Epilog Laser

Programați o demonstrație

*
*
*
*

Experimentați lucrul cu o mașină Epilog Laser

Vă întrebați cum este să lucrați cu o mașină Epilog Laser? Prin programarea unei demonstrații live, veți putea vedea mașinile noastre laser în acțiune cu proprii ochi. Descoperiți cum arată cu adevărat fluxul de lucru: vedeți cum să tipăriți din software-ul grafic la mașină; experimentați încărcarea și descărcarea materialelor în zona de lucru și simțiți satisfacția îndepărtării unei gravuri complete cu propriile mâini.

Focalizare automată
Grilă cu șipci Fusion Pro
Ecran tactil Fusion Pro

Descoperiți sistemul potrivit pentru dvs.

Mașinile Epilog Laser au o serie de dimensiuni și tuburi laser cu o gamă de puteri electrice active. Sistemul și puterea potrivite pentru dvs. depind de aplicații, de spațiu, de nevoile de volum și de buget. Vizualizarea mașinilor în persoană este o modalitate excelentă pentru a vă da seama dacă o zonă de lucru mică, medie sau mare este cea mai bună pentru dvs. În plus, constatarea diferențelor de viteză și putere oferite de tuburile laser cu o gamă de puteri electrice active vă va ajuta să determinați ce sistem se va potrivi cel mai bine fluxului dvs. de lucru.

Aflați ce oferă Epilog Laser

Fie că intenționați să tipăriți coduri QR pe aluminiu anodizat, să decupați semne acrilice, să personalizați cadouri în cantități mari sau mici sau să fabricați piese la scară mică pentru modele, o mașină Epilog Laser face față cu succes. Versatilitatea tehnologiei cu laser oferă nenumărate posibilități, iar o mașină Epilog Laser pune această putere la îndemâna dvs. Pe durata demonstrației, veți experimenta și veți afla despre...

  • Ușurința cu care controlați o mașină Epilog Laser
  • Cum puteți grava cu ușurință fiecare detaliu clar la viteze mari
  • Rezultatul tăierii precise cu laser a unui tub cu laser metalic/ceramic
  • Servicii și asistență personalizate specifice pentru Epilog Laser
  • Cunoașterea și experiența a peste 30 de ani de tehnologie laser
  • Noua tehnologie Epilog cu sistemul de camere IRIS
Camera Iris
Harta clubului de mostre
Tablou de bord demonstrativ Fusion Pro

Programați o demonstrație și explorați posibilitățile unei mașini Epilog Laser

help desk software