Pot laserele Epilog grava pe metal?

Descoperiți modalitățile prin care puteți marca metalul cu mașinile Epilog Laser.


Da. Sistemele noastre laser cu fibră sunt capabile să marcheze în permanență aproape toate tipurile de metale neacoperite. Linia laser cu fibră a fost proiectată având în vedere o combinație de accesibilitate și rezultate de înaltă calitate. Echipamentul Fusion Edge 12 este livrat cu o opțiune de fibră, cu o zonă de lucru de 24" x 12" (610 x 305 mm). Seria Fusion Pro mai mare include o zonă de lucru de 32" x 20" (812 x 508 mm) sau 48" x 36" (1219 x 914 mm). Modelul cu pat plat, optică mobilă al sistemelor Fusion Edge și Fusion Pro este revoluționar pentru un sistem laser cu fibră și va marca metalele pe o suprafață mare de lucru, într-un timp scurt.

Și, deși sistemele noastre cu laser cu CO2 sunt concepute în principal pentru gravarea și tăierea materialelor nemetalice, ele pot fi utilizate și pentru marcarea metalului cu ajutorul compusului pentru marcarea metalului.

Descărcați Ghidul nostru de gravare și marcare pentru a afla mai multe despre marcarea metalului cu un sistem laser cu fibră.


Doriți să marcați metale cu o mașină laser? Contactați Epilog astăzi pentru a discuta despre nevoile dvs. cu un reprezentant de vânzări cu experiență!

Telefon: +40268 274999help desk software