Mergeți la conținutul principal
Acasă  /  Companie  /  Știri  /  Epilog Laser deschide o nouă unitate de distribuție
Noua unitate de distribuție

Epilog Laser deschide o nouă unitate de distribuție în Golden, Colo.

Noul spațiu permite creșterea producției, cercetării și dezvoltării la sediul companiei

Golden, CO. – Epilog Laser, principalul producător de sisteme de gravare, tăiere și marcare cu laser cu CO2 și fibră, este încântat să deschidă o nouă unitate de distribuție lângă clădirea principală de producție din Golden, Colo. Aceasta este a patra unitate pe care Epilog a securizat-o în Centrul de Tehnologie Coors, care găzduiește deja sediul principal al companiei, birourile de vânzări și marketing și de asistență tehnică.

„Când ne-am construit noul sediu în 2005, ne-am gândit că vom avea mult spațiu suficient pentru a satisface toți angajații și departamentele noastre pentru o lungă perioadă de timp”, a declarat Mike Dean, vicepreședinte de vânzări și marketing pentru Epilog Laser. „Desigur, ne-ar plăcea să avem întreaga noastră echipă în aceeași unitate, dar este incitant că cererea crescută de producție ne cere să găsim spațiu suplimentar.”

Epilog s-a mutat în actualul sediu corporativ în 2005 și a adăugat o extindere de 10.000 de metri pătrați în 2014. În 2015, departamentul de suport tehnic al companiei și-a asigurat propria clădire în apropiere. În 2016, echipa de vânzări și marketing s-a mutat în propria clădire, situată tot în Centrul Tehnologic Coors. Toate cele patru clădiri se află pe o rază de aproximativ o milă.

„Ne place zona de Aur și suntem mereu în căutarea unui spațiu care să poată găzdui întreaga noastră echipă”, a spus Dean, „dar deocamdată suntem recunoscători că putem rămâne în imediata apropiere chiar dacă nu suntem cu toții sub același acoperiș.”

Facilitatea suplimentară este cea mai recentă dintre câteva dezvoltări interesante la Epilog din ultimele câteva luni, inclusiv lansarea bine-primitei serie Fusion Edge Laser Series, care a fost lansată în noiembrie 2020.

Alte Stiri

Epilog Laser extinde seria Fusion Maker Laser

Fusion Maker 24 și 36 acum fac parte din...

Top 10 întrebări frecvente privind laserul de la fanii Epilog

Fanii noștri au întrebat, iar noi am răspuns -...

Epilog Laser adaugă mașina Fusion Galvo la gama de produse

Cel mai nou sistem combină grabarea rapidă...

Tuburi laser cu CO2 din sticlă vs. metal

De ce sunt construite aparatele Epilog Laser...

5 Cadouri de sărbători pe care le puteți face cu un laser

Impresionează-ți prietenii și familia t…

Ai o poveste pe care vrei să o vezi prezentată?

Amy Dallman

Contact de presă pentru Epilog Laser:

– Amy Dallman,
Specialist in comunicare si Marketing
+1 (303) 277-1188
AmyD@epiloglaser.com

Despre Epilog Laser

Din 1988, Epilog Laser proiectează și fabrică sisteme laser CO2 și fibră pe bază de optică zburătoare care pot grava și tăia lemn, acril, plastic, țesătură, cauciuc și multe alte materiale. Epilog este specializată în dezvoltarea sistemelor laser care creează o calitate de marcare și tăiere fără precedent pe toate tipurile de produse. Compania produce sisteme versatile și fiabile, care sunt accesibile și ușor de utilizat. Pentru mai multe informații, vizitați www.epiloglaser.com.