Cum să fotografiați cu laser cu EngraveLab PhotoLaser Plus

Aflați cum să pregătiți rapid fotografiile pentru gravarea utilizând PhotoLaser Plus.

Cu PhotoLaser Plus puteți imprima cele mai detaliate amintiri fotografice ale clienților dvs. - chiar și acelea care pot fi dificil de reprodus cu un laser, cum ar fi peisaje și imagini sub sau peste expuse. PhotoLaser Plus elimină presupunerile din proiectele tale de gravare foto. Odată ce fotografia dvs. a fost procesată, imprimați-o la laser folosind setările de materiale sugerate.

Lăsați ' s să priviți cum funcționează procesul.

Pregătiți fotografia

 1. Începeți prin importarea unei fotografii în PhotoLaser Plus. Selectați opțiunea Import.

 2. Apoi selectați o fotografie.

 3. Acum faceți clic pe zona de lucru pentru a plasa fotografia.

 4. Apoi, redimensionați imaginea pentru a se potrivi cu piesa de gravat. În acest exemplu, piesa noastră de gravare este 6 "x 4 ".

 5. Cu fotografia redimensionate pentru a se potrivi piesa de lucru, reeșantiona DPI la aceeași rezoluție pe care ' veți utiliza la laserul. Pentru acest exemplu, vom ' gravura această fotografie la 600 DPI. Selectați opțiunea ' Dimensiune imagine ' din meniul Imagine din partea de sus a ecranului.

 6. Introduceți 600 pentru rezoluția orizontală și verticală și faceți clic pe Aplicați.

 7. Tot ce este lăsat acum este să aplicați filtrele de material presetate pe fotografie și să trimiteți fotografia la laser.

Aplicați filtre

 1. Pentru a aplica filtrele pentru materialul dvs., selectați ' Laser Laser ' > ' Interactive ' din meniul Transformare din ecranul de sus.

 2. Cu panoul ' Photo Laser ' deschis, puteți vedea fotografia originală din stânga și un eșantion de rezoluție redusă din postprocesarea fotografiei din partea dreaptă.

 3. Lângă partea din dreapta jos a panoului, asigurați-vă că este selectată opțiunea ' Excludere alb ' , precum și ' păstrați originalul ' . Acest lucru va face mai ușor procesarea fotografiei originale pentru un alt material mai târziu.

 4. Apoi, faceți clic pe pictograma ' Deschidere dosar ' și selectați din plastic acrilic, anodizat, plastic gravat, sticlă, piele, marmură sau lemn.

 5. Notați cele două setări de lemn din opțiunile - ' Large ' și ' Small ' . Opțiunea mică ar trebui să fie utilizată pentru imagini mai mici de 3 "x 3 ".

 6. Pentru acest exemplu, selectați opțiunea mare, apoi butonul ' Deschidere ' .

 7. Odată ce PhotoLaser a terminat de a aplica filtrele și de a actualiza fereastra de previzualizare, faceți clic pe butonul ' OK ' pentru a finaliza procesul.

Imprimați la Laser

 1. Acum, pur și simplu imprimați fotografia din PhotoLaser Plus sau exportați fotografia utilizând caracteristica ' Export Image ' și aduceți fotografia în programul dvs. preferat de editare grafică pentru unele adăugări finale.

 2. Pentru acest exemplu, vom imprima fotografia din PhotoLaser Plus, apoi vă vom arăta una dintre noile caracteristici noi Fusion Pro, sistemul IRIS ™ Camera Positioning.

 3. Selectați ' Imprimare ' din meniul ' Fișier ' , apoi alegeți ' Epilog Engraver ' din opțiunile imprimantei și faceți clic pe ' OK ' .

 4. Cu noul Fusion Pro și tabloul de bord, pur și simplu trageți și aruncați operele de artă peste piesa care a fost introdusă în sistem. Reglați setările pentru material și apăsați pe imprimare pentru a trimite lucrarea la laser.

 5. La laser, apăsați butonul ' Go ' pentru a începe gravarea.

 6. Reproducând clienții ' fotografiile preferate cu detalii uimitoare nu a fost niciodată mai ușoară. PhotoLaser Plus reduce timpul petrecut în pregătirea operelor de artă pentru laser și face ușor producerea unor rezultate previzibile și de înaltă calitate. Cu un sistem Epilog Laser și PhotoLaser Plus, puteți reproduce fotografii pe lemn, marmură, metale acoperite, acril, sticlă și multe altele.Interesat de o mașină cu laser Epilog? A completa forma pe această pagină pentru a primi o broșură cu linii complete de produse cu eșantioane gravate și tăiate sau puteți apela numărul de mai jos pentru mai multe informații.


Telefon: +1 303 277 1188

Obțineți gratuit Broșură & Mostre

Primiți broșuri și mostre și obțineți mai multe informații de la noi sau de la distribuitorul dvs. local.

*
*
*
*


Pagini populare

help desk software
Portions of this page translated by Google.