Provocarea „Laser It” nr.1: clătită cu dovleac – O toamnă frumoasă tuturor

Cum să gravați cu laser o clătită cu dovleac fără gluten în mai puțin de 5 minute cu ajutorul unei mașini cu laser Epilog Fusion Pro de 80 wați.

Setări de gravare (clătite cu dovleac)
Mașină: 80 Watt CO2 Fusion Pro 32
DPI500 Viteza100% Puterea100% Model cu intercalarea nuanțelorStucki Direcția de gravareDe jos în sus
(Nu uitați să verificați setările de material recomandate în manualul mașinii dvs.)

În acest episod inaugural al provocării Epilog „Laser It”, prezentăm gravarea unui proiect de clătite cu dovleac fără gluten, cu un mesaj distractiv „Happy Fall Y'all” (O toamnă frumoasă tuturor). Vom demonstra cât de ușoară este proiectarea unui fișier folosind CorelDRAW, folosirea camerei IRIS Epilog pentru a poziționa grafica și tipărirea cu laser a graficii pe clătita cu dovleac fără gluten.

Gravarea alimentelor este întotdeauna o aplicație distractivă – este ușoară, sigură și poate personaliza o gamă largă de texturi și suprafețe. De-a lungul anilor am văzut oameni gravând cu laser prăjituri, plăcinte, pâine prăjită, coji de ouă, chiar și fructe și legume proaspete! Și este întotdeauna o îndeletnicire populară în preajma sărbătorilor.

Gravarea alimentelor uimește întotdeauna datorită numărului mare de materiale care se pot utiliza cu sistemele Epilog, dar este, de asemenea, un mod foarte rentabil de a identifica, serializa și marca diferite alimente fără ambalaje adăugate. În plus, procesul este rapid și ușor – trebuie doar să importați textul sau grafica, utilizați sistemul de camere IRIS pentru a vă asigura că grafica este perfect plasată, focalizați laserul și porniți! În mai puțin de cinci minute puteți avea gustări și bunătăți personalizate gata de a fi savurate!

Pentru acest proiect, am folosit mașina cu laser Epilog Fusion Pro 32 cu un tub laser de 80 wați cu CO2.


Vă interesează o mașină de gravat cu laser de la Epilog Laser? Completați formularul de pe această pagină pentru a primi o broșură cu linia completă de produse și mostre gravate și tăiate sau apelați numărul de mai jos pentru mai multe informații.


Telefon: +40268 274999

Obțineți broșuri și mostre gratuite

Primiți broșuri și mostre și obțineți mai multe informații de la noi sau de la distribuitorul dvs. local.

*
*
*
*
help desk software