Adăugați Gravate de sticlă la serviciile de personalizare

Fie că este vorba pahare halbă, pahare mici, cani de cafea, pahare de vin, sticle de vin - bine, ai idee - lasere funcționează excelent pentru personalizarea toate tipurile de produse din sticlă!

gravare de sticlă și gravură cu CO2 cu laser produce un efect frumos mată, permițându-vă să etch logo-uri personalizate și modele pe aproape orice produs din sticlă.

Opțiunea Atașamentul Rotary Epilog, face configurarea sticlărie pentru gravura o briza! Rotativ vă permite să setați cu ușurință diferite dimensiuni de pahare, cani, vaze și sticle de vin pentru gravura. Rotativ devine piesa ca laserul gravează modelul dumneavoastră. Nu există măsurători speciale sunt necesare pentru a crea aceste gravuri personalizate!

„Sistemele noastre Epilog Laser ne-au permis să ne separe de concursul nostru.“

- Eli Crane, Bottle Breacher
Sample Club

Cu instrucțiuni pas-cu-pas și fișiere grafice gratuite, pentru a primi noi idei de proiecte în fiecare lună!

Simplitate

Cât de ușor este de a utiliza un sistem Epilog Laser?

Este la fel de ușor ca 1-2-3. Deoarece sistemele noastre cu laser funcționează destul de mult ca o imprimanta standard, ele păstrează fluxul de lucru simplu.
mașină cu laser pictograma de design de calculator

Proiecta

Creați o nouă pagină în software-ul grafic. Import sau pentru a crea propriul design personalizat.

Setări cu laser icon

Înființat

Trimite design-ul la laser. În driverul de imprimare veți selecta parametrii cu laser pe care doriți să le utilizați, sau selectați un material din baza de date presetate extinse Epilog lui.

pictograma mașină cu laser

Laser

Selectați fișierul la laser, pune materialul dvs. gravura în aparat, închideți ușa și apăsați Go. Laserul va face restul!

„Un alt lucru îmi place despre cu laser mea este că a devenit meu du-te la mașină - ori de câte ori am nevoie de ceva pentru a face compania mea mai bine, cred că de laser prima.“

- Celeste Wong, Celeste Watch Co.
help desk software
Portions of this page translated by Google.