Sisteme laser realizate în SUA

Sediul Epilog Laser

Utilizarea cât mai multe părți și componente americane făcute posibile, modele Epilog, ingineri și produce toate sistemele noastre cu laser în aur nostru, CO. Sediul central. Sistemele noastre sunt cu mândrie de marcă cu aceste patru cuvinte: Made in SUA.

Mike Dean, domnul Epilog

Epilog Laser este mândru să fie proiectate, proiectate și fabricate în SUA. De la facilitatea noastră de fabricație high-tech situat la poalele Munților Stâncoși din aur, CO, mașinile noastre merg de la concept, pentru a proiecta, pentru a construi toate într-o singură instalație.

Fiecare sistem Epilog Laser trece printr-o baterie de teste viguroase înainte de a fi livrat la tine, astfel încât să știți că mașina veți primi va efectua la standardele exigente Epilog de pe prima dată când îl porniți.

Epilog a fost de fabricație sisteme laser, deoarece 1988. Suntem mândri de faptul că ne imbunatatim continuu sistemele noastre cu cele mai recente evoluții, astfel încât să obțineți cea mai mare valoare posibilă.

În 2005, Epilog a construit o instalație de fabricare a proiectat special 35.000 picioare pătrate la sediul companiei noastre. Această facilitate găzduiește toate funcțiile noastre în cadrul companiei, inclusiv inginerie, producție, marketing, vânzări, suport tehnic și administrație.

Suntem mandri de a fi o companie de producție de succes, care a continuat să construiască produsele noastre în SUA, garantându-vă cele mai bune mașini cu laser de calitate.

Ne străduim să folosim cele mai bune piese disponibile pentru fiecare componentă în sistemele noastre. cu peste 90piese% din SUA fabricate, suntem mândri de a proiecta și fabricarea cel mai bun sistem laser de pe piață.

De la primul laser pentru a „imprima“ direct de la CorelDRAW, la primul atașament rotativ, la primul tabel format mare, la primul 100 watt cu laser, la primul ecran LCD, la primul ... ei bine, ai idee! Epilog este lider inovator de caracteristici utile care fac rula dvs. de afaceri mai lin și profitabil industriei. Contactați-ne și să ne vă arătăm cum tot ceea ce producem este construit cu nevoile dvs. în minte.
Pagini populare

help desk software