Înapoi la școală: produse academice populare pe care le puteți crea cu laserul (seminar web)

Haideți să vedeți produsele și serviciile pe care le puteți comercializa pe piața academică!

Deși lucrurile pot arăta puțin diferit în această toamnă, comunitățile din întreaga lume planifică și se pregătesc pentru cum va arăta anul școlar. Dacă vă aflați în industria gravurii cu laser, marketingul către școli vă poate extinde foarte mult potențialul de profit. De la obiecte tradiționale precum premii și signalistică până la aplicații emergente, cum ar fi etichete de identificare pentru personalul esențial și echipamente de protecție personală, școlile necesită articole gravate/tăiate cu laser pentru diverse scopuri. Aici vom arunca o privire asupra celor mai populare și mai solicitate aplicații academice pe care le puteți realiza cu laserul.

Mândrie școlară
Personalizați articole cu nume și sigle școlare și mascote sportive.

Premii studențești
Gravați premii și trofee pentru a recunoaște elevii și sportivii pentru realizările lor.

Premii pentru profesori și facultăți
Creați plăci și obiecte de apreciere pentru a mulțumi educatorilor inovatori, voluntarilor de sprijin, consilierilor, antrenorilor și personalului.

Signalistică direcțională și de siguranță
Îndepliniți cerințele de zi cu zi ale școlilor și universităților și creați produse de signalistică specializate pentru a le ajuta în această perioadă de tranziție.

Echipament individual de protecție
Dotați școlile cu măști, viziere, bariere acrilice, ecusoane de identificare și multe altele.

Strângere de fonduri
Oferiți servicii de personalizare pentru evenimente de strângere de fonduri și gravați comemorări personalizate pentru donatori.

Urmărire echipament
Serializați tehnologie pentru școli și creați semne de identificare pentru echipamente pentru a ajuta școlile să-și urmărească inventarul.


Vă interesează o mașină Epilog Laser? Completați formularul de pe această pagină pentru a primi o broșură cu linia completă de produse și mostre gravate și tăiate sau apelați numărul de mai jos pentru mai multe informații.


Telefon: +40268 274999

Obțineți broșuri și mostre gratuite

Primiți broșuri și mostre și obțineți mai multe informații de la noi sau de la distribuitorul dvs. local.

*
*
*
*
help desk software