Pahare mici într-o mașină Epilog Laser
Aplicare

Gravarea și inscripționarea cu laser a sticlei cu un sistem Epilog Laser

Adăugați gravarea paharelor la serviciile dvs. de personalizare

Fie că este vorba de pahare de bere, de pahare de tărie, căni de cafea, pahare de vin, sticle de vin - ei bine, înțelegeți ideea - laserele funcționează de minune pentru a personaliza toate tipurile de produse din sticlă!

Gravarea și inscripționarea pe sticlă cu un laser CO2 produce un efect de gheață superb, permițându-vă să inscripționați sigle și desene pe aproape orice produs din sticlă.

Opțiunea atașament rotativ de la Epilog face extrem de ușoară fixarea paharelor pentru gravare! Sistemul rotativ vă permite să configurați cu ușurință diferite dimensiuni de pahare, căni, vaze și sticle de vin pentru gravare. Elementul rotativ rotește articolul pe măsură ce laserul inscripționează șablonul. Nu sunt necesare măsurători speciale pentru a crea aceste inscripționări personalizate!

„Sistemele noastre Epilog Laser ne-au permis să ne diferențiem de concurența noastră.“

- Eli Crane, Bottle Breacher
Club mostre

Cu instrucțiuni pas cu pas și fișiere grafice gratuite, obțineți noi idei de proiecte în fiecare lună!

Simplitate

Cât de ușor este de utilizat un sistem Epilog Laser?

Este la fel de ușor ca 1-2-3. Deoarece sistemele noastre cu laser funcționează aproape la fel ca o imprimantă standard, acestea vă asigură simplitatea fluxului de lucru.
pictogramă de proiectare computerizată a echipamentului cu laser

Proiectați

Creați o pagină nouă în software-ul dvs. grafic. Importați sau creați propriul design personalizat.

pictogramă pentru setările laserului

Configurați

Trimiteți designul la laser. La driverul de tipărire veți selecta parametrii laser pe care doriți să-i utilizați sau selectați o setare de material presetată din baza de date extinsă a Epilog.

pictogramă mașină cu laser

Laser

Selectați fișierul la laser, introduceți materialul de gravat în mașină, închideți ușa și apăsați pe GO. Laserul va face restul!

"Un alt lucru care îmi place la sistemul meu laser este faptul că a devenit mașina mea de fiecare zi - ori de câte ori am nevoie de ceva care să îmbunătățească compania mea, mă gândesc la laser."

- Celeste Wong, Celeste Watch Co.
help desk software