Gravarea cu laser a unui premiu științific de liceu din acril

Gravați cu ușurință o placă acrilică cu contrast și adâncime.

Setări de gravare
Mașină: 80 Watt CO2 Fusion Pro 32
DPI500 Viteza100% Puterea55% Model cu intercalarea nuanțelorStucki Direcția de gravareDe jos în sus
(Nu uitați să verificați setările de material recomandate în manualul mașinii dvs.)

Mașinile Epilog Laser sunt o resursă excelentă în mediile academice, atât ca un dispozitiv educațional cât și ca un instrument pentru crearea de premii de recunoaștere. O aplicație pe care o folosesc școlile pentru mașinile lor laser este crearea de premii academice. Un sistem Epilog Laser permite școlilor să creeze intern premii, ceea ce duce la costuri unitare mai mici și prezintă oportunități de învățare atât pentru profesori, cât și pentru elevi. În acest proiect, creăm un premiu științific ușor de produs, folosind material acrilic fixat cu suporturi pe o placă de lemn lăcuită în roșu. Rezultatul este o componentă de recunoaștere atrăgătoare, cu adâncime vizuală și contrast atrăgător.

În plus, o mașină Epilog Laser este o resursă excelentă de utilizat pentru campanii de strângere de fonduri și cadouri de încurajare unice. Când o școală își planifică următoarea campanie de strângere de fonduri, ce ziceți de ceva care implică laserul? Puteți personaliza laptopuri gravate cu laser pentru o donație sau puteți crea un ornament comemorativ tăiat cu laser pentru comercializare, sau puteți crea brelocuri speciale gravate cu sigla școlii. O mașină Epilog vă permite să arătați comunității care vă susține cât de mult înseamnă pentru o școală. Gravați veste confortabile de lână personalizate cu numele susținătorului și sigla școlii sau căni de cafea de călătorie și sticle de apă personalizate. Chiar și cele mai simple cadouri pot însemna mult mai mult atunci când sunt personalizate cu laserul. Ideile și posibilitățile sunt cu adevărat nelimitate!

Pentru acest proiect, am folosit mașina cu laser Epilog Fusion Pro 32 cu un tub laser de 80 wați cu CO2.


Vă interesează o mașină Epilog Laser? Completați formularul de pe această pagină pentru a primi o broșură cu linia completă de produse și mostre gravate și tăiate sau apelați numărul de mai jos pentru mai multe informații.


Telefon: +40268 274999

Obțineți broșuri și mostre gratuite

Primiți broșuri și mostre și obțineți mai multe informații de la noi sau de la distribuitorul dvs. local.

*
*
*
*
help desk software