Marcarea plasticului cu un laser

Un laser cu fibră de la Epilog este alegerea perfectă pentru marcarea pieselor din plastic proiectate cu coduri de bare, numere de serie și sigle. Sistemele noastre pentru marcarea plasticului sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni, astfel încât să puteți marca cu laser piese mari una câte una sau să încărcați masa cu o matriță de piese pentru a grava simultan câteva sute.

Prin utilizarea tehnologiei laser cu fibră de ytterbium (1062 nm), laserul creează rapid o marcare permanentă în piese prin reacția cu substanțele chimice din plastic, indiferent dacă este un material plastic negru, alb, portocaliu sau de altă culoare.

Sunteți în căutarea unei soluții de marcare de calitate a plasticului.

Cu o rezoluție a marcării de până la 1200 dpi, puteți marca cu ușurință piesele din plastic la o calitate superioară.

Doriți să utilizați software-ul pe care îl utilizați deja.

Sistemele noastre cu laser cu fibră vă permit să operați laserul din aproape orice software bazat pe Windows, inclusiv AutoCAD, Bartender, Adobe și CorelDRAW. Conectați laserul la calculator printr-o conexiune Ethernet sau USB.

Vreți să gravați cu laser materiale plastice.

La fel de bine ca la marcarea materialelor plastice, avem și lasere cu CO2 care funcționează ca mașini de gravat materiale plastice, precum și tăierea materialelor plastice de până la 1/2" grosime.

Doriți să reduceți cheltuielile mari de marcare a produselor dvs. de către alte firme și să faceți acest lucru intern.

Reduceți cheltuielile cu marcarea plasticului prin efectuarea acesteia în cadrul organizației dvs. Prin adăugarea la afacerea dvs. a unui sistem cu laser cu fibră, puteți reduce costurile și veți găsi în mod constant noi proiecte pentru laser care pot adăuga valoare produselor pe care le vindeți.

Trebuie să gravați fonturi cu dimensiuni extrem de mici.

Cu laserele noastre cu fibră puteți marca fonturi până la 2,5 mărime - veți avea nevoie de un microscop pentru a le citi, dar gravarea este posibilă!

Trebuie să puteți instrui rapid angajații pentru a utiliza laserul.

Nu este necesar să învățați un software nou cu un sistem laser cu fibră Epilog. Software-ul pe care îl utilizați în prezent pentru a crea coduri de bare probabil că va funcționa fără probleme cu sistemul laser. Nu aveți nevoie de un timp îndelungat de instruire și reinstruire a angajaților pentru un software specializat.

Piesele dvs. pentru coduri de bare sunt mari (până la 48" x 36" x 12,5").

Prin direcționarea fasciculului laser printr-o serie de oglinzi, sistemele noastre laser cu fibră au fost proiectate pentru a grava o zonă mare de lucru de până la 48" x 36" (1219 x 914 mm). Designul cu optică mobilă este un design mecanic X/Y de ultimă generație, apărut ca urmare a anilor îndelungați de experiență de fabricație a Epilog în domeniul sistemelor de tăiere și marcare cu laser cu CO2.

Piesele dvs. se vor încadra într-o matriță, astfel încât puteți grava mai multe piese simultan.

Creați o matriță pentru a așeza piesele și a grava sute de piese simultan. Sistemele noastre dispun de o ușă cu acces frontal cu tije hidraulice puternice, care vă permite să așezați cu ușurință matrița pieselor fie prin ușa ferestrei superioare, fie prin partea din față a sistemului cu laser. Ambele uși cu interblocare de siguranță permit așezarea și scoaterea rapidă și eficientă a pieselor.

În loc să folosiți un operator dedicat pentru a grava o singură piesă odată, puteți seta mașina să înceapă gravarea și apoi puteți pleca, întorcându-vă la finalizarea prelucrării cu laser.

Cum pot afla mai multe?

help desk software