Personalizați articole textile și îmbrăcăminte cu o mașină cu laser

Textile precum fleece, denim și piele sunt materiale deosebit de populare pentru personalizarea cu laser, atât prin tăiere, cât și direct pe îmbrăcăminte. Datorită preciziei lor incredibile, laserele pot tăia chiar și cele mai complexe modele într-o varietate de materiale. Și deși pot părea delicate, multe țesături diferite pot fi gravate direct, fără a diminua durabilitatea materialului.

Gravați semne de carte din piele cu un mesaj personal, decupați aplicații pentru a realiza ecusoane unice și aplicați ușor brandul pe uniforma companiei. Oricare ar fi aplicația la care vă gândiți, un echipament Epilog Laser vă poate ajuta să transformați proiectul de țesătură sau textile din concept în realitate.

Trofeu din acril tăiat cu laser

Obțineți broșuri și mostre

Primiți broșuri și mostre și obțineți mai multe informații de la noi sau de la distribuitorul dvs. local.

Ce puteți crea?

Țesătura este un material ideal pentru gravarea și tăierea cu laser iar rezultatele pe care le puteți obține sunt infinite. Fie că personalizați portofele din piele, tăiați material cu transfer termic pentru tricouri personalizate sau inscripționați pulovere de lână pentru activități de recreere din cadrul firmei, sistemele Epilog sunt ideale pentru milioane de aplicații, inclusiv moda, țesăturile și îmbrăcămintea.

Puterea versatilității

Deoarece atât de multe țesături și textile sunt ușor de utilizat împreună cu laserul, încorporarea acestui mediu în linia dvs. curentă de produse poate ajuta la lansarea unor noi surse de venit. Un echipament laser vă va permite să tăiați și să personalizați suporturi din piele, să inscripționați genți de pânză și să personalizați pături de lână, glugi și șepci. Nu numai că puteți grava direct pe o varietate de țesături, dar le puteți și decupa! Un echipament Epilog Laser vă permite să tăiați cu laserul rapid și cu ușurință aplicații de twill, petice de piele pentru șepci, materiale de transfer termic fără PVC și multe altele!

Creați grafică extraordinară

Când sunt gravate cu laser, multe țesături produc un contrast de culoare deosebit. Fleece și micro-fibrele produc, de obicei, un aspect mai închis, în timp ce denimul și bumbacurile rezistente au tendința de a avea un aspect aproape decolorat. Vă recomandăm să experimentați cu o varietate de țesături și setări pentru a afla care vă place cel mai mult!

Combinați tăierea și gravarea

Multe țesături se pretează atât la tăiere cât ȘI la gravare. De exemplu, peticele de piele pot fi ușor gravate cu laserul și apoi tăiate la o dimensiune specifică pentru a se potrivi pe șepci, rucsacuri, poșete etc. Materialul cu transfer termic este, de asemenea, un substrat popular care poate fi gravat și tăiat. Gravarea materialului cu transfer termic elimină necesitatea eliminării excesului de plastic și vă permite să creați modele foarte complexe.

Explorați

De la piele la twill, de la bumbac la lână și atât de multe alte materiale, țesăturile și textilele devin rapid materiale populare care pot fi personalizate cu laser. Nu uitați să consultați Clubul nostru de mostre care prezintă o serie de substraturi populare (inclusiv țesături), unde puteți găsi fișiere cu proiecte gratuite și instrucțiuni pas cu pas pentru lucrul cu textile!

Lucrul cu materiale cu transfer de căldură

În plus față de țesăturile cu gravură directă, un laser se poate folosi și pentru gravarea materialului cu transfer termic pentru o alternativă mai rapidă, mai curată și mai puțin costisitoare a tipăririi serigrafice fine. Urmăriți videoclipul de mai jos și consultați pagina Club de mostre pentru a citi mai multe despre cum am făcut acest lucru.

Simplu de utilizat

Este la fel de ușor ca 1-2-3. Deoarece mașinile noastre cu laser funcționează aproape la fel ca o imprimantă standard, acestea vă asigură simplitatea fluxului de lucru.

pictogramă mașină cu laser

Proiectați

Creați o pagină nouă în software-ul dvs. grafic. Importați sau creați propriul design personalizat.

pictogramă mașină cu laser

Configurați

Trimiteți designul la laser. La driverul de tipărire veți selecta parametrii laser pe care doriți să-i utilizați sau selectați o setare de material presetată din baza de date extinsă a Epilog.

pictogramă mașină cu laser

Laser

Selectați fișierul la laser, introduceți materialul de gravat în mașină, închideți ușa și apăsați pe GO. Laserul  va face restul!

Recomandări despre mașini

Trebuie să lucrați cu bucăți mari de țesătură? Ce ați spune de niște articole mici individuale? Indiferent pentru ce doriți să folosiți laserul, avem un echipament care să corespundă aplicației dvs. Luați în considerare aceste echipamente pentru nevoile dvs. de gravare a țesăturilor sau aruncați o privire la linia noastră completă de produse.

Ce altceva mai poate face un laser?

Laserele sunt mașini versatile care funcționează cu multe materiale și pot fi folosite pentru a adăuga o notă de unicitate aproape la  orice  proiect. Aruncați o privire la alte câteva aplicații laser populare.

help desk software