Conștientizarea cancerului de sân: crearea de artă de perete personalizată gravată cu laser cu o mașină Epilog | Panouri din imitație de piele JDS

Cum să creați artă de perete personalizată gravată cu laser cu o mașină Epilog utilizând panouri din imitație de piele JDS și imprimare de la Inkscape.

Setări de gravare (panou din imitație de piele JSD)
Mașină: 80 Watt CO2 Fusion Pro 32
DPI500 Viteza100% Puterea30% Model cu intercalarea nuanțelorStucki Direcția de gravareDe jos în sus
(Nu uitați să verificați setările de material recomandate în manualul mașinii dvs.)

Mașinile cu laser sunt instrumente populare pentru crearea de produse uimitoare de decor pentru casă și obiecte declarative. În cinstea lunii de conștientizare a cancerului de sân, am folosit o mașină Fusion Pro 32 și un sistem de poziționare a camerelor IRIS™ pentru a crea această operă de artă de perete de efect și inspirațională. Folosind imitație de piele roz de la JDS Industries, laserul creează un contrast dramatic între imitația de piele și fundalul negru expus dedesubt.

Gravarea de grafică personalizată pe țesături și textile este o aplicație foarte populară pentru sistemul dvs. laser. În funcție de material, gravarea directă pe țesătură poate duce la o varietate de aspecte. Pe unele materiale textile, cum ar fi bumbac și denim, laserul are un aspect aproape albit, deoarece vaporizează doar un strat ușor de pe partea superioară. Alte materiale, cum ar fi pânza sau pielea necolorată, au un aspect mai întunecat atunci când sunt gravate. Indiferent dacă gravați un mesaj inspirațional sau de speranță, sistemele Epilog vă permit să personalizați cu ușurință o varietate de țesături pentru a crea obiecte de artă de perete și declarative uimitoare prin simpla apăsare a unui buton.

Câteva lucruri de care trebuie să țineți cont la gravarea țesăturii:

  • Testați setările, atunci când este posibil.
  • Începeți cu o setare de viteză mare și putere redusă pentru a arde rapid stratul superior de țesătură. Este posibil ca o putere mai mare să ardă complet prin țesătură.
  • Gravare la o rezoluție mai mică - reducerea DPI a gravurii înseamnă că laserul arde mai puține puncte pe inch, ceea ce înseamnă că laserul nu arde complet prin țesătură.

Vă interesează o mașină de gravat cu laser de la Epilog Laser? Completați formularul de pe această pagină pentru a primi o broșură cu linia completă de produse și mostre gravate și tăiate sau apelați numărul de mai jos pentru mai multe informații.


Telefon: +40268 274999

Obțineți broșuri și mostre gratuite

Primiți broșuri și mostre și obțineți mai multe informații de la noi sau de la distribuitorul dvs. local.

*
*
*
*
help desk software