seria de mașini cu laser zing

Seria laser Epilog Zing

Mașinile cu laser entry-level din seria Zing produc rezultate la gravare și tăiere de cel mai ridicat nivel. Aceste unități desktop cu costuri reduse sunt alegerea perfectă pentru cei care încep o afacere sau caută să adauge un al doilea laser.

mașini cu laser mini helix

Seria laser Epilog Legend

Îmbunătățiți capacitatea de producție cu un sistem laser seria Legend. Cu o gravare până la 1200 dpi și servomotoare pentru o viteză cu până la 30% mai mare, seria laser Legend include trei modele populare: sistemele laser Epilog Mini 18, Mini 24 și Helix.

seria de mașini cu laser fusion

Seria laser Epilog Fusion Pro

Seria cu laser Fusion Pro este cea mai nouă adăugare la linia de mașini cu laser de la Epilog Laser, cu cea mai mare zonă de lucru, viteze mai rapide și cea mai înaltă calitate de gravare de până acum, alături de ecranul tactil pentru comenzi și noul nostru sistem IRIS™ de poziționare a camerelor.

mașină cu laser epilog fibermark

Epilog FiberMark S2

Gravați coduri de bare, numere de serie și sigle pe metal nevopsit și inscripționați piese și unelte din plastic. Acest sistem acționat cu optică mobilă plană este soluția perfectă pentru gravarea de piese metalice nevopsite și plastic la un cost redus.


Seria laser Epilog G2 Galvo

Cu o tehnologie unică cu lentile cu focalizare dinamică, laserul cu fibră G2 Galvo este prima unitate galvo cu o zonă de gravare cu poziție fixă de 24" x 24" (609 x 609 mm).

help desk software