Sistem de ventilatie 350 - 400 CFM (595-680 m3 / hr) este necesară de evacuare extern la sistemul de filtrare exterior sau interior. Există un port de ieșire, 4" în diametru. 350 - 400 cfm (595-680 m3/ hr) este necesară de evacuare extern la sistemul de filtrare exterior sau interior. Există un port de ieșire, 4" în diametru.
Grava A taia
Lemn x x
Acril x x
Țesătură x x
Sticlă x
Metale Coated x
Ceramice x
Delrin x x
Pânză x x
Piele x x
Marmură x
Consiliul de mat x x
Melamina x x
Hârtie x x
Mylar x x
Preșpan x x
Cauciuc x x
Furnir din lemn x x
Fibra de sticla x x
Metale pictate x
Ţiglă x
Plastic x x
Plută x x
Corian x x
Aluminiu anodizat x
Oţel inoxidabil *
Alamă *
Titan *
Bare Metale *
* CO2 lasere va marca metale goale atunci când sunt acoperite cu o soluție de marcare de metal. Pentru mai multe informații, vizitați pagina noastră de marcare cu laser de metal.
Ai un material pe care doriți să testați? Aplicații Echipa noastră ar fi bucuros să vă ajute.

Suntem mândri să spunem că toate sistemele laser Epilog sunt 100% proiectate, fabricate și fabricate în SUA la sediul nostru din Golden, CO.

Da! Personalizare și personalizare a produselor este în mare a cererii. Adăugarea unui serviciu de gravura laser la funcționarea curentă este un excelent mod de a ajunge posibile noi clienți, precum și oferă un serviciu de prim rang la baza client actual. Dacă aveți îndoieli cu privire la rentabilitatea de a deține un CO2 Sistemul cu laser, vizitați Aplicații Pagina sau cititi mai multe nostru Povești de succes ale clienților .

Pentru unii introspecție în rentabilitatea produselor cu laser gravate, aruncați o privire pe site-ul de LaserBits , Un furnizor de materiale laserable. Nu veți găsi prețuri de achiziție pentru materiile prime laserable și a sugerat prețurilor cu amănuntul pentru aceleași produse odată ce au fost gravate cu laser.

De asemenea, a verifica afară noul nostru Ghid de Incepand Gravura Your Own Business & Cutting pentru a vedea intrarile si iesirile de a începe o nouă afacere cu laser.

Puteți grava fotografii scanate, logo-uri, bitmap, alte imagini, text, și fișiere AutoCAD. În esență, dacă puteți imprima, puteți grava.

Pentru a decupa, veți avea nevoie de un grafic bazat pe vectori, cum ar fi un EPS sau fișier Illustrator.

Păstrați în minte cea mai mare calitate a graficului lucrați cu, cele mai bune rezultate tale de gravură.

Da. Sistemele noastre cu laser de fibre sunt capabile de marcaj permanent aproape toate tipurile de metal goale. Linia cu laser fibra a fost proiectat cu o combinație de accesibilitate și de înaltă calitate, rezultate în minte. Fusion M2 serie are un 32" X 20" (812 X 508 mm) sau 40" X 28" (1016 X 711 mm) zona de lucru. Turtită-pat, designul zburător-optic al Fusion M2 este revoluționar pentru un sistem cu laser de fibre și va marca metale pe o suprafață mare de lucru într-o perioadă scurtă de timp.

Și, deși CO2 nostru sisteme laser sunt proiectate în principal pentru gravarea si taierea materialelor nemetalice, ele pot fi de asemenea folosite pentru a marca pe metal cu ajutorul compus de marcare din metal. Descarcă PDF noastră pentru a afla mai multe despre marcarea metal cu un CO2 sistem laser.

Din moment ce folosim redus de energie CO2 (30 la 120 wați) și lasere cu fibre (10 la 50 wați) fasciculul se va marca în mod clar pe metal acoperit și prime, dar sistemele noastre nu sunt ideale pentru aplicații de tăiere a metalului. Sistemele noastre cu laser de fibre pot fi compatibile pentru tăierea unor metale subțiri, așa cum am văzut succesul de tăiere folii subțiri, până la .012“, Cu laserele noastre de fibre.

Vă rugăm să contactați Aplicații Lab pentru a discuta despre aplicațiile de tăiat metale și a vedea dacă acestea pot lucra cu sistemele noastre!

Da, laserul este complet sigur să funcționeze. Este o clasa 2 cu laser - 1 mW CW maxim 600 - 700 nm, ceea ce înseamnă că laserul este asigurat cu dispozitive de interblocare astfel că nu va rula cu ușile sistemului deschis. Nici o unealtă specială de siguranță este necesar pentru a rula laser.

Costul de operare laser poate fi dat seama cu ușurință prin conectarea ratele de energie electrică în următoarea formulă folosind chiar noastră cea mai mare cu laser puterea, cu 120 watt.

Consumul de energie tipic Max = 1560 Watts (Aceasta presupune putere maximă, constantă a laserului pe). În cazul în care costurile de putere $0.075/ KWH în zona dvs., acesta costă $0.117/ Oră pentru a opera laserul. Sau, despre 12 cenți pe oră, sau 96 cenți pe opt zile oră. (1560 X .075)/1000 =.117

Nu, o cu laser face totul! CO2 nostru sisteme laser va grava si se taie materiale mai nemetalice, precum și metale grava acoperit. Pentru informații cu privire la ceea ce materiale se poate grava si se taie, vizitați pagina noastră de materiale.

