Epilog Laser Sponsori Concurs Makerspace pe Instructables.com

„Imi place sa lucrez cu Epilog, deoarece nu numai că vom folosi laserul în atelierul Autodesk la Pier 9, Ci pentru că într-adevăr inspira comunitatea noastră.“

Eric Wilhelm, fondatorul Instructables.com si director al comunităților la Autodesk
concursul makerspace

Aur, Colo. (Iunie 2. 2016) - Epilog Laser este incantata sa sponsorizeze al doilea anual Concursul Makerspace pe site-ul populare DIY, Instructables.com! Concursul se deschide iunie 1 și se închide august 31. Premiul Grand este un 40Zing watt 24 Laser de la Epilog.


„Am fost de susținere a mișcării maker de la începuturile sale“, a declarat Mike Dean, vice-presedinte de vanzari si marketing pentru Epilog Laser. „Nu sunt nimic scurt uimit când văd ideile creative și inventive provenind de la factorii de decizie și makerspaces. Suntem atât de încântați să facă parte din această competiție uimitoare încă o dată.“

„Imi place sa lucrez cu Epilog, deoarece nu numai că vom folosi laserul în atelierul Autodesk la Pier 9, Ci pentru că într-adevăr inspira comunitatea noastră“, a declarat Eric Wilhelm, fondatorul Instructables.com si director al comunităților la Autodesk.

Câștigătorul concursului Makerspace de anul trecut a fost Marea Britanie bazate pe Coventry Makerspace care au prezentat cel mai mare număr de Instructables prezentate - un impresionant 248 Proiecte DIY!

Instructables.com este o comunitate de partajare proiect populară online, care oferă instrumente de publicare pentru a ajuta oameni pasionati, creativi împărtăși proiecte mai inovatoare, rețete, abilitățile și ideile lor.

Pentru mai multe informații despre Epilog Laser, accesați epiloglaser.com. Pentru a afla mai multe despre Instructables.com și citiți regulile oficiale pentru depistarea 2016 Makerspace concurs, vizita instructables.com/contest/makerspace.

 

 


Pentru mai multe informatii, contactati:

Amy Dallman

Specialist in comunicare si Marketing

Epilog Laser

+1 303 277 1188
Pagini populare

help desk software