Epilog lanseaza sistemul Fusion M2 Gravura si Sistem de tăiere cu laser

epilog fusion m2

"Cel mai important lucru despre M 2 este ca permite clientilor nostri sa utilizeze doua tehnologii cu laser foarte diferite intr-un singur sistem. Acum, indiferent pe ce material lucrați - fie că este vorba de lemn, titan, cauciuc, țesături, oțel sau o combinație de mai multe substraturi - aveți un sistem unic care va procesa toate aceste materiale, în același job"

Mike Dean, Epilog Laser

Golden, Colo. (Martie 9 . 2015 ) - Epilog Laser are placerea sa anunte adăugarea de Fusion M2 la linia sistemelor laser al companiei. Fusion M2 este un sistem laser dual-source care permite utilizatorilor să efectueze atât marcarea de metal și aplicații laser CO2 din același sistem, în același job.

"Cel mai important lucru despre M2 este ca permite clientilor nostri sa utilizeze doua tehnologii cu laser foarte diferite intr-un singur sistem, a declarat Mike Dean, vice-presedinte de vanzari si marketing pentru Epilog Laser. Acum, indiferent pe ce material lucrați - fie că este vorba de lemn, titan, cauciuc, țesături, oțel sau o combinație de mai multe substraturi - aveți un sistem unic care va procesa toate aceste materiale, în același job"

În plus față de componente de înaltă calitate și de taiere si gravare de rezultate de neegalat echipamente Epilog este cunoscut pentru, de fuziune M2 Caracteristici optice și o cale de fascicul dedicat dedicat pentru fiecare dintre sursele laser, înainte de a combina căile înainte de focalizare. „Unele sisteme de compromis dual-laser pe optica sau ai forța să deconecteze sursa laser si / sau optica“, a declarat Dean, „Dar, cu M2 nu este nevoie de a schimba manual nimic; totul se întâmplă în mod automat.“

Fusion M2 32 permite utilizatorilor să selecteze o 50. 60. 75sau 120CO watt2 cu laser și se potrivesc cu o 20. 30 sau 50cu laser fibra watt.

 

 


Pentru mai multe informatii, contactati:

Amy Dallman

Specialist in comunicare si Marketing

Epilog Laser

+1 303 277 1188
Pagini populare

help desk software