pere din acril tăiate cu laser

Acril tăiat cu laser până la o grosime de 0,5" (12,7 mm)

Mașini de tăiat cu laser - Ce veți crea?

Mașinile de tăiat cu laser cu CO2 de la Epilog oferă o gamă largă de oportunități și posibilități. Versatilitatea, viteza și precizia mașinilor de tăiat cu laser Epilog permit producătorilor, pasionaților și antreprenorilor să producă totul, de la un simplu concept de mașină, la ambalaje, trofee și premii.

Mașinile cu laser pot tăia lemn, hârtie, plastic, țesătură, material spongios și multe altele cu o precizie și o viteză extrem de ridicate, oferind laserelor un avantaj clar față de alte tipuri de tehnologii de tăiere. Sistemele laser Epilog sunt concepute pentru a fi la fel de ușor de utilizat ca o imprimantă cu hârtie, puteți crea un design într-un program software grafic la alegere și îl puteți tipări direct la mașina de tăiat cu laser.


Mașini de tăiat Epilog

Mașinile cu laser de mare viteză cu CO2 de la Epilog vin într-o varietate de configurații pentru a se potrivi bugetului și cerințelor dvs. de procesare a aplicațiilor.

 • Sursa laser: laser cu CO2, 30-120 wați
 • Zona de lucru: 16" x 12" (406 x 305 mm) până la 40" x 28" (1016 x 711 mm)
 • Înălțimea max. a materialului: 4.5" (114 mm) până la 13,25" (336 mm)


Materiale compatibile cu o mașină de tăiat cu laser cu CO2:

 • Lemn solid
 • Acrilic
 • MDF și placaj
 • Cartoane
 • Hârtie / hârtie cartonată
 • Plută
 • Spumă (tipuri de polimeri)
 • Țesătură organică / poliester
 • Cauciuc
 • Și multe altele!

Lista de materiale
calendar aztec gravat și tăiat cu laser

Gravați grafică extrem de detaliată

Abilitatea unui laser de a grava grafică de înaltă rezoluție la viteză maximă scoate în evidență controlul uimitor al mișcării încorporat în mașinile noastre cu laser. Veți putea să gravați imagini care să uimească cu adevărat clienții!

model de panglică de hârtie tăiată cu laser

Tăiați cu laser modele precise

Tăiați cu laser modele complexe din hârtie, acril, lemn și multe altele cu laserul dvs. cu CO2. Puteți tăia straturi cu laser pentru a crea modele 3D, invitații de hârtie, incrustații din lemn și multe altele - toate cu un singur laser. Singura limită în cazul unei mașini cu laser este imaginația dvs.!

tub laser ceramic și metalic cu co2 epilog

Sursă laser CO2 cu metal / ceramică

Tuburile laser cu ghid de undă patentate de Epilog produc cea mai bună calitate a fasciculului din industrie. Cu o presiune mai mare de gaz CO2, viteze de comutare mai rapide și un fascicul optimizat, tuburile laser de la Epilog oferă cele mai bune rezultate de gravare și tăiere disponibile.

proiect de model arhitectural tăiat cu laser din placă mdf

Modele și prototipuri tăiate cu laser

Aduceți la viață un design cu ajutorul unei mașini de tăiat cu laser. Creați modele și prototipuri detaliate în miniatură cu un sistem Epilog Laser. O mașină de tăiat cu laser este instrumentul de precizie perfect pentru tăiat placaj, plută, placă de spumă, carton, taskboard și lemn de tei pentru a crea prototipuri și modele arhitecturale.

deschizător de sticle din metal și lemn gravat cu laser

Opțiune cu sursă laser duală (CO2  și  fibră)

Adăugați capacitatea de a grava și marca metalele prin adăugarea unui laser cu fibră la mașina dvs. laser cu CO2, disponibil la seria Fusion Pro. O mașină laser cu sursă duală va extinde și mai mult capacitățile și vă va ajuta să creșteți oferta de produse și profitul afacerii dvs.

cameră iris fusion pro

Sistemul de poziționare a camerelor IRIS™

Pentru o poziționare precisă și ușoară a graficii, Fusion Pro oferă sistemul de camere IRIS™ în partea de sus. Glisați și fixați ilustrațiile pe materialele dvs. pentru o rezolvare rapidă a lucrărilor.

