Mașini pentru gravarea cu laser a metalelor

Gravați și marcați cu laser pe metale coduri de bare, numere de serie, text și logouri, cu o mașină Epilog Laser care permite marcarea metalelor folosind laserul cu fibră. Mașinile noastre cu laser cu fibră pot grava sau marca toate tipurile de metale, inclusiv oțel inoxidabil, aluminiu, oțel pentru scule, alamă, titan și multe altele, permițându-vă să creați o varietate de tipuri de marcaje în cel mai scurt timp! Indiferent dacă gravați pe rând etichete de produse sau o masă plină de componente, procesul de configurare rapidă a Epilog, caracteristicile de prelucrare a lucrărilor și capacitatea de marcare precisă fac ca mașinile noastre cu laser cu fibră să fie alegerea ideală pentru cerințele dvs. de marcare a metalului și plasticului.

inscripționare polizare emailare gravare metal cu laser pe oțel inoxidabil

Laserele cu fibră Fusion Edge și Fusion Pro de la Epilog

Mașinile laser cu fibră Fusion Edge și Fusion Pro sunt mașinile Epilog Laser plane, dotate cu suita software Epilog pentru un flux de lucru îmbunătăți și eficient, sistemul de poziționare cu vizualizare în timp real cu cameră IRIS™, un afișaj interactiv LED cu ecran tactil de 7" (18 cm) în zona laserului, precum și cu sistemul nostru SafeGuard™ cu cerințe minime de întreținere.

Mașinile de gravat plane cu laser cu fibră oferite de Epilog reprezintă o alegere versatilă pentru nevoile dvs. de marcare a componentelor din metal și plastic prelucrat. Cu ajutorul camerei IRIS™ incluse, puteți grava rapid și ușor cu laserul coduri de bare, numere de serie, informații și logouri pe o singură componentă din metal sau puteți utiliza întreaga zonă de lucru pentru a marca cu laser mai multe componente, încărcând o matriță cu toate componentele dvs.

Fusion Edge 12 Fusion Pro 24 Fusion Pro 36 Fusion Pro 48
Zona de lucru 24" x 12" x 7"
(610 x 305 x 178 mm)
24" x 24" x 9"
(610 x 610 x 228 mm)
36" x 24" x 9"
(914 x 610 x 228 mm)
48" x 36" x 12,25"
(1219 x 914 x 311 mm)
Opțiuni laser CO2 sau fibră CO2, fibră sau sursă dublă CO2 sau sursă duală CO2 sau sursă duală
CO2 30, 40, 50 sau 60 wați
60 sau 80 wați 80 sau 120 wați
Fibră 30 wați 30 sau 50 wați n/a n/a
Sursă dublă n/a CO2: 60 de wați/Fibră: 30 de wați CO2: 60 de wați/Fibră 30 de wați
CO2: 80 de wați/ Fibră: 50 de wați
CO2: 120 de wați/Fibră: 50 de wați
Camere IRIS™ 1 în partea de sus 2 superioare + înregistrare

Ce materiale se pot grava și marca cu laser cu fibră:

  • Oțel inoxidabil
  • Aluminiu
  • Titan
  • Alamă
  • Cupru
  • Argint
  • Aur
  • Metale călite
  • Fier
  • Și multe altele!
Lista de materiale completă

Caracteristici și avantaje ale mașinilor de marcare a metalelor

încărcarea mai multor piese de gravare cu cod de bare simultan

Marcați mai multe piese simultan

Creați o matriță a pieselor pentru a simplifica procesul de etichetare a codurilor de bare și a grava sute de bucăți într-o perioadă scurtă de timp. Puteți așeza cu ușurință matrița de piese în mașină, fie prin ușa-fereastră superioară, fie prin ușa de acces la încărcarea frontală.

gravarea unui cod de bare cu poziție inițială mobilă

Setarea poziției inițiale

Setați cu ușurință o poziție inițială temporară pentru a grava sau marca articole cu forme deosebite. Utilizați colțul din stânga sus drept poziție inițială sau mutați capul laser într-un punct anume de pe masa de gravare pentru a procesa rapid piese sau componente individuale.

atașament rotativ

Opțiune de atașamente rotative

Gravați cu laser piese și unelte cilindrice din metal folosind cele două opțiuni de atașamente rotative. Atașamentul rotativ cu acționare pe margine se utilizează pentru configurarea rapidă și forme simple, iar atașamentul rotativ universal cu 3 fălci este disponibil pentru aplicații precise de inscripționare și marcare a metalului.

gravare cu sursă duală

Opțiune cu sursă laser duală (CO2 și fibră)

Adăugați posibilitatea de a grava și/sau tăia acril, lemn, piatră, cauciuc și multe altele cu mașina cu laser cu fibră, cu opțiunea noastră cu sursă duală. Vom adăuga un laser cu CO2 pentru cea mai mare versatilitate disponibilă pentru laser.

încărcarea mai multor piese de gravare cu cod de bare simultan

Gravați piese și unelte mari

Gravați coduri de bare chiar și pe cele mai mari piese și instrumente - până la 48"x 36" x 12,25"(1219 x 914 mm x 311 mm) cu mașina noastră cu laser Fusion Pro 48. Designul cu optică mobilă oferă cea mai mare zonă de lucru, împreună cu o varietate de alte completări și funcții utile care includ sistemul de poziționare a camerelor IRIS™!

Obțineți broșuri și mostre

Primiți broșuri și mostre și obțineți mai multe informații de la noi sau de la distribuitorul dvs. local.

Sistem laser Epilog Laser Fusion M2

Gravare metalică în profunzime pe un capac de supapă de motor cu o mașină laser cu fibră Epilog.Întrebări frecvente despre gravarea și marcarea cu laser a metalelor

SE POT INSCRIPȚIONA, MARCA ȘI GRAVA ARTICOLE MARI?

Livrarea fasciculului optic mobil unic la sistemele noastre asigură o zonă de lucru excepțional de mare de până la 40" x 28" (1016 x 711 mm)!

ESTE MARCAREA CU LASER A METALELOR UȘOARĂ?

Proiectat pentru a fi ușor de utilizat, nu există un software proprietar la mașinile noastre de marcare a metalelor. Configurați lucrarea în programul de proiectare ales și tipăriți cu laserul.

CARE ESTE SURSA LASERULUI?

Sursa cu laser cu fibră creează un fascicul laser cu o lungime de undă de 1062 nm - ideal pentru inscripționarea metalului și marcarea plasticului.

SE POT CREA MARCAJE DE ÎNALTĂ CALITATE?

Datorită capacității de a grava cu laser până la 1200 dpi, codurile de bare pot fi gravate chiar și la cele mai mici dimensiuni, iar textul marcat cu laser chiar și la 2pt este încă lizibil.

VA INSCRIPȚIONA LASERUL TIPURI MULTIPLE DE CODURI DE BARE?

Puteți grava cu ușurință 2D, matrice de date, UPC, coduri liniare sau orice alt tip de cod de bare cu o mașină de gravat cu laser de la Epilog Laser.

VA GRAVA LASERUL MAI MULTE PIESE SIMULTAN?

Creați o matriță în care puteți așeza piesele și gravați sute de coduri de bare simultan. Nu este necesar un operator dedicat.Contactați-ne la +40268 274999 sau completați formularul de mai sus pentru a afla mai multe!

Completați formularul pentru a primi mostre gravate gratuite și o broșură cu întreaga linie de produse.

Solicitați broșuri și mostre

help desk software