Epilog Laser

Gravarea cu laser și mașini de gravat cu laser

Gravați cu laser grafică, text și fotografii pe o varietate de materiale Solicitați prețuri și mostre gratuite
Mașină de gravat cu laser cu Co2

Ce puteți crea cu o mașină de gravat cu laser?

Mașinile de gravare cu laser Epilog CO2, cum ar fi cele din seria Fusion Maker, Fusion Edge și Fusion Pro, oferă o gamă largă de posibilități. Mai versatile decât mașinile de gravat cu router sau mașinile de frezat, mașinile de gravat cu laser cu CO2 pot personaliza rapid și ușor obiecte și produse din lemn, pot grava pahare sau cupe ceramice, pot inscripționa pe piatră sau plastic, pot marca plăci metalice vopsite, pot tipări pe țesătură și piele și multe altele!

Datorită designului Epilog ușor de utilizat, preciziei gravării, repetabilității și vitezei rapide, aceste mașini de gravat cu laser oferă oricui, de la începători până la antreprenori experimentați, capacitatea de a-și pune în practică ideile și produsele în câteva minute. Proiectată pentru a fi la fel de ușor de utilizat ca o imprimantă de birou, mașina de gravat cu laser cu CO2 sau fibră vă permite să creați modele cu orice software de design grafic și să „îl tipăriți” direct pe orice produs cu mașina cu laser.

Ce materiale sunt compatibile?

Marcați o gamă largă de materiale, inclusiv metale și materiale plastice prelucrate

Lemn Acril extrudat sau turnat Țesătură
Piatră, marmură și granit Piele Aluminiu anodizat
Hârtie și carton Cauciuc pentru ștampile Și multe altele!
Consultați lista completă a materialelor

Obțineți broșuri și mostre

Primiți broșuri și mostre și obțineți mai multe informații de la noi sau de la distribuitorul dvs. local.

Gravarea este ușoară!

Tipăriți cu laser din orice software grafic

Mașinile cu laser funcționează similar cu imprimantele de birou, deci procesul este simplu. Tăierea și gravarea cu o mașină Epilog este extrem de ușoară dacă urmați acești trei pași: selectați designul și tipărirea, configurați laserul pentru materialul dvs. cu setări de viteză și putere și apăsați pe Pornire pentru a-l executa cu laser!

Avantajele deținerii unei mașini de gravat Epilog Laser

gravură aztecă foarte detaliată

Gravarea și personalizarea cu laser

Creați un produs unic

Mașinile cu laser Epilog sunt capabile să graveze proiecte de înaltă rezoluție (1200DPI) la viteză maximă, datorită preciziei sistemului revoluționar de control al mișcării existent în mașinile noastre cu laser. Tăiați și gravați cu laser orice vă imaginați, folosind o mașină Epilog!

tăierea cu laser de invitații complexe din hârtie

Tăiați cu laser modelele

Tăiați rapid diferite forme,
modele sau piese

Mașinile de tăiat cu laser sunt capabile să taie modele foarte complexe și complicate pe hârtie, acril, lemn sau MDF și multe altele. Puteți tăia felicitări personalizate, piese pentru modele și prototipuri 3D, ștampile din cauciuc, incrustații din lemn, (intarsii) și multe altele. Cu o mașină cu laser, singura limită este imaginația dvs.

Ecran tactil la laser

Ecran tactil laser

Controlați diferiți parametri
la laser

Ecran tactil cu LED de 7 inch, care permite selectarea lucrărilor, focalizarea automată a laserului, relansarea lucrărilor la simpla apăsare a unui buton, salvarea lucrărilor în laser și multe altele. Include și o funcție de urmărire a lucrărilor care vă permite să vedeți rapid unde va apărea lucrarea de gravare/tăiere pe materialul dvs.

pahar de bere gravat cu laser pe o masă

Personalizați orice produs

Adăugați valoare cu
servicii de personalizare

Luați orice produs și adăugați o notă personalizată prin gravarea cu laser a unei sigle, a unei fotografii sau a oricărui design personalizat. Cu o asemenea gamă largă de materiale care se pot prelucra cu laser (precum lemn, sticlă, piele, metacrilat sau carton), puteți personaliza aproape orice obiect, inclusiv cadouri promoționale, plăcuțe de identificare, trofee sau chiar bijuterii.