Obțineți broșuri și mostre

Primiți broșuri și mostre și obțineți mai multe informații de la noi sau de la distribuitorul dvs. local.

Cât de ușor este să utilizați o mașină Epilog Laser?

Este la fel de ușor ca 1-2-3. Deoarece mașinile noastre cu laser funcționează aproape la fel ca o imprimantă standard, acestea vă asigură simplitatea fluxului de lucru.

configurați designul pentru laser

Proiectați

Creați o pagină nouă în software-ul dvs. grafic. Importați sau creați propriul design personalizat.

selectarea setărilor de material presetate la mașina de tăiat cu laser

Configurați

Trimiteți designul la laser. La driverul de tipărire veți selecta parametrii laser pe care doriți să-i utilizați sau selectați o setare de material presetată din baza de date extinsă a Epilog.

cum funcționează mașina cu laser la tăierea unui design

Tăiați cu laser

Selectați fișierul la laser, introduceți materialul de gravat în mașină, închideți ușa și apăsați pe GO. Laserul va face restul!

Aplicații și proiecte suplimentare de tăiere cu laser

Harta orașului Paris, Franța, tăiată cu laser din hârtie Hărți de orașe localizate
Hărți de orașe tăiate cu laser
semn de clasă atelier de tâmplărie tăiat cu laser Signalistică pentru săli de clase
Semn de clasă atelier de tâmplărie
tăiere cu laser modele de laminat din lemn Decorațiuni și decorarea locuințelor
Model complex ornat și tăiat cu laser
mostră de hârtie tăiată cu laser pentru halloween 3d utilizând înregistrarea cu camera Proiecte din hârtie tipărite și tăiate cu laser cu matriță
Grafică pre-tipărită tăiată cu laser
Model de casă din carton și placaj tăiat cu laser Construirea de modele și prototipuri
Model de casă din carton și placaj tăiat cu laser
Articole promoționale din acril tăiate cu laser Produse promoționale
Tăiere cu laser acril cu margine iluminată

UTILIZAȚI O VARIETATE DE MATERIALE

Indiferent dacă trebuie să tăiați lemn tare, placaj, mdf, lemn de tei, lemn de plută, piele, țesătură, hârtie, carton sau alte materiale sub formă de folie, avem o mașină de tăiat cu laser pentru dvs.!

PROIECTAT PENTRU UȘURINȚĂ LA UTILIZARE

Laserul se atașează la calculatorul dvs. la fel ca o imprimantă prin USB sau Ethernet. Utilizați un software de design la alegere pentru a începe tăierea!

SIGUR DE UTILIZAT - laser clasa 2

Carcasa metalică interblocată a laserului are o clasă de siguranță 2, care permite utilizarea sigură în orice atelier, locuință sau birou.

VĂ AJUTĂM SĂ VĂ PUNEȚI CREATIVITATEA ÎN VALOARE

Nu sunteți sigur ce doriți să creați? Epilog oferă resurse pentru a vă inspira cu Clubul nostru de mostre, canalul de YouTube, Instagram și pagina pentru fani pe Facebook.

DESIGN ACCESIBIL

Un sistem laser desktop de la Epilog este o alegere excelentă pentru primul dvs. sistem laser. Zing 16 combină componente de top și o gravare de cea mai înaltă calitate într-un pachet desktop accesibil.

TUBURI CU LASER METALICE RĂCITE CU AER, DURABILE

Tuburile laser metalice și ceramice Epilog combină avantajele unei durate de viață mai lungi și costuri reduse de reîncărcare, oferind în același timp o tăiere și o gravare de calitate superioară.

Contactați-ne la +40268 274999 sau completați formularul de mai sus pentru a afla mai multe!

Completați formularul pentru a primi mostre gravate gratuite și o broșură cu întreaga linie de produse.

Solicitați broșuri și mostre

help desk software