Gravarea cu laser a fotografiilor cu EngraveLab PhotoLaser Plus

Aflați cum puteți pregăti rapid fotografiile pentru gravare cu PhotoLaser Plus.

Cu PhotoLaser Plus puteți grava cele mai detaliate amintiri foto ale clienților dvs. - chiar și cele care pot fi dificil de reprodus cu un laser, cum ar fi peisaje și imagini sub sau supraexpuse. PhotoLaser Plus elimină imprevizibilul din proiectele de gravare foto. După ce fotografia a fost procesată, o tipăriți simplu cu laser utilizând setările noastre recomandate pentru materiale.

Să vedem cum funcționează procesul.

Pregătiți fotografia

 1. Începeți prin a importa o fotografie în PhotoLaser Plus. Selectați opțiunea Import.

 2. Apoi selectați o fotografie.

 3. Acum faceți clic pe zona de lucru pentru a plasa fotografia.

 4. Apoi, redimensionați imaginea pentru a se potrivi cu piesa gravată. În acest exemplu, piesa de gravare are 6” x 4”.

 5. Cu fotografia redimensionată pentru a corespunde piesei de lucru, realizați o probă nouă pentru DPI la aceeași rezoluție pe care o veți folosi la laser. Pentru acest exemplu vom grava această fotografie la 600 DPI. Selectați opțiunea „Image Size ” (dimensiune imagine) din meniul Image (imagine) din partea de sus a ecranului.

 6. Introduceți 600 pentru rezoluția orizontală și verticală și faceți clic pe Apply (aplicare).

 7. Nu mai rămâne decât să aplicați filtrele de material presetate la fotografie și să trimiteți fotografia la laser.

Aplicare filtre

 1. Pentru a aplica filtrele pentru material, selectați „Photo Laser” (laser foto) > „Interactive” (interactiv) din meniul Transform (transformare) de pe ecranul de sus.

 2. Cu panoul „Photo Laser” deschis, puteți vedea fotografia originală în stânga și o mostră la rezoluție redusă a postprocesării fotografiei în dreapta.

 3. În partea din dreapta jos a panoului, asigurați-vă că este selectată opțiunea „Exclude white” (excludere alb) este bifat, precum și „Keep original” (menținere original). Astfel se va facilita procesarea fotografiei originale pentru un alt material ulterior.

 4. Apoi, faceți clic pe pictograma „Open folder” (deschidere dosar) și selectați dintre opțiunile material acrilic, anodizat, plastic ce se poate grava, sticlă, piele, marmură sau lemn.

 5. Rețineți cele două setări pentru lemn în opțiuni – „Large” (mare) și „Small” (mic). Opțiunea mic ar trebui utilizată pentru imagini mai mici de 3”x 3”.

 6. Pentru acest exemplu, selectați opțiunea mare, apoi butonul „Deschidere”.

 7. Odată ce PhotoLaser a terminat aplicarea filtrelor și actualizarea ferestrei de previzualizare, faceți clic pe butonul „OK” pentru a finaliza procesul.

Imprimare la laser

 1. Acum, imprimați pur și simplu fotografia din PhotoLaser Plus sau exportați fotografia utilizând funcția „Export Image” și aduceți fotografia în programul dvs. preferat de editare grafică pentru unele adăugări finale.

 2. Pentru acest exemplu vom imprima fotografia din PhotoLaser Plus, apoi vă vom arăta una dintre cele mai importante funcții Fusion Pro noi, sistemul de poziționare a camerei IRIS ™.

 3. Selectați „Print” (imprimare) din meniul „File” (fișier), apoi alegeți „Epilog Engraver” (sistem de gravare Epilog) din opțiunile imprimantei și faceți clic pe „OK”.

 4. Cu noile Fusion Pro și Dashboard (panou de comandă), pur și simplu glisați și fixați ilustrația peste piesa care a fost introdusă în sistem. Reglați setările pentru material și apăsați pe imprimare pentru a trimite lucrarea la laser.

 5. La laser, apăsați simplu butonul „Pornire” pentru a începe gravarea.

 6. Reproducerea fotografiilor preferate ale clienților cu detalii uimitoare nu a fost niciodată mai ușoară. PhotoLaser Plus reduce timpul pe care îl petreceți pregătind ilustrațiile pentru laser și facilitează obținerea unor rezultate previzibile și de înaltă calitate. Cu un sistem Laser Epilog și PhotoLaser Plus, puteți reproduce fotografii pe lemn, marmură, metale vopsite, material acrilic, sticlă și multe altele.Vă interesează o mașină Epilog Laser? Completați formularul de pe această pagină pentru a primi o broșură cu linia completă de produse și mostre gravate și tăiate sau apelați numărul de mai jos pentru mai multe informații.


Telefon: +40268 274999

Obțineți broșuri și mostre gratuite

Primiți broșuri și mostre și obțineți mai multe informații de la noi sau de la distribuitorul dvs. local.

*
*
*
*
help desk software