Personalizați produsele textile și îmbrăcămintea cu o mașină laser

Textile precum fleece, denim și piele sunt materiale extrem de populare pentru personalizarea cu laser, atât în domeniul tăierii, cât și în cel direct de îmbrăcăminte. Datorită incredibilității preciziei lor, laserele pot tăia chiar și cele mai complexe modele într-o varietate de materiale. Și, deși pot părea delicate, multe țesături diferite pot fi gravate direct fără a diminua durabilitatea materialului.

Încărcați marcajele din piele cu un mesaj personal, decupați aplicațiile pentru a realiza patch-uri unice și marcați ușor îmbrăcămintea companiei. Indiferent ce aplicație aveți în minte, o mașină cu laser Epilog vă poate ajuta să vă luați proiectul de țesătură sau de textile de la concept la realitate.

Laser Cut acril Trophy

Ce se poate crea?

Fabricul este un material excelent pentru gravarea și tăierea cu laser și posibilitățile a ceea ce puteți crea continuați și continuați. Indiferent dacă personalizați portofele din piele, tăiați materiale de transfer de căldură pentru tricouri personalizate sau sculpte din fleece pentru a vă retrage, sistemele Epilog sunt ideale pentru o multitudine de aplicații care implică modă, tesatura și îmbrăcăminte.

Puterea versatilității

Deoarece atât de multe materiale textile și textile sunt prietenoase cu laserul, încorporarea acestui mediu în linia de produse curentă vă poate ajuta să deschideți noi fluxuri de venituri. O mașină laser vă va permite să tăiați și să personalizați coșerele de piele, săturați pungi de pânză pentru haine și personalizați păturile, hanoracele și pălăriile din fleece. Nu numai că puteți gravura direct o varietate de țesături, dar puteți și să le tăiați! O mașină cu laser Epilog vă permite să aplicați cu rapiditate și ușor aplicațiile de twill cu laser, patch-uri din piele de pălărie, materiale de transfer de căldură fără pvc și multe altele!

Creați imagini grafice

Atunci când sunt gravate cu laser, multe țesături produc un contrast deosebit de colorant. Fibrele și microfibrele produc în mod obișnuit un aspect mai întunecat, în timp ce denimurile și bumbacurile tari au tendința de a avea un aspect aproape albită. Vă recomandăm să experimentați o varietate de materiale și setări pentru a afla ce aspect vă place cel mai bine!

Combinați tăierea și gravarea

Multe țesături se pretează la tăierea și gravarea. De exemplu, plasturele din piele pot fi ușor gravate cu laser și apoi tăiate la o anumită dimensiune pentru a se potrivi pe pălării, rucsaci, portmonee etc. Materialul de transfer de căldură este, de asemenea, un substrat popular care poate fi gravat și tăiat. Gravarea materialului de transfer de căldură elimină nevoia de plivire și vă permite să creați desene foarte complicate.

Explora

De la piele la ghirlande, bumbac până la fleece și atât de multe materiale între ele, țesăturile și textilele devin rapid un material popular pentru a personaliza cu un laser. Asigurați-vă că ați verificat Sample Clubul nostru, care conține o substraturi populare (inclusiv țesături), unde puteți găsi fișiere de design gratuite și instrucțiuni pas cu pas pentru a lucra cu textile!

Lucrați cu materialul de transfer de căldură

În plus față de țesăturile de gravare directă, un laser poate fi, de asemenea, utilizat pentru a grava materialul de transfer de căldură pentru o alternativă mai rapidă, mai curată și mai puțin costisitoare pentru serigrafierea. Urmăriți videoclipul de mai jos și consultați pagina de probă a clubului pentru a citi mai multe despre cum am făcut-o.

Simplu de utilizat

Este la fel de ușor ca 1-2-3. Deoarece mașinile noastre cu laser funcționează destul de mult ca o imprimanta standard, ele păstrează fluxul de lucru simplu.

pictograma mașină cu laser

Proiecta

Creați o nouă pagină în software-ul grafic. Import sau pentru a crea propriul design personalizat.

pictograma mașină cu laser

Înființat

Trimite design-ul la laser. În driverul de imprimare veți selecta parametrii cu laser pe care doriți să le utilizați, sau selectați un material din baza de date presetate extinse Epilog lui.

pictograma mașină cu laser

Laser

Selectați fișierul la laser, pune materialul dvs. gravura în aparat, închideți ușa și apăsați Go. Laserul va face restul!

Mașini Recomandări

Trebuie să lucrați cu bucăți mari de țesături? Ce zici de obiectele mici individuale? Indiferent de ce aveți nevoie la laser, avem o mașină care să se potrivească aplicației dvs. Luați în considerare aceste mașini pentru nevoile dumneavoastră de gravare a țesăturilor sau aruncați o privire asupra noastrălinie de produse.

Ce altceva poate face un laser?

Laserele sunt mașini versatile, care lucrează cu multe materiale și pot fi folosite pentru a adăuga o notă unică la aproape orice proiect. Aruncati o privire la alte aplicații cu laser populare.

help desk software
Portions of this page translated by Google.