etch de metal gravare cu laser poloneză alipesc pe oțel inoxidabil

Metal gravat cu laser Mașini

Laser gravați coduri de bare dvs., numere de serie, text și logo-uri cu o mașină Epilog Laser. Masinile noastre de fibre laser pot gravați sau marca toate tipurile de metale, inclusiv din oțel inoxidabil, aluminiu, oțel de scule, alama, titan, și mult mai mult, permițându-vă să creați o varietate de tipuri de marcă în cel mai scurt timp! Fie că sunteți gravura o etichetă de produs la un moment dat sau o masă completă a componentelor, procesul de configurare ușoară Epilog lui, caracteristici de procesare de locuri de muncă, și capabilități de marcare precise fac fibre noastre mașini cu laser o alegere ideală pentru cerințele de marcare din plastic de metal și.

Epilog Fusion Pro Fiber Laser

Mașina laser Fusion Pro este Epilog Laser mașină cu laser cu fibră de sticlă mare, perfect pentru gravarea codurilor de bare, text și logo-uri pe metale și materiale plastice fabricate. Fusion Pro este disponibil în 32" X 20"(812 X 508 mm) și 48" X 36"(1219 X 914 mm) și prezintă cele mai înalte viteze de gravare și calitatea noastră standard industrială.Tipuri de metal compatibile cu aparat laser de fibre:

  • Oţel inoxidabil
  • Aluminiu
  • Titan
  • Alamă
  • Cupru
  • Argint
  • Aur
  • Hardened Metale
  • Fier
  • Si multe altele!
Listă materiale

Metal Marcarea Caracteristici mașinii și Avantaje

încărcare mai multe bucăți de coduri de bare gravor la un moment dat

Marcați mai multe părți la un moment dat

Crearea unui dispozitiv de fixare piese pentru a simplifica procesul de etichetare de coduri de bare si gravare de sute de bucăți într-o perioadă scurtă de timp. Puteți plasa cu ușurință jig dvs. de piese în mașină, fie prin partea de sus ușa ferestrei sau ușa de acces cu încărcare frontală.

gravura acasă mobilă a unui cod de bare

Setarea poziția de repaus

Cu ușurință seta o poziție de origine temporară gravarea sau marca elemente în formă unic. Utilizați colțul din stânga sus ca poziție de pornire, sau mutați cu ușurință capul laser într-un loc personalizat pe masa de gravare pentru a procesa rapid piese sau componente unice.

atașament rotativ

Opțiunea Atașamentul Rotary

Laser sapi pe piesele metalice cilindrice și instrumente cu două opțiuni noastre Attachment Rotary. O Rim-Style rotativ este utilizat pentru configurarea rapidă și forme simple, și 3-Jaw Chuck Rotary este disponibil pentru aplicații de gravare marcare precisă de metal și.

gravura dublă sursă

Opțiunea dublă cu laser Sursa (CO2 & Fiber)

Adăugați capacitatea de a gravarea și / sau tăiate acrilic, lemn, piatră, cauciuc și mai mult pentru mașina dvs. cu laser fibra cu opțiunea noastră dublă sursă. Vom adăuga un CO2 cu laser pentru cea mai mare versatilitate cu laser disponibile.

încărcare mai multe bucăți de coduri de bare gravor la un moment dat

Gravați Piese mari si unelte

Gravați codurile de bare chiar și pe cele mai mari părți și instrumente - până la 48" X 36" X 12.25"(1219 X 914 mm x 311 mm) cu Fusion Pro 48 mașină laser. Designul de zbor-optic oferă cea mai mare zonă de lucru, împreună cu o varietate de alte utilitare și caracteristici utile, care includ sistemul IRIS ™ Camera Positioning!

Primiți Probele gravate și o broșură Linie completa de produse

Primiți broșuri și mostre și obțineți mai multe informații de la noi sau de la distribuitorul dvs. local.

Da
Epilog Laser Fusion M2 Laser System

gravură de metal adâncă pe un antet motor cu motor cu o mașină cu laser de fibre Epilog.Metal cu laser de marcare & gravare Întrebări frecvente

POT Etch MARKS & Gravați obiecte mari?

Livrarea unic fascicul de zbor optică a sistemelor noastre oferă o zonă de lucru excepțional de mare de până la 40" X 28"(1016 X 711 mm)!

ESTE METAL MARCARE CU LASER UȘOR?

Proiectat cu ușurință de utilizare în minte, nu există nici un software proprietar cu mașinile noastre de marcare din metal. Setare de locuri de muncă în programul de proiectare de alegere și de imprimare la laser.

Care este sursa LASER?

Sursa laser cu fibre creează o rază laser cu un a 1062 lungime de undă nm - ideal pentru gravarea metalului și marcarea plasticului.

Pot crea REPERE o calitate ridicată?

Cu capacitatea de a laserului graveze până la 1200 dpi, coduri de bare pot fi gravate chiar și la cele mai mici dimensiuni, și cu laser de text marcat ca fiind mici ca 2pt este încă lizibil.

VA Laserul Etch TIPURI DE MULTIPLE Coduri de bare?

Puteți cu ușurință gravați 2D, Data Matrix, UPC, coduri liniare sau orice alt tip de cod de bare, cu un gravor laser de la Epilog Laser.

VA Laserul Gravați PIESE simultan mai multe?

Crearea unui dispozitiv de fixare în care puteți plasa piese si gravați sute de coduri de bare la un moment dat. Nu este necesară operatorului dedicat.Contactați-ne la +1 303 277 1188 sau completați formularul de mai sus pentru a afla mai multe!

Completați formularul pentru a primi mostre gratuite gravate și o linie de produse broșură completă.

Cerere Broșură & Mostre

help desk software
Portions of this page translated by Google.