Memorie în Machine

Prin includerea 64 MB de RAM în fiecare sistem Legend Series, organizarea de locuri de muncă de imprimare este rapidă și convenabilă asigurând în același timp integritatea datelor. Tipãrit la laser, apoi utilizați computerul pentru alte sarcini. Spre deosebire de Epilog, multe sisteme laser se bazează pe o conexiune USB pentru a păstra lor sistem laser de rulare. Memorie în sistemele din seria Legend garantează că nu va trebui să vă faceți griji cu privire la înghețarea calculator, cablul USB fiind prea lung, sau chiar ecranul economizor de a porni și ruinarea munca ta.

Trimite cât mai multe fișiere standard pentru laserul, după cum doriți și să le executați în orice ordine. Bord de memorie îmbunătățește managementul de locuri de muncă, permițându-vă să selectați și să rulați orice loc de muncă pe care o alegeți, și rulați din nou prin simpla derulare la numele fișierului corect. Tamponul de rulare nelimitată poate găzdui în mod automat fișierele de imprimare de aproape orice dimensiune.

Noi chiar includerea permanentă de locuri de muncă de stocare în Legend Series, astfel încât să puteți stoca locuri de muncă cele mai frecvente la laser. Doar porniți cu laser și pentru a începe lucrarea!

Beneficiile memoriei în masina:

  • Salvați locuri de muncă cele mai frecvente la laser.
  • Alegeți să fișierele Reluați le-ați trimis la laser.
  • Ștergeți locuri de muncă atunci când ați terminat cu ele de la panoul de control.
  • Nr de locuri de muncă ruinat în cazul în care protectorul de ecran se aprinde sau cablul USB este prea lung.

Mai multe caracteristici Legenda laserPagini populare

help desk software
Portions of this page translated by Google.