diplomă din lemn gravată cu laser
Aplicare

Gravarea cu laser de premii și trofee Gravuri cu laser pentru plăci, trofee, embleme, premii, medalii și multe altele!

Lasere pentru industria premiilor

Deși laserele noastre pot aborda numeroase aplicații, Epilog a început de fapt să activeze în industria premiilor încă din 1988. Încă de atunci, clienții noștri din acest domeniu au trecut de la gravarea plăcuțelor cu nume simple pe trofee la crearea de premii unice, personalizate pentru toate tipurile de ocazii. Unul dintre clienții noștri realizează chiar râvnitul premiu Grammy Award - cea mai mare realizare din muzică!

De la premiile pentru companii la articole de premiere a angajaților și până la trofeele studenților și chiar mai departe, echipamentele Epilog Laser sunt atât de versatile și ușor de utilizat, încât puteți crea aproape orice fel de premiu de care aveți nevoie – rapid și ușor.

Trofeu din acril tăiat cu laser

Obțineți broșuri și mostre

Primiți broșuri și mostre și obțineți mai multe informații de la noi sau de la distribuitorul dvs. local.

Ce puteți crea?

Fie că personalizați un trofeu fabricat anterior, că tăiați premii personalizate din material acrilic, că adăugați plăcuțe de identificare pe o placă comemorativă perpetuă, fie că utilizați o varietate de materiale pentru a crea un premiu personalizat punctual, echipamentele Epilog vă permit să obțineți produse de premiere uimitoare.

Imaginați-vă câte posibilități există

Echipamentele Epilog Laser sunt compatibile cu atât de multe materiale, încât premiile gravate cu laser și produsele de premiere reprezintă doar începutul! Produsele personalizate au un succes imens la vânzare, așa că vă puteți extinde dincolo de industria premiilor pentru a oferi o varietate de produse: tocătoare personalizate, felicitări și invitații decupate laser, chiar și fotografii gravate cu laser – singura limită este imaginația dvs.!

Recunoaștere corporativă

Indiferent dacă recunoașteți performanța celor mai buni specialiști de vânzări sau a angajaților care sunt întotdeauna cu un pas înainte atunci când vine vorba de servicii pentru clienți, premiile corporative le permit angajaților să afle că sunt apreciați. Angajații apreciați sunt angajați productivi care contribuie la succesul general al companiei.

Realizări academice

De la învățământul elementar la cel superior, realizările academice merită apreciate. Fie că gravați diploma unui absolvent recent pe o placă de lemn sau personalizați trofee pentru o echipă de dezbateri victorioasă, mașinile Epilog facilitează crearea de premii care sărbătoresc realizările academice.

Premii sportive

De la fotbalul de juniori până la nivel universitar, sistemele Epilog sunt folosite de mult timp pentru a obține produse de premiere a performanțelor atletice. Și nu se oprește doar la premii – alte articole din acest domeniu care se vând foarte bine includ medaliile gravate, produsele de participare, cum ar fi sticlele de apă sau medaliile și multe altele! Așadar, indiferent dacă premiați cel mai mare jucător sau o echipă întreagă, Epilog acoperă toate situațiile.

Explorați

De la prelucrarea lemnului până la crearea semnelor indicatoare, mașinile cu Epilog Laser pot fi găsite într-o varietate de industrii din întreaga lume. Pentru că sistemele noastre sunt atât de versatile și de ușor de utilizat, clienții noștri se găsesc adesea în situația de a se abate de la aplicațiile lor originale pentru a oferi mai mult clienților. Cu biblioteca Club de mostre plină de inspirație (și fișiere de design gratuite!), nu există practic nicio limită a tipurilor de lucruri pe care le puteți crea cu un laser!

Simplu de utilizat

Este la fel de ușor ca 1-2-3. Deoarece mașinile noastre cu laser funcționează aproape la fel ca o imprimantă standard, acestea vă asigură simplitatea fluxului de lucru.

pictogramă mașină cu laser

Proiectați

Creați o pagină nouă în software-ul dvs. grafic. Importați sau creați propriul design personalizat.

pictogramă mașină cu laser

Configurați

Trimiteți designul la laser. La driverul de tipărire veți selecta parametrii laser pe care doriți să-i utilizați sau selectați o setare de material presetată din baza de date extinsă a Epilog.

pictogramă mașină cu laser

Laser

Selectați fișierul la laser, introduceți materialul de gravat în mașină, închideți ușa și apăsați pe GO. Laserul  va face restul!

Recomandări despre mașini

Indiferent dacă sunteți o firmă mică sau o unitate de producție mare, avem sistemul laser care să corespundă  cerințelor dvs. Pentru gravarea cu laser a premiilor și trofeelor, aveți în vedere aceste mașini sau aruncați o privire lalinia completă de produse.

Ce altceva mai poate face un laser?

Laserele sunt mașini versatile care funcționează cu multe materiale și pot fi folosite pentru a adăuga o notă de unicitate aproape la  orice  proiect. Aruncați o privire la alte câteva aplicații laser populare.

help desk software