Epilog Fusion Pro: o analiză în profunzime a noilor echipamente laser complet echipate

Urmăriți o demonstrație complexă a echipamentelor Fusion Pro Laser de la Epilog, evidențiind o nouă tehnologie cu economie de timp și ușor de utilizat.

Aruncați o privire la cea mai nouă completare a liniei de produse Epilog, seria Fusion Pro Laser. În acest videoclip cuprinzător, Bob Henry de la Epilog Laser va prezenta caracteristicile și beneficiile acestei serii foarte așteptate, care dispune de viteze de gravare de 165 IPS (4,2 m/s) și accelerație 5G. De asemenea, este acoperit și noul sistem de camere IRIS™ de la Epilog, care oferă camere aeriene care permit utilizatorilor să vadă o imagine în timp real a patului cu laser, astfel încât să poată poziționa cu exactitate ilustrațiile mai repede și mai exact ca niciodată!

Disponibilă în două dimensiuni, 32”x 20" (812 x 508 mm) și 48” x 36”(1219 x 914 mm), seria Fusion Pro reprezintă un sistem revoluționar care oferă viteză ridicată, înaltă precizie și configurarea rapidă a proiectelor.


Doriți să aflați mai multe despre Fusion Pro de la Epilog Laser? Completați formularul de pe această pagină pentru a primi o broșură cu toată linia de produse cu mostre tăiate si gravate sau sunați la numărul de mai jos pentru mai multe informații.


Telefon: +40268 274999

Obțineți broșuri și mostre gratuite

Primiți broșuri și mostre și obțineți mai multe informații de la noi sau de la distribuitorul dvs. local.

*
*
*
*
help desk software