Lasere pentru Premiile Industriei

Deși laserele noastre sunt capabile de a aborda multe aplicații, Epilog primit de fapt începutul în industria de premii din nou în 1988. De atunci, clienții noștri în acest spațiu au plecat de la gravura placi de nume simple, pe trofee de a crea premii unice, personalizate pentru toate tipurile de ocazii. Unul dintre clienții noștri chiar face râvnit Premiul Grammy - cea mai mare realizare în muzică!

De la premii corporative la angajat piese de recunoaștere pentru trofee studențești și mult dincolo, mașinile Epilog cu laser sunt atât de versatil și ușor de utilizat, puteți crea aproape orice fel de atribuire care aveți nevoie - rapid și ușor.

Laser Cut acril Trophy

Ce se poate crea?

Fie că personalizăm un trofeu de pre-a făcut, de tăiere premii personalizate acrilice, adăugarea de plăci de nume la o placă perpetuă, sau folosind o varietate de materiale pentru a crea un obicei one-off de atribuire, mașini Epilog vă permit să producă produse de recunoaștere uimitoare.

Imaginați-vă Posibilități

Mașini Epilog cu laser sunt compatibile cu atât de multe materiale, premii gravura laser si produse de recunoaștere este doar începutul! produse personalizate sunt vanzatori mari, astfel încât să se poate ramifica dincolo de industria de premii pentru a oferi o varietate de produse: placi de taiere personalizate, felicitări tăiate cu laser și invitații, fotografii chiar și gravate cu laser - singura limita este imaginatia ta!

Recunoașterea corporativă

Fie că sunteți recunoscând realizarea performerilor de top de vânzări sau angajații care merg continuu mile suplimentare atunci când vine vorba de servicii pentru clienți, premii corporative lasa angajații știu că sunt evaluate. angajații valorizate sunt angajați productivi care contribuie la succesul general al companiei.

Realizări academice

De la elementar la învățământul superior, realizările academice sunt în valoare de recunoaștere. Fie că sunteți gravura diploma de absolvent recent pe o placa de lemn sau personalizarea trofee pentru o echipa victorioasă dezbatere, mașini de Epilog a face mai ușor de a crea premii academice sarbatorire realizare.

Athletic Premii

De la fotbal Pee-Wee la colegial de sport, sisteme Epilog au fost mult timp utilizate pentru a produce produse de recunoaștere realizare atletice. Si nu se opreste doar cu premii - alte vanzatori mari în acest spațiu includ medalii gravate, produse de participare, cum ar fi sticlele de apă sau panglici, și mai mult! Deci, dacă sunteți de recunoaștere MVP sau o intreaga echipa, Epilog te-a acoperit.

Explora

De la prelucrarea lemnului de a semna crearea, mașini Epilog cu laser pot fi găsite într-o varietate de industrii din întreaga lume. Deoarece sistemele noastre sunt atât de versatil și ușor de utilizat, clienții noștri se găsesc adesea cracă din aplicațiile lor originale, pentru a oferi mai mult clienților. Cu un eșantion Club bibliotecă plină de inspirație (și fișierele de design gratuit!) Nu există practic nici o limită la tipurile de lucruri pe care le puteți crea cu un laser!

Simplu de utilizat

Este la fel de ușor ca 1-2-3. Deoarece mașinile noastre cu laser funcționează destul de mult ca o imprimanta standard, ele păstrează fluxul de lucru simplu.

pictograma mașină cu laser

Proiecta

Creați o nouă pagină în software-ul grafic. Import sau pentru a crea propriul design personalizat.

pictograma mașină cu laser

Înființat

Trimite design-ul la laser. În driverul de imprimare veți selecta parametrii cu laser pe care doriți să le utilizați, sau selectați un material din baza de date presetate extinse Epilog lui.

pictograma mașină cu laser

Laser

Selectați fișierul la laser, pune materialul dvs. gravura în aparat, închideți ușa și apăsați Go. Laserul va face restul!

Mașini Recomandări

Fie că sunteți o afacere mică sau o unitate de producție mare, avem sistemul laser pentru a satisface nevoile dumneavoastra. Pentru premii cu laser gravură și trofee, ia în considerare aceste mașini, sau de a lua o privire la întregul nostrulinie de produse.

Ce altceva poate face un laser?

Laserele sunt mașini versatile, care lucrează cu multe materiale și pot fi folosite pentru a adăuga o notă unică la aproape orice proiect. Aruncati o privire la alte aplicații cu laser populare.

help desk software
Portions of this page translated by Google.