Tot mai multe domenii alimentate de sistemele laser

As laser engraving and cutting systems become more accessible and affordable, more and more industries are finding unique ways to utilize this exciting technology.

Deoarece sistemele Epilog sunt atât de versatile, patronii, designerii și producătorii le pot folosi pentru diverse scopuri – de la crearea de semnale interne la branding și multe altele. Aici vom vedea câteva domenii noi care încorporează tehnologia de tăiere/gravare cu laser pentru a-și marca afacerea, a personaliza produsele și a produce creații unice.

Nunți

Unul dintre aspectele minunate legate de sistemele Epilog Laser este capacitatea lor de a lucra cu o varietate de materiale – de la carton sau pergament delicat la materiale mai consistente, precum lemnul și materialul acrilic. Cu un sistem Epilog puteți trece foarte ușor de la crearea de invitații de nuntă complicate cu laser (sau cartonașe memento sau cartoane de așezare la masă), la gravarea și tăierea inimilor de lemn pentru o cutie cu ramă pentru invitații la nuntă!

Dar acestea nu sunt toate aplicațiile. Deoarece fiecare nuntă este un eveniment personalizat pentru fericitul cuplu, există atât de multe posibilități de produse personalizate, cum ar fi sondele de șampanie pentru mire și mireasă, glazurile personalizate pentru torturi, cadourile pentru petrecerea de nuntă, amintirile pentru oaspeți și multe altele!

Beverages

Cu opțiunea atașament rotativ de la Epilog, marcarea articolelor cilindrice, cum ar fi paharele de bere, cănile de cafea și cupele pulverizate este floare la ureche! În funcție de dimensiunea siglei sau a desenului, puteți chiar să creați o matriță și să umpleți masa cu mai multe piese pe care să le puteți grava deodată! Sticla și alte materiale obișnuite pentru pahare se potrivesc de minune cu laserul și sunt extrem de des utilizate pentru gravare.

De la sticlele mari până la paharele de tărie și la sticlele de vin și altele, industriei băuturilor nu îi lipsesc niciodată produsele ce pot fi personalizate. Cu atât de multe substraturi cu care să lucreze, baruri/restaurante, fabrici de bere, distilerii și săli de mese din întreaga lume folosesc sistemele laser pentru a-și promova afacerea și produsele!

Bijuterii și modă

Fiecare are propriul său stil, iar moda folosește și ea modalități de exprimare diferite. Laserul poate fi exact acel strop de personalizare specială pentru articolele vestimentare și bijuterii, care reușește, în mai multe moduri, să creeze haine și accesorii unice, pe măsura persoanei care le poartă. Fie că se folosesc metale tratate sau agenți de marcare a metalului, am observat o creștere uriașă a numărului de pandantive, brățări și alte bijuterii personalizate.

Laserul are rezultate minunate în tăierea cerceilor, a pandantivelor și a brățărilor! Tăierea țesăturilor și gravarea direct pe acestea au luat, și ele, amploare - de la personalizarea jeanșilor și a pantofilor până la tăierea materialelor de transfer prin căldură pentru tricouri și altele asemenea, laserele devin rapid un instrument popular în industria îmbrăcămintei și a bijuteriilor.

În ce domeniu industrial activați?

Interested in learning how an Epilog Laser system can benefit your business? Fill out the form to learn more!

Obțineți broșuri și mostre gratuite

Completați formularul de mai jos și vă vom trimite o broșură cu linia completă de produse, precum și mostre tăiate și gravate cu sistemele noastre cu laser. Nimic nu se compară cu vizualizarea produsului final în persoană.

*
*
*
*
help desk software