cod de bare gravor cu laser

Coduri de bare Sisteme de gravare cu laser

Laser gravați coduri de bare dvs., numere de serie, și logo-uri cu un sistem Epilog cu laser. Sistemele noastre cu laser de fibre gravați direct sau marca orice bare de metal sau acoperite, inclusiv din oțel inoxidabil, oțel de scule, alama, titan, aluminiu și mult mai mult, permițându-vă să creați o varietate de tipuri de marcă în cel mai scurt timp! Fie că sunteți gravura o singură bucată, la un moment dat sau o masă completă a componentelor, cu procesul de configurare ușoară și capabilități marcare precisă, un laser de fibre este o alegere ideală pentru gravură personalizate de coduri de bare.


încărcare mai multe bucăți de coduri de bare gravor la un moment dat

Gravați Aproape orice metal

încărcare mai multe bucăți de coduri de bare gravor la un moment dat

Coduri de bare Piese multiple la un moment dat

Crearea unui dispozitiv de fixare pentru a plasa piese sau etichete si coduri de bare gravați pe sute de piese la un moment dat. Puteți plasa cu ușurință jig dvs. de piese în mașină, fie prin partea de sus ușa ferestrei sau ușa de acces cu încărcare frontală.

gravura acasă mobilă a unui cod de bare

Modificarea dvs. Acasă Poziție

poziționați cu ușurință elementele pentru gravură. Utilizați colțul din stânga sus ca poziție de acasă, sau mutați capul laser într-un loc personalizat pe masa de gravare, care va funcționa cel mai bine pentru o parte / componenta dumneavoastră.

atașament rotativ

Opțiuni Attachment rotative

Laser sapi pe piese cylidrical și instrumente cu două opțiuni noastre Attachment Rotary: o Rim-Style rotativ, cu configurare rapidă pentru forme simple, și 3-Jaw Chuck rotativ pentru gravură precisă.

gravura dublă sursă

Opțiunea dublă Sursa laser
(CO2 & Fiber)

Adăugați capacitatea de a gravarea și / sau tăiate acrilic, lemn, piatră, cauciuc și mai mult la sistemul laser, fibra cu opțiunea noastră dublă sursă. Vom adăuga un CO2 cu laser pentru cea mai mare versatilitate cu laser disponibile.

An array of itmes in the Fusion Pro's large work area

Gravați Piese mari si unelte

Engrave barcodes even on your largest parts and tools - up to 48" x 36" x 12.25" (1219 x 914 x 311 mm) with our Fusion Pro 48 laser machine. 5G acceleration, 165 inches per second speeds, and the IRIS™ Camera Positioning system make the Fusion Pro a great choice for production!

Primiți Probele gravate și o broșură Linie completa de produse

Primiți broșuri și mostre și obțineți mai multe informații de la noi sau de la distribuitorul dvs. local.

Da


POT Etch codurile de bare pe elemente de mare?

Livrarea unic fascicul de zbor optică a sistemelor noastre oferă o zonă de lucru excepțional de mare de până la 40" X 28"(1016 X 711 mm)!

CONCEPUT pentru o utilizare

Nu există nici un software proprietar cu sistemul nostru de coduri de bare gravură. Setare de locuri de muncă în programul de proiectare de alegere și de imprimare la laser.

Care este sursa LASER?

Sursa cu laser cu laser fibra creează un fascicul laser cu o 1062 lungime de undă nm - idee pentru metal gravură și marcare din plastic.

CREEAZĂ O MARK INALTA CALITATE

Cu capacitatea de a gravarea până la 1200 dpi, coduri de bare pot fi gravate chiar și la cele mai mici dimensiuni.

TIPURI DE MULTE Etch Coduri de bare

Puteți cu ușurință gravați 2D, Datamatrix, UPC sau orice alt tip de cod de bare, cu un gravor laser de la Epilog cu laser.

Gravați PIESE simultan mai multe

Crearea unui dispozitiv de fixare în care puteți plasa piese si gravați sute de coduri de bare la un moment dat. Nu este necesară operatorului dedicat.


Contactați-ne la +1 303 277 1188 sau completați formularul de mai sus pentru a afla mai multe!

Completați formularul pentru a primi mostre gratuite gravate și o linie de produse broșură completă.
descărcare gravură industrială
Codul de bare și industriale de marcare de e-Book

Peste 50 pagini de gravare de coduri de bare și informații de metal gravură, inclusiv o privire la diferitele tipuri de mărci vă puteți face cu un laser, sfaturi cu privire la modul de a reduce timpii totali ai ciclului, care sunt tipurile de lasere pentru metal gravură, și multe altele.


Descarcă acum


Pagini populare


help desk software
Portions of this page translated by Google.