Mașină de gravat cu laser cu Co2

mașini de gravat cu laser

Ce puteți crea cu o mașină de gravat cu laser?

Mașinile de gravat cu laser cu CO2 de la Epilog, precum cele din seria Fusion Edge și Fusion Pro, oferă o gamă largă de posibilități. Mai versatile decât mașinile de gravat cu router sau mașinile de frezat, mașinile de gravat cu laser CO2 pot personaliza rapid și ușor obiecte și produse din lemn, pot grava pahare sau cupe ceramice, pot inscripționa pe piatră sau plastic, pot marca plăci metalice acoperite, pot tipări pe țesătură și piele și multe altele!

Datorită designului Epilog ușor de utilizat, preciziei gravării, repetabilității și vitezei rapide, aceste mașini de gravat cu laser oferă oricui, de la începători până la antreprenori experimentați, capacitatea de a-și pune în practică ideile și produsele în câteva minute. Proiectată pentru a fi la fel de ușor de utilizat ca o imprimantă de birou, mașina de gravat cu laser cu CO2 sau fibră vă permite să creați modele cu orice software de design grafic și să „îl tipăriți” direct pe orice produs cu mașina cu laser.

Mașini de gravat Epilog Laser

Seria de mașini laser cu CO2, cum ar fi liniile noastre Fusion Pro, Fusion Edge și Zing Laser, vin într-o varietate de viteze și puteri pentru laser, care pot fi configurate pentru a corespunde cerințelor dvs.

 • Sursa laser: laser cu CO2, 30-120 wați
 • Zona de lucru: 16" x 12" (406 x 305 mm) până la 48" x 36" (1219 x 914 x 311 mm)
 • Grosimea maximă a materialului: 4" (102 mm) până la 13,25" (336 mm)

Ce materiale sunt compatibile cu o mașină de gravat cu laser cu CO2?

 • Lemn
 • Acril extrudat sau turnat
 • Țesătură
 • Sticlă
 • Piatră, marmură și granit
 • Piele
 • Aluminiu anodizat
 • Hârtie și carton
 • Cauciuc pentru ștampile
 • Și multe altele!

Cum funcționează o mașină Epilog Laser?

Mașinile cu laser funcționează similar cu imprimantele de birou, deci procesul este simplu. Tăierea și gravarea cu o mașină Epilog este extrem de ușoară dacă urmați acești trei pași: selectați designul și tipărirea, configurați laserul pentru materialul dvs. cu setări de viteză și putere și apăsați pe Pornire pentru a-l executa cu laser!

configurați designul pentru laser

Modele și ilustrații

Creați un design propriu în aproape orice program de design grafic vectorial, cum ar fi Adobe Illustrator®, CorelDRAW® și Inkscape, utilizați unul dintre numeroasele noastre grafice din clubul de mostre sau descărcați și importați orice imagine pe care doriți să o gravați de pe un site web care stochează ilustrații și fotografii.

selectarea setărilor de material presetate la mașina cu laser

Configurarea laserului

Trimiteți designul la mașina cu laser ca și cum ați tipări un fișier. Cu ajutorul suitei software Epilog Laser sau al driverului de tipărire, determinați parametrii laser pe care doriți să-i utilizați (cum ar fi viteza și puterea) sau selectați setările de material implicite din baza de date extinsă Epilog Laser.

mașină cu laser care taie un design

Gravați cu laser

Selectați fișierul la panoul de control al laserului, introduceți materialul de gravat în mașină, închideți ușa și apăsați pe Pornire. Mașina de gravat cu laser va face restul!

Avantajele deținerii unei mașini de gravat Epilog Laser

gravură aztecă foarte detaliată

Gravarea și personalizarea cu laser

Mașinile cu laser Epilog sunt capabile să graveze proiecte de înaltă rezoluție (1200DPI) la viteză maximă, datorită preciziei sistemului revoluționar de control al mișcării existent în mașinile noastre cu laser. Tăiați și gravați cu laser orice vă imaginați, folosind o mașină Epilog!

tăierea cu laser de invitații complexe din hârtie

Tăiați cu laser modelele

Mașinile de tăiat cu laser sunt capabile să taie modele foarte complexe și complicate pe hârtie, acril, lemn sau MDF și multe altele. Puteți tăia felicitări personalizate, piese pentru modele și prototipuri 3D, ștampile din cauciuc, incrustații din lemn, (intarsii) și multe altele. Cu o mașină cu laser, singura limită este imaginația dvs.

indicator cu punct roșu pentru poziționarea ușoară și rapidă a materialelor

Poziționare rapidă și ușoară a materialelor

Poziționați ușor articolele sau obiectele care urmează să fie inscripționate de laser. Utilizați colțul din stânga sus ca poziție de pornire pentru a așeza piesele sau materialele sau deplasați cu ușurință capul laser și poziția de pornire în locul în care obiectul urmează să fie gravat sau tăiat.

