Cine este Epilog Laser?

Sediul Epilog Laser

Angajăm cei mai buni oameni și avem încredere în ei pentru a-și face treaba bine. Acesta este secretul reușitei noastre.

Mike Dean, domnul Epilog

În afaceri începând din 1988, Epilog Laser a lucrat din greu pentru a deveni lider în domeniul gravării, tăierii și marcării cu laser. Suntem inovatori. Rezolvăm orice provocare. Ne-am angajat să proiectăm și să fabricăm sisteme laser de cea mai bună calitate, chiar aici, în sediul nostru din Golden, Colorado.

Conceptul nostru inițial a fost de a oferi sisteme de gravare cu laser cu CO2 clienților comerciali, proprietari de mici afaceri și meșteri, dar cu siguranță nu ne-am oprit aici. De-a lungul anilor, am dezvoltat sisteme cu laser cu CO2 mai mari, mai puternice și în 2006 ne-am extins linia de produse pentru a oferi FiberMark, un sistem care permite marcarea permanentă pe toate tipurile de metale.

În 2008, Epilog a lansat primul sistem entry-level ieftin de gravare cu laser cu CO2, Epilog Zing, pentru ca tehnologia noastră să fie accesibilă unei piețe cât mai largi. În ziua de azi, sistemele noastre sunt utilizate pe tot globul într-o multitudine de piețe pentru o mulțime de aplicații.

Facem afaceri în domeniul laserului de mai mult timp decât oricine altcineva și acest lucru se vede: de la primul laser care "tipărește" direct din CorelDraw, proiectarea primului atașament rotativ, introducerea pe piață a primei mese de format mare și până la fabricarea primului laser de 100 watt, firma Epilog este recunoscută pentru implementarea unor caracteristici utile care sporesc capacitatea clienților noștri de a lucra mai eficient și de a obține profituri mai mari.


Creăm parteneriate - cheia succesului nostru

Dedicarea Epilog de a construi relații strânse cu clienții, distribuitorii, furnizorii și angajații a fost esențială în dezvoltarea și consolidarea afacerii noastre.

Clienților noștri le oferim un flux aproape nesfârșit de asistență - de la biblioteca noastră tehnică online și suita de pregătire virtuală până la personalul nostru de asistență tehnică de top. Scopul nostru este de a menține în funcțiune sistemele clienților noștri. De fapt, în 2012 Epilog Laser a primit distincția „North American Customer Support Value Enhancement Award” 2012 de la firma de analiză Frost & Sullivan.

Ne străduim să atragem și să menținem cei mai buni angajați în firmă și acest lucru se vede - Epilog s-a clasat în top zece locuri de muncă în zona metropolitană Denver timp de patru ani consecutivi! Deși am angajat câteva persoane noi în ultimele luni, întrebați pe oricine de la Epilog de cât timp lucrează în compania noastră și veți auzi adesea 10, 15 sau chiar 20 de ani! Practicile noastre de angajare stau la baza modului în care ne desfășurăm activitatea - creăm un loc unde oamenii merg cu plăcere să muncească și construim împreună echipamente de calitate superioară.
help desk software