Obținerea celor mai bune rezultate de la laserul dvs., dincolo de aplicația inițială

Veniți alături de noi și urmăriți modalitățile prin care puteți utiliza laserul pentru a adăuga valoare afacerii dvs.!

Laserele sunt o alegere des întâlnită pentru o varietate de aplicații: angrenaje de tăiere sau sigilii pentru prototipuri, marcarea codurilor de bare sau a numerelor de serie, personalizarea proiectelor de prelucrare a lemnului, crearea de panouri de semnalizare - iar lista poate continua. Vedem adesea cum producătorii cumpără un laser pentru o anumită aplicație, dar apoi își dau seama că, deși acesta răspunde respectivei nevoi punctuale, adăugarea unui laser la gama de echipamente actuale le poate extinde capacitățile de lucru mult peste nevoile inițiale. Chiar dacă, poate, aceste aplicații nu au fost ținta dvs. inițială, un echipament laser versatil și ușor de folosit va însemna un atu remarcabil. Haideți să vorbim despre câteva proiecte executate cu laserul, care ar putea să aducă un plus de valoare afacerii și fluxului dvs. de lucru.

Premii pentru angajați
Creați rapid și ușor premii corporative pentru cei mai apreciați și mai performanți angajați!

Signalistică
Creați signalistică de direcție și alte afișaje pentru organizația dvs.

Cadouri pentru clienți sau angajați
Cadourile personalizate impresionează mai mult. Un laser vă permite să personalizați diverse cadouri - sticle de vin (sau alte băuturi alcoolice), halbe de bere, chiar ornamente de vacanță tăiate după dorință!

Produse promoționale/proiecte unice
Alcătuiți o echipă de softball? Personalizați tricourile jucătorilor cu ajutorul tăierii cu laserul a materialelor cu transfer de căldură! Împărțiți articole promoționale la următoarea expoziție / eveniment? Marcați-vă logo-ul cu laserul pentru a vă populariza brandul!

Această prezentare include o varietate de aplicații laser, de la proiecte de marcare industrială a fibrelor până la proiecte pe bază de CO2, care permit producătorilor să economisească timp și bani, eliminând un furnizor terț al serviciilor cu sisteme laser.


Vă interesează o mașină Epilog Laser? Completați formularul de pe această pagină pentru a primi o broșură cu linia completă de produse și mostre gravate și tăiate sau apelați numărul de mai jos pentru mai multe informații.


Telefon: +40268 274999

Obțineți broșuri și mostre gratuite

Primiți broșuri și mostre și obțineți mai multe informații de la noi sau de la distribuitorul dvs. local.

*
*
*
*
help desk software