seria de mașini cu laser zing

Seria laser Epilog Zing

Mașinile cu laser entry-level din seria Zing produc rezultate la gravare și tăiere de cel mai ridicat nivel. Aceste unități desktop cu costuri reduse sunt alegerea perfectă pentru cei care încep o afacere sau caută să adauge un al doilea laser.

mașini cu laser mini helix

Seria laser Epilog Legend

Up your production capabilities with a Legend laser series system. Featuring up to 1200 dpi engraving and servo motors for up to 30% more speed, the Legend laser series includes the popular Epilog Mini 24 and Helix laser systems.

seria de mașini cu laser fusion

Seria laser Epilog Fusion Pro

Seria cu laser Fusion Pro este cea mai nouă adăugare la linia de mașini cu laser de la Epilog Laser, cu cea mai mare zonă de lucru, viteze mai rapide și cea mai înaltă calitate de gravare de până acum, alături de ecranul tactil pentru comenzi și noul nostru sistem IRIS™ de poziționare a camerelor.

mașină cu laser epilog fibermark

Epilog FiberMark S2

Gravați coduri de bare, numere de serie și sigle pe metal nevopsit și inscripționați piese și unelte din plastic. Acest sistem acționat cu optică mobilă plană este soluția perfectă pentru gravarea de piese metalice nevopsite și plastic la un cost redus.


Seria laser Epilog G2 Galvo

Cu o tehnologie unică cu lentile cu focalizare dinamică, laserul cu fibră G2 Galvo este prima unitate galvo cu o zonă de gravare cu poziție fixă de 24" x 24" (609 x 609 mm).

help desk software