Marcarea metalelor cu CO2 Laser

CO2 mașinile laser pot marca direct o varietate de metale acoperite, cum ar fi aluminiu anodizat sau oțel inoxidabil acoperit cu pulbere. Cu toate acestea, metalele goale reflectă lungimea de undă a unui CO2 laser, ceea ce înseamnă că marcarea directă necesită în mod obișnuit o sursă laser de fibre. Din fericire pentru CO2 proprietarii de laser, există o altă opțiune grozavă. Metalele goale, cum ar fi titanul sau nichelul, pot fi pre-tratate cu un compus de marcare metalic înainte de gravarea cu un CO2 cu laser.

Gravarea unui agitator din oțel inoxidabil, acoperit cu CerMark

Ce se poate crea?

Utilizând un spray de marcare metalic ca CerMark. Enduramark, sau LaserBond permite proprietarilor de laser să efectueze toate tipurile de aplicații interesante (și profitabile), cum ar fi personalizarea bijuteriilor și pandantivelor, personalizarea panglicilor din oțel inoxidabil sau chiar serializarea pieselor metalice / componentelor.

Imaginați-vă Posibilități

Capacitatea de a marca metalele cu un CO2 laserul deschide ușile pentru multe proiecte noi. De la sticle de apă personalizate și telefoane personalizate la etichete de identificare și coduri de bare, obiectele din metal sunt peste tot. Adăugarea unei mașini cu laser Epilog la setul dvs. de unelte vă permite să profitați de aceste oportunități pentru a lucra la eforturi interesante și lucrative.

Marci de calitate cu CO2

Nu aveți nevoie de un laser cu fibre pentru a obține marcă de calitate superioară pe metal. Pre-tratarea metalelor cu un agent special de marcare vă va permite să marcați cu ușurință metalele goale cu CO2 cu laser.

Marcarea nedistructivă

Din moment ce creați un marcaj de suprafață, mai degrabă decât gravarea în metalul în sine, nu compromiteți structura acestuia sau nu influențează integritatea materialului.

Aplicații industriale și creative

Indiferent dacă aplicați coduri de bare într-un flux nesfârșit de piese sau personalizați un singur balon, spray-ul de marcare a metalelor și un laser vă vor ajuta să obțineți treaba.

Explora

Clubul nostru de probă lunar a prezentat mai multe CO2 proiecte de marcare a metalului. Verificați-le prin intermediul link-urilor de mai jos și obțineți fișierele de design gratuite pe care le puteți folosi cu laserul propriu! Asigurați-vă că ați explorat întregul nostru catalog Sample Club, cu peste 150 inspiind proiecte pentru a vă aprinde imaginația.

Ușor de folosit

Este la fel de ușor ca 1-2-3. Deoarece mașinile noastre cu laser funcționează destul de mult ca o imprimanta standard, ele păstrează fluxul de lucru simplu.

pictograma mașină cu laser

Proiecta

Creați o nouă pagină în software-ul grafic. Import sau pentru a crea propriul design personalizat.

pictograma mașină cu laser

Înființat

Trimite design-ul la laser. În driverul de imprimare veți selecta parametrii cu laser pe care doriți să le utilizați, sau selectați un material din baza de date presetate extinse Epilog lui.

pictograma mașină cu laser

Laser

Selectați fișierul la laser, pune materialul dvs. gravura în aparat, închideți ușa și apăsați Go. Laserul va face restul!

Mașini Recomandări

Fie că lucrați la articole individuale, fie că trebuie să gestionați încărcări de lucru grele, o mașină Epilog Laser va satisface nevoile dvs. Pentru marcarea fiabilă și eficientă a metalelor, luați în considerare aceste mașini sau aruncați o privire asupra noastrălinie de produse.

Ce altceva poate face un laser?

Mașinile laser deschid o lume a posibilităților, permițându-vă să lucrați cu numeroase materiale pentru o varietate de proiecte. Explorați alte aplicații cu aplicații laser.

help desk software
Portions of this page translated by Google.