sistem de gravare coduri de bare cu laser

Sisteme de gravare cu laser a codurilor de bare

Gravați cu laser coduri de bare, numere de serie și sigle folosind un sistem Epilog Laser. Sistemele noastre laser cu fibră gravează sau marchează direct orice metal nevopsit sau placat, inclusiv oțel inoxidabil, oțel pentru scule, alamă, titan, aluminiu și multe altele, permițându-vă să obțineți o varietate de tipuri de marcaje în cel mai scurt timp! Fie că gravați câte o singură bucată sau o masă plină de componente, datorită procesului de configurare ușor și capabilităților de marcare precise, un laser cu fibră reprezintă alegerea ideală pentru gravarea personalizată a codurilor de bare.


încărcarea mai multor piese de gravare cu cod de bare simultan

Gravați aproape orice metal

încărcarea mai multor piese de gravare cu cod de bare simultan

Creați coduri de bare pe mai multe piese simultan

Creați o matriță pentru a așeza piesele sau etichetele și pentru a grava coduri de bare pe sute de piese simultan. Puteți așeza cu ușurință matrița de piese în echipament fie prin ușa-fereastră superioară, fie prin ușa de acces la încărcarea frontală.

gravarea unui cod de bare cu poziție inițială mobilă

Schimbați poziția inițială

Poziționați cu ușurință articolele pentru gravare. Utilizați colțul din stânga sus drept poziție inițială sau mutați capul laser într-un punct anume de pe masa de gravare care va fi ideal pentru piesa/componenta dvs.

atașament rotativ

Opțiuni de atașamente rotative

Gravați cu laser piese și unelte cilindrice folosind cele două opțiuni de atașamente rotative: un atașament rotativ stil margine cu configurare rapidă pentru forme simple și un atașament rotativ cu mandrină cu 3 fălci pentru inscripționarea precisă.

gravare cu sursă duală

Opțiune cu sursă laser duală
(CO2 și fibră)

Adăugați posibilitatea de a grava și/sau tăia acril, lemn, piatră, cauciuc și multe altele cu sistemul dvs. laser cu fibră, cu opțiunea noastră cu sursă duală. Vom adăuga un laser cu CO2 pentru cea mai mare versatilitate disponibilă pentru laser.

O gamă de articole din domeniul de activitate al Laser Pro

Gravați piese și unelte mari

Gravați coduri de bare chiar și pe cele mai mari articole și instrumente - până la 48"x 36" x 12,25"(1219 x 914 x 311 mm) cu echipamentul nostru laser Fusion Pro 48. Accelerația 5G, vitezele de 165 inch pe secundă și sistemul de poziționare a camerei IRIS ™ fac din Fusion Pro o alegere excelentă pentru producție!

Obțineți broșuri și mostre

Primiți broșuri și mostre și obțineți mai multe informații de la noi sau de la distribuitorul dvs. local.POT INSCRIPȚIONA CODURI DE BARE PE ARTICOLE MARI?

Livrarea fasciculului optic mobil unic la sistemele noastre asigură o zonă de lucru excepțional de mare de până la 40" x 28" (1016 x 711 mm)!

PROIECTAT PENTRU UȘURINȚĂ LA UTILIZARE

Sistemul nostru de inscripționare a codurilor de bare nu are un software propriu. Configurați sarcina în programul de proiectare ales și imprimați cu laserul.

CARE ESTE SURSA LASERULUI?

Sursa de laser cu fibră creează un fascicul laser cu o lungime de undă de 1062 nm - ideal pentru gravarea metalului și marcarea plasticului.

CREAȚI UN MARCAJ DE ÎNALTĂ CALITATE

Datorită posibilității de a grava imagini de până la 1200 dpi, codurile de bare pot fi gravate chiar și la cele mai mici dimensiuni.

INSCRIPȚIONAȚI NUMEROASE TIPURI DE CODURI DE BARE

Puteți grava cu ușurință 2D, matrice de date, UPC sau orice alt tip de cod de bare cu o mașină de gravat cu laser de la Epilog Laser.

GRAVAȚI SIMULTAN MAI MULTE ARTICOLE

Creați o matriță în care puteți așeza piesele și gravați sute de coduri de bare simultan. Nu este necesar un operator dedicat.


Contactați-ne la +40268 274999 sau completați formularul de mai sus pentru a afla mai multe!

Completați formularul pentru a primi mostre gravate gratuite și o broșură cu întreaga linie de produse.
descărcare informații despre inscripționarea industrială
Manual electronic pentru aplicarea de coduri de bare și marcarea industrială

Peste 50 de pagini cu informații despre gravarea codurilor de bare și inscripționările metalice, inclusiv o prezentare a diferitelor tipuri de marcaje pe care le puteți face cu un laser, sfaturi despre cum puteți reduce timpul total al ciclului, care sunt tipurile de lasere pentru inscripționarea metalică și multe altele.


Descărcați acum


Pagini populare


help desk software