pahar de bere gravat cu laser pe o masă

Personalizați orice produs

Luați orice produs și adăugați o notă personalizată prin gravarea cu laser a unei sigle, a unei fotografii sau a oricărui design personalizat. Cu o asemenea gamă largă de materiale care se pot prelucra cu laser (precum lemn, sticlă, piele, metacrilat sau carton), puteți personaliza aproape orice obiect, inclusiv cadouri promoționale, plăcuțe de identificare, trofee sau chiar bijuterii.

capacități de sursă duală CO2 și fibră

Sunt disponibile opțiuni cu sursă laser duală
(combinație de CO2 și fibră)

Faceți ca mașina dvs. cu laser cu CO2 să fie capabilă să graveze și să marcheze toate tipurile de metale nevopsite, adăugând un laser cu fibră la mașina cu laser. Mașinile cu laser cu sursă duală, precum cele din seria Fusion Pro, vă permit să măriți diversitatea produselor, crescând astfel capacitățile și serviciile oferite de firma dvs. Posibilitatea de a grava și/sau de a tăia tot felul de materiale va oferi clienților dvs. serviciile pe care le doresc, precum și un avantaj competitiv față de concurență.

sistemul de poziționare a camerelor fusion pro iris

Sistemul de poziționare a camerelor IRIS™

Pentru poziționarea rapidă a modelelor pentru laser pe materialul sau produsul dvs., Fusion Pro este echipat cu sistemul superior de camere IRIS™. Datorită software-ului inovator pentru laser Epilog, tehnologiei optice pentru camere și abordării prietenoase pentru utilizator, puteți glisa și fixa modelele pe ecran în locația în care doriți să apară pe obiect, iar laserul va grava sau va tăia modelul în exact aceeași locație pe material.

Primiți mostre gravate și o broșură cu întreaga linie de produse

Primiți broșuri și mostre și obțineți mai multe informații de la noi sau de la distribuitorul dvs. local.

Recomandări despre mașini

Indiferent dacă sunteți un producător industrial, o afacere mică, o școală sau un pasionat în domeniu, avem mașina laser pentru a corespunde cerințelor dvs. De la gravarea cu laser a plăcuțelor de identificare și până la semne direcționale și premii, mașinile noastre cu laser sunt concepute pentru a face oricărei situații. Explorați linia noastră completă de produse.

Avantajele unei mașini de gravat Epilog Laser

UTILIZAȚI O VARIETATE DE MATERIALE

Indiferent dacă lucrați cu lemn, marmură, sticlă, piele, țesătură, hârtie, metal sau multe altele, avem un sistem laser care se va potrivi pentru dvs.!

PROIECTAT PENTRU UȘURINȚĂ LA UTILIZARE

Laserul se atașează la calculatorul dvs. la fel ca o imprimantă prin USB sau Ethernet. Utilizați un software de design vectorial la alegere pentru a începe gravarea cu laser!

SIGUR DE UTILIZAT - laser clasa 2

Carcasa metalică interblocată a laserului are o clasă de siguranță 2, care permite utilizarea sigură în orice atelier, locuință sau birou.

VĂ AJUTĂM SĂ VĂ PUNEȚI CREATIVITATEA ÎN VALOARE

Nu sunteți sigur ce doriți să creați? Epilog oferă resurse pentru a vă inspira cu Clubul nostru de mostre, canalul de YouTube, Instagram și pagina pentru fani pe Facebook.

DESIGN ACCESIBIL

Un sistem laser desktop de la Epilog este o alegere excelentă pentru primul dvs. sistem laser. Zing 16 combină componente de top și o gravare de cea mai înaltă calitate într-un pachet desktop accesibil.

TUBURI CU LASER METALICE RĂCITE CU AER, DURABILE

Tuburile laser metalice și ceramice Epilog combină avantajele unei durate de viață mai lungi și costuri reduse de reîncărcare, oferind în același timp o tăiere și o gravare de calitate superioară.


Aplicații și proiecte suplimentare de gravare cu laser

butoi de lemn gravat cu laser Cadouri personalizate din lemn
Butoi pentru învechire whiskey gravat cu laser
premiu din acril pentru câștigătorul expoziției științifice Premii și trofee din acril
Premiu câștigător la expoziție de știință
Gravarea dispozitivelor - Apple iPad inscripționat cu laser Gravarea dispozitivelor și aparatelor electronice
Gravură personalizată iPad Apple
Gravarea cu laser a paharelor și premiilor din sticlă Pahare din sticlă pentru baruri
Gravarea siglelor pe pahare mari pentru restaurante
Fotografie cu petrecere de nuntă gravată cu laser Tipărituri foto gravate cu laser
Gravarea fotografiilor de nuntă pe lemn
Mașină cu laser pentru gravarea și inscripționarea metalului Gravați piese metalice cu numere de serie (laser cu fibră)
Marcați cu laser coduri de bare, sigle și text

Contactați-ne la +40268 274999 sau completați formularul de mai sus pentru a afla mai multe!

Completați formularul pentru a primi mostre gravate gratuite și o broșură cu întreaga linie de produse. Solicitați informații despre produse

help desk software