Mergeți la conținutul principal
Acasă  /  Companie  /  Știri  /  Gravura Concepts marchează 50 de ani în afaceri

Engraving Concepts marchează 50 de ani în afaceri

Reprezentantul producătorului sărbătorește, de asemenea, 30 de ani ca distribuitori pentru Epilog Laser

Engraving Concepts, cel mai longeviv reprezentant pentru Epilog Laser, este încântat să sărbătorească cel de-al 50-lea an de activitate. 2021 marchează, de asemenea, trei decenii de reprezentare a mărcii Epilog Laser.

Fondatorul și liderul industriei Roy Brewer a început ca o operațiune individuală în industria trofeelor ca reprezentant al producătorului în 1967. În cele din urmă, acest efort a evoluat în Engraving Concepts, care acum vinde o varietate de echipamente.

„Cea mai mare linie de produse a noastră este Epilog Laser”, a spus Brewer. „Când laserele au devenit disponibile la sfârșitul anilor 1980, am făcut o cale către ușa lor și am spus că vreau să vând lasere Epilog, iar acesta este probabil cel mai grozav lucru care s-a întâmplat în toți anii pe care i-am vândut clienților noștri.”

Jeanette Brewer-Richardson s-a alăturat echipei Engraving Concepts cu normă întreagă în 1994.

Suntem încântați să sărbătorim 50 de ani în această industrie incredibilă”, a spus ea. „Este uimitor să cred că totul a început ca un spectacol individual și a devenit atât de mult. Vindem acum tot felul de echipamente, inclusiv Epilog Laser, și toate sunt fabricate în SUA, de care suntem extrem de încântați și de care suntem mândri.”

„Am fost un partener atât de recunoscător cu Roy Brewer și cu întreaga echipă Engraving Concepts în ultimele trei decenii”, a declarat Mike Dean, vicepreședinte de vânzări și marketing pentru Epilog Laser. „Oamenii de acest calibru sunt greu de găsit – toți cei de la Engraving Concepts sunt cunoscuți și respectați în această industrie și ne considerăm norocoși că îi avem în colțul nostru.”

Pentru a cunoaște întregul echipaj Engraving Concepts și pentru a afla mai multe despre călătoria lor, urmăriți acest profil video.

Alte Stiri

Epilog Laser extinde seria Fusion Maker Laser

Fusion Maker 24 și 36 acum fac parte din...

Top 10 întrebări frecvente privind laserul de la fanii Epilog

Fanii noștri au întrebat, iar noi am răspuns -...

Epilog Laser adaugă mașina Fusion Galvo la gama de produse

Cel mai nou sistem combină grabarea rapidă...

Tuburi laser cu CO2 din sticlă vs. metal

De ce sunt construite aparatele Epilog Laser...

5 Cadouri de sărbători pe care le puteți face cu un laser

Impresionează-ți prietenii și familia t…

Ai o poveste pe care vrei să o vezi prezentată?

Amy Dallman

Contact de presă pentru Epilog Laser:

– Amy Dallman,
Specialist in comunicare si Marketing
+1 (303) 277-1188
AmyD@epiloglaser.com

Despre Epilog Laser

Din 1988, Epilog Laser proiectează și fabrică sisteme laser CO2 și fibră pe bază de optică zburătoare care pot grava și tăia lemn, acril, plastic, țesătură, cauciuc și multe alte materiale. Epilog este specializată în dezvoltarea sistemelor laser care creează o calitate de marcare și tăiere fără precedent pe toate tipurile de produse. Compania produce sisteme versatile și fiabile, care sunt accesibile și ușor de utilizat. Pentru mai multe informații, vizitați www.epiloglaser.com.