Obțineți maximum de la laserul dincolo de aplicația inițială

Alăturați-vă pentru o privire asupra modurilor în care puteți utiliza laserul pentru a vă aduce valoare afacerii dvs.!

Laserele sunt o alegere populară pentru o varietate de aplicații: unelte de tăiere sau garnituri pentru prototipuri, marcare de coduri de bare sau numere de serie, personalizarea proiectelor de prelucrare a lemnului, crearea de semne - lista continuă și continuă. Deseori vedem producătorii să achiziționeze un laser cu o anumită aplicație în minte și, în timp ce îndeplinește acea cerință specială, adăugarea unui laser la gama actuală de echipamente vă poate extinde capabilitățile mult dincolo de nevoile originale ale aplicației. În timp ce aceste aplicații s-ar putea să nu fi fost inițial pe radar, echipamentul laser versatil la îndemână este un schimbător de joc total. Alăturați-vă nouă discutând câteva proiecte laser care pot adăuga valoare afacerii dvs. și fluxului de lucru.

Premii pentru angajați
Crearea rapidă și ușoară a premiilor pentru angajații cei mai apreciați și cei mai performanți!

Semne
Creați indicatoare direcționale și alte afișări pentru organizația dvs.

Cadouri pentru clienți sau angajați
Cadouri personalizate sunt mult mai semnificative. Un laser vă permite să personalizați tot felul de cadouri - sticle de vin (sau alte băuturi spirtoase), cani de bere, ornamente de sărbătoare personalizate!

Produse promoționale / proiecte unice
Reunirea unei echipe de softball a companiei? Material de transfer de căldură cu laser pentru tricourile echipei tale! Comunicarea cu privire la următoarea expoziție / eveniment? Laser logo-ul dvs. pe tot ceea ce pentru a crește recunoașterea mărcii!

Această prezentare va demonstra o varietate de aplicații laser, de la marcajul industrial pe bază de fibre la CO2- locuri de muncă centrate care permit producătorilor să economisească timp și bani prin eliminarea unui terț furnizor de servicii laser.


Interesat de o mașină cu laser Epilog? A completa forma pe această pagină pentru a primi o broșură cu linii complete de produse cu eșantioane gravate și tăiate sau puteți apela numărul de mai jos pentru mai multe informații.


Telefon: +1 303 277 1188

Obțineți gratuit Broșură & Mostre

Primiți broșuri și mostre și obțineți mai multe informații de la noi sau de la distribuitorul dvs. local.

*
*
*
*


Pagini populare

help desk software
Portions of this page translated by Google.