Marcarea metalelor cu un laser CO2

Echipamentele cu laser CO2 pot marca direct o varietate de metale placate, cum ar fi aluminiul anodizat sau oțelul inoxidabil pulverizat. Cu toate acestea, metalele nevopsite reflectă lungimea de undă a unui laser CO2, ceea ce înseamnă că marcarea directă necesită de regulă o sursă laser cu fibră. Din fericire pentru deținătorii de laser CO2, există o altă opțiune excelentă. Metalele nevopsite precum titanul sau straturile de nichel pot fi tratate în prealabil cu un compus de marcare a metalului înainte de gravarea cu un laser CO2.

Gravarea unei sticle din oțel inoxidabil acoperite cu CerMark

Obțineți broșuri și mostre

Primiți broșuri și mostre și obțineți mai multe informații de la noi sau de la distribuitorul dvs. local.

Ce puteți crea?

Folosirea unui spray de marcare a metalului de tipul CerMark , Enduramark sau LaserBond permite deținătorilor de laser să efectueze tot felul de aplicații interesante (și profitabile), cum ar fi personalizarea bijuteriilor și a pandantivelor, personalizarea cupelor din oțel inoxidabil sau chiar serializarea pieselor/componentelor metalice.

Imaginați-vă câte posibilități există

Posibilitatea de a marca metalele cu un laser CO2 deschide ușile pentru multe proiecte noi. De la sticle de apă personalizate și telefoane personalizate până la etichete de identificare și coduri de bare, articolele metalice sunt peste tot. Adăugarea unui echipament Laser Epilog la setul de instrumente vă permite să profitați de aceste oportunități pentru a lucra la proiecte interesante și profitabile.

Marcaje de calitate cu CO2

Nu aveți nevoie de un laser cu fibră pentru a obține marcaje de calitate excelentă pe metal. Pre-tratarea metalului cu un agent special de marcare vă va permite să marcați cu ușurință metalele neacoperite cu laserul dvs. CO2.

Marcare nedistructivă

Deoarece creați un marcaj de suprafață, în loc să inscripționați metalul în sine, nu afectați nici structura și nici integritatea materialului.

Aplicații industriale și creative

Indiferent dacă aplicați coduri de bare la un flux nesfârșit de articole sau dacă personalizați un singur termos, un spray de marcare a metalului și un laser vă vor ajuta să duceți la bun sfârșit treaba.

Explorați

Clubul nostru de probe lunar a prezentat mai multe proiecte de marcare a metalelor cu CO2. Le puteți vedea accesând linkurile de mai jos și puteți vedea fișiere de proiectare gratuite pe care le puteți utiliza cu propriul laser! Nu uitați să explorați întregul nostru catalog cu Clubul de mostre care are peste 150 de proiecte motivante care vă vor trezi imaginația.

Ușor de utilizat

Este la fel de ușor ca 1-2-3. Deoarece mașinile noastre cu laser funcționează aproape la fel ca o imprimantă standard, acestea vă asigură simplitatea fluxului de lucru.

pictogramă mașină cu laser

Proiectați

Creați o pagină nouă în software-ul dvs. grafic. Importați sau creați propriul design personalizat.

pictogramă mașină cu laser

Configurați

Trimiteți designul la laser. La driverul de tipărire veți selecta parametrii laser pe care doriți să-i utilizați sau selectați o setare de material presetată din baza de date extinsă a Epilog.

pictogramă mașină cu laser

Laser

Selectați fișierul la laser, introduceți materialul de gravat în mașină, închideți ușa și apăsați pe GO. Laserul  va face restul!

Recomandări despre mașini

Indiferent dacă lucrați la articole individuale sau trebuie să gestionați sarcini mari de muncă, o mașină Epilog Laser va face față cerințelor dvs. Pentru marcarea fiabilă și eficientă a metalelor, aveți în vedere aceste mașini sau aruncați o privire lalinia noastră  completă de produse.

Ce altceva mai poate face un laser?

Mașinile cu laser deschid o mulțime de posibilități, permițându-vă să lucrați cu numeroase materiale la o varietate de proiecte. Explorați alte câteva aplicații laser interesante.

help desk software