capacități de sursă duală CO2 și fibră

Sunt disponibile opțiuni cu sursă laser duală

Extindeți capacitățile cu
opțiuni pentru laser cu CO2 și cu fibră

Faceți ca mașina dvs. cu laser cu CO2 să fie capabilă să graveze și să marcheze toate tipurile de metale nevopsite, adăugând un laser cu fibră la mașina cu laser. Mașinile cu laser cu sursă duală, precum cele din seria Fusion Pro, vă permit să măriți diversitatea produselor, crescând astfel capacitățile și serviciile oferite de firma dvs. Posibilitatea de a grava și/sau de a tăia tot felul de materiale va oferi clienților dvs. serviciile pe care le doresc, precum și un avantaj competitiv față de concurență.

sistemul de poziționare a camerelor fusion pro iris

Sistemul de poziționare a camerelor IRIS™

Plasare ușoară și precisă a ilustrațiilor

Pentru poziționarea rapidă a modelelor pentru laser pe materialul sau produsul dvs., Fusion Pro este echipat cu sistemul superior de camere IRIS™. Datorită software-ului inovator pentru laser Epilog, tehnologiei optice pentru camere și abordării prietenoase pentru utilizator, puteți glisa și fixa modelele pe ecran în locația în care doriți să apară pe obiect, iar laserul va grava sau va tăia modelul în exact aceeași locație pe material.

Avantajele unei mașini de gravat Epilog Laser

UTILIZAȚI O VARIETATE DE MATERIALE

Indiferent dacă lucrați cu lemn, marmură, sticlă, piele, țesătură, hârtie, metal sau multe altele, avem un sistem laser care se va potrivi pentru dvs.!

PROIECTAT PENTRU UȘURINȚĂ LA UTILIZARE

Laserul se atașează la calculatorul dvs. la fel ca o imprimantă prin USB sau Ethernet. Utilizați un software de design vectorial la alegere pentru a începe gravarea cu laser!

SIGUR DE UTILIZAT - laser clasa 2

Carcasa metalică interblocată a laserului are o clasă de siguranță 2, care permite utilizarea sigură în orice atelier, locuință sau birou.

VĂ AJUTĂM SĂ VĂ PUNEȚI CREATIVITATEA ÎN VALOARE

Nu sunteți sigur ce doriți să creați? Epilog oferă resurse pentru a vă inspira cu Clubul nostru de mostre, canalul de YouTube, Instagram și pagina pentru fani pe Facebook.

DESIGN ACCESIBIL

Un sistem laser desktop de la Epilog este o alegere excelentă pentru primul dvs. sistem laser. Zing 16 combină componente de top și o gravare de cea mai înaltă calitate într-un pachet desktop accesibil.

TUBURI CU LASER METALICE RĂCITE CU AER, DURABILE

Tuburile laser metalice și ceramice Epilog combină avantajele unei durate de viață mai lungi și costuri reduse de reîncărcare, oferind în același timp o tăiere și o gravare de calitate superioară.

Recomandări despre mașini

Indiferent dacă sunteți un producător industrial, o afacere mică, o școală sau un pasionat în domeniu, avem mașina laser pentru a corespunde cerințelor dvs. De la gravarea cu laser a plăcuțelor de identificare și până la semne direcționale și premii, mașinile noastre cu laser sunt concepute pentru a face oricărei situații. Explorați linia noastră completă de produse.


Aplicații și proiecte suplimentare de gravare cu laser

butoi de lemn gravat cu laser

Cadouri personalizate din lemn

Butoi pentru învechire whiskey gravat cu laser

premiu din acril pentru câștigătorul expoziției științifice

Premii și trofee din acril

Premiu câștigător la expoziție de știință

Gravarea dispozitivelor - Apple iPad inscripționat cu laser

Gravarea dispozitivelor și aparatelor electronice

Gravură personalizată iPad Apple

Gravarea cu laser a paharelor și premiilor din sticlă

Pahare din sticlă pentru baruri

Gravarea siglelor pe pahare mari pentru restaurante

Fotografie cu petrecere de nuntă gravată cu laser

Tipărituri foto gravate cu laser

Gravarea fotografiilor de nuntă pe lemn

Mașină cu laser pentru gravarea și inscripționarea metalului

Gravați piese metalice cu numere de serie (laser cu fibră)

Marcați cu laser coduri de bare, sigle și text

Contactați-ne la +40268 274999
sau completați formularul de mai sus pentru a afla mai multe!

Completați formularul pentru a primi mostre gravate gratuite și o broșură cu întreaga linie de produse.

Solicitați informații despre produse
help desk software