Laserul poate fi setat pentru a grava numai (modul Raster), se taie doar (modul Vector), sau pot completa ambele operațiuni în modul combinat. Laserul știe ce porțiuni de grava si ce portiuni de a reduce în funcție de lățimea liniei, care este ușor de stabilit în software-ul de design grafic.

Investiția într-un calculator nou este o modalitate foarte bună de a vă asigura că te obtinerea mai mult de la noul echipament cu laser. Ce? Deoarece software-ul de astăzi necesită o mulțime de viteza de procesare de calculator și de memorie pentru a funcționa corect. Un computer bun nu- face o mare diferență în modul în care se execută cu laser, dar în comparație cu un calculator lent va salva sume imense de timp și de frustrare de înființare a opera de arta pe care le "print" pentru laser. Mulți utilizatori nu cumpără calculatoare noi pentru utilizarea cu noul lor cu laser, deoarece computerele lor actuale sunt perfect adecvate. Nu e nici magic cut-off, care face un computer prea lent. Daca esti confortabil cu performanța și viteza de computer curent, nu e, probabil, nici un motiv de a cumpăra un altul. Următoarele recomandări sunt doar opțiuni de luat în considerare în cazul în care este necesar un calculator nou.

Un nou calculator nu trebuie sa fie scump de a lucra bine! Chiar multe dintre astăzi computere mai mici costuri funcționează bine pentru aplicatii cu laser. Atâta timp cât tu nu cumpara cele mai ieftine computerul, puteți găsi, ar trebui să fie bine. Un lucru pentru a evita este procesorul Intel Celeron - în timp ce acestea sunt procesoare bune, și va lucra cu laserul, ei nu grafice de proces cu viteza mai mulți utilizatori cu laser doresc.

  • Sistem de operare: Toate noile lasere Epilog sunt proiectate pentru a lucra cu toate versiunile de Windows 2000, XP, Vista, 7. 8 sau 10 sisteme de operare. Fusion laser Seria este, de asemenea, compatibil cu sistemele de operare Mac OS X 10.7 și mai mare. Cititi mai multe despre driverul nostru Fusion Mac aici.
  • RAM (memorie cu acces aleator): 512 Se recomandă MB. RAM este un fel de memorie pe termen scurt. E rapid, ușor accesibile pentru computer pentru a accesa și face sarcini consumatoare de timp merge mult mai repede dacă aveți o mulțime de ea. Cei mai mulți utilizatori a câștigat 't observa o diferență în cazul în care acestea se adaugă mai mult de 512 MB la sistemul lor, dar aproape toate utilizările vor observa diferenta de viteza pe care 512 MB oferă în comparație cu 256 MB (256 MB este, în esență, urmatorul pas jos de la 512 MB).
  • Viteza procesorului: un procesor mai rapid vă va permite să faceți mai multe sarcini în mai puțin timp. În timp ce nu e necesar să cumpere cel mai rapid procesor disponibil, vei dori, fie un procesor AMD Athalon sau un procesor Intel Pentium IV (nu cumpără un computer care utilizează un procesor Intel Celeron - ei sunt prea lent pentru aplicații grafice ). Viteze procesor sunt întotdeauna îmbunătățirea, dar viteze procesor de aproximativ 2.0 GHz sau mai rapid sunt un loc bun pentru a începe.
  • 10 / 100 Network Interface Card (NIC): Toate noile calculatoare au o 10 / 100 conexiunea la rețea ca echipament standard. Precum și să permită mai multe computere pentru a fi legate împreună într-o rețea, această tehnologie permite, de asemenea, de imprimare direct de la computerul la sistemul Epilog. Epilog furnizează un cablu de rețea cu crossover fiecare sistem laser, care permite un calculator pentru a imprima la un singur sistem Epilog.
  • 20 - 30 GB hard disk: Aceasta este memoria permanenta în calculatorul dumneavoastră. Multi utilizatori simt că nu poți avea un hard disk suficient de mare, dar pentru cele mai multe aplicații cu laser 20 sau 30 GB lui va fi adecvat pentru ani de depozitare. Din fericire, cele mai multe producătorii de computere pune cel puțin 20 GB conduce în noi computere aceste zile. Dacă aveți dubii, cumpara mai mare decât credeți că ați putea avea nevoie de. E atat de ieftin care e în valoare de pace a mintii de a avea la dispoziție.

Epilog Mini 18: 3.75" (95.25 mm)

Epilog Mini 24: 5" (127 mm)

Epilog Helix 24: 8" (203 mm)

+/-.01" (0.254 mm) pe întregul tabel

Mini 18 și 24 au o greutate tabel static de 50 lbs (22.7 kg) și o greutate tabel ridicare a 25 lbs (11.5 kg).

Helix 24 are o greutate statica tabel de 70 lbs (32 kg) și o greutate de ridicare de masă 30 lbs (14 kg).

Ne e-mail sau să ne dea un apel la +1 303 277 1188. Suntem fericiți să furnizeze toate răspunsurile pe care le căutați.

Primiți o broșură și Probele

Primiți broșuri și mostre și obțineți mai multe informații de la noi sau de la distribuitorul dvs. local.


brosure pentru sisteme laser
help desk software
Portions of this page translated by Google.