Care sunt cerințele calculatorului pentru rularea unui laser Epilog?

Înțelegeți cerințele de sistem pe care calculatorul dvs. trebuie să le îndeplinească pentru a utiliza o mașină Epilog Laser.


Investiția într-un calculator nou este o modalitate excelentă de a vă asigura că veți beneficia la maxim de noile dvs. echipamente laser. De ce? Pentru că software-ul de astăzi necesită calculatoare cu viteză de procesare mare și memorie multă pentru a funcționa corect. Un calculator bun nu va face o diferență mare în modul în care funcționează laserul dvs., dar, în comparație cu un calculator lent, va economisi timp prețios și va evita frustrarea la configurarea ilustrației pe care o „tipăriți” cu laserul. Mulți utilizatori nu achiziționează calculatoare noi pentru a fi utilizate cu noul lor laser, deoarece calculatoarele curente sunt perfect adecvate. Nu există nicio limită magică care face ca un calculator să fie considerat prea lent. Dacă sunteți mulțumit cu performanța și viteza calculatorului dvs. curent, probabil nu există niciun motiv pentru a achiziționa altul. Următoarele recomandări sunt doar opțiuni de luat în considerare dacă este necesar un calculator nou.

Un calculator nou nu trebuie să fie scump pentru a funcționa bine! Chiar și multe dintre calculatoarele de astăzi cu costuri mai mici funcționează bine pentru aplicațiile cu laser. Atâta timp cât nu cumpărați cel mai ieftin calculator pe care îl puteți găsi, ar trebui să fie în regulă. Un lucru de evitat este procesorul Intel Celeron - deși sunt procesoare bune și vor funcționa cu laserul, acestea nu procesează grafică cu viteza pe care o doresc utilizatorii de laser.

Sistem de operare: toate laserele Epilog din producția curentă sunt proiectate să funcționeze cu sistemele de operare Windows 7, 8, 10 și 11.

RAM (Random Access Memory - memorie cu acces aleator): Se recomandă 512 MB. RAM este un fel de memorie de scurtă durată. Este rapidă, ușor disponibilă pentru a fi accesată de calculator și face ca sarcinile consumatoare de timp să meargă mult mai repede dacă aveți mai multă. Majoritatea utilizatorilor nu vor observa o diferență dacă adaugă mai mult de 512 MB la sistemul lor, dar la aproape toate utilizările se va observa diferența de viteză pe care o oferă 512 MB în comparație cu 256 MB (256 MB este în esență următorul pas în jos de la 512 MB).

Viteza procesorului: Un procesor mai rapid vă va permite să faceți mai multe sarcini în mai puțin timp. Deși nu este necesar să cumpărați cel mai rapid procesor disponibil, veți dori fie un procesor AMD Athalon, fie un procesor Intel Pentium IV (nu achiziționați un calculator care utilizează un procesor Intel Celeron – sunt prea lente pentru aplicațiile grafice). Viteza procesorului se îmbunătățește întotdeauna, dar viteza procesorului de aproximativ 2,0 GHz sau mai mare este suficientă pentru a începe.

Placă de interfață de rețea (Network Interface Card, NIC) 10/100: Toate calculatoarele noi au o conexiune de rețea de 10/100 ca echipament standard. Pe lângă faptul că permite conectarea mai multor calculatoare într-o rețea, această tehnologie permite, de asemenea, tipărirea directă de la calculator la sistemul Epilog. Epilog furnizează un cablu Crossover de rețea cu fiecare sistem laser care permite unui calculator să tipărească la un singur sistem Epilog.

Unitate de hard disc de 20-30 GB: Aceasta este memoria permanentă din calculator. Mulți utilizatori consideră că un hard disc nu este niciodată suficient de mare, dar pentru majoritatea aplicațiilor cu laser, 20 sau 30 GB este potrivit pentru ani de stocare. Din fericire, majoritatea producătorilor de calculatoare pun unități de cel puțin 20 GB în calculatoarele noi. Când aveți îndoieli, cumpărați mai mare decât credeți că puteți avea nevoie. Este atât de ieftin încât merită liniștea de a avea suficient spațiu la dispoziție.


Doriți să aflați mai multe despre sistemele de tăiere și gravare Epilog Laser? Contactați Epilog astăzi pentru a discuta despre nevoile dvs. cu un reprezentant de vânzări cu experiență!

Telefon: +40268 274999help